سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

نانودارویی برای کمک به موش‌های مبتلا به اسکیزوفرنی نکات خواندني

نانودارویی برای کمک به موش‌های مبتلا به اسکیزوفرنی
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا /ژاپنی‌ها یک داروی نانویی ساختند که می‌تواند به بهبود بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی کمک کند. این دارو که به صورت فرمولاسیون پپتیدی بوده و از سامانه رهایش نانوذرات بهره‌مند است، به بازگرداندن توانایی شناختی بیماران کمک می‌کند.
پژوهشگران انستیتوی علوم و فناوری پیشرفته ژاپن سیستم تحویل داروی مبتنی بر نانوذرات (DDS) حاوی پپتید ساختند که یک رویکرد نوآورانه برای درمان مؤثر اسکیزوفرنی ارائه می‌دهند. چنین سامانه‌ای پتانسیل قابل توجهی برای انقلابی در راهبردهای درمانی در برابر بیماری‌هایی که بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر می‌گذارد، دارد.
اسکیزوفرنی یک اختلال روانی پیچیده بوده که همراه با طیف گسترده‌ای از علائم مانند توهم، اختلال در توانایی شناختی و گفتار یا رفتار بی‌نظم است. این بیماری به دلیل عدم تعادل انتقال دهنده‌های عصبی شیمیایی با ناهنجاری‌ها در انتقال عصبی همراه است. راهبردهای درمانی فعلی علیه اسکیزوفرنی شامل تجویز داروهای موثر بر روان است که می‌تواند عوارض جانبی ایجاد کند و با خطر بالای بیماری قلبی عروقی همراه است. علاوه بر این، در بیماران، پاسخ به داروهای درمانی اغلب به سد خونی مغز (BBB) ​​بستگی دارد و سد خونی یک مانع بزرگ برای رسیدن دارو به مغز است.
برای غلبه بر مانع سد خونی مغز و تسهیل حمل و نقل داروهای درمانی به بافت مغز برای درمان اسکیزوفرنی، محققان کاربرد ترانس سیتوز گیرنده واسطه (RMT) را با پروتئین 1 مربوط به گیرنده لیپوپروتئین با چگالی کم (LRP1) بررسی کرده‌اند.
این گروه تحقیقاتی از نتایج کارهای قبلی می‌دانستند که در بیماران اسکیزوفرنی، ژن گیرنده 2 پپتید روده وازواکتیو (VIPR2) از فعالیت زیادی برخوردار بوده و آن‌ها در این پروژه دریافته بودند که پپتید KS-133 روی فعالیت این ژن تاثیر گذاشته و آن را مهار می‌کند. اما مشکل اصلی عبور از سد مغز بود که نفوذپذیری این پپتید را محدود می‌کرد.
برای تسهیل حمل و نقل مؤثر KS-133 به مغز، آن‌ها یک پپتید هدفمند مغز، KS-487 ایجاد کردند که به طور خاص می‌تواند به LRP1 متصل شود و ترانس سیتوز گیرنده واسطه را تحت تأثیر قرار دهد. سرانجام، محققان یک سیستم تحویل داروی مبتنی بر نانوذرات جدید ایجاد کردند که در آن پپتید KS-133 درون پپتید KS-487 محصور شده است.
پس از تجویز این دارو محققان اثربخشی آن را روی موش‌ها بررسی کردند. موش‌های تحت درمان با نانوذرات KS-133/KS-487 بهبود قابل توجهی در عملکردهای شناختی در تست‌های تشخیص شیء نشان دادند، که می‌تواند به مهار VIPR2 نسبت داده شود.
به طور خلاصه، این مطالعه شواهد بالینی از یک راهبرد درمانی جدید برای هدف قرار دادن VIPR2 ارائه می دهد که می‌تواند اختلال شناختی در اسکیزوفرنی را بهبود بخشد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/746621/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحقیقات علمی درباره شخصیت عطرها

نیم قرن پیش انسان به ماه رفت / چرا باید حرف ناسا را باور کنیم؟

این هدست مخصوص می‌تواند به درمان افسردگی در خانه کمک کند

ربات چینی رکورد پرش ایستاده را شکست

پردازنده‌های دسکتاپ AMD رایزن 9000 X3D در 17 آبان معرفی می‌شوند

دیده شدن نشانه‌ حیات در مریخ

جنگ 34 غول رباتی جنگجو در رقابت‌های المپیکی

وال‌استریت ژورنال و نیویورک‌پست از شرکت هوش مصنوعی Perplexity به‌اتهام نقض کپی‌رایت شکایت کردند

بومی‌سازی الکترود سنجش اسیدیته با یک دهم قیمت نمونه مشابه خارجی

عملکرد خیره‌کننده هوش مصنوعی ادوبی

دیدار عمومی مدیرکل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری

دیدار نماینده ولی فقیه بنیاد شهید و امور ایثارگران با آیت الله علم‌الهدی

کیفیت نمایشگر آیفون 16 اپل از گلکسی A35 سامسونگ پایین‌تر است

دیجی‌کالا: درگاه‌های پرداخت اینترنتی ما مسدود شده است؛ اینماد فعال شد

اینستاگرام و فیسبوک با فناوری تشخیص چهره به مبارزه با تبلیغات جعلی می‌روند

127 تیم در ماموریت غیر ممکن و جنگ ربات‌ها رقابت می‌کنند

پیگیری روند توسعه ماهواره «پژوهش 2» و طرح‌های اکتشافات فضایی در ماه

شهاب‌سنگی 4 برابر اورست حیات را روی زمین تقویت کرد

تاریخ معرفی ایسوس ROG Phone 9 به‌همراه نمایش طراحی این گوشی‌ها مشخص شد

آپدیت اندروید 15 برخی از گوشی‌های پیکسل 6 را دچار مشکل می‌کند

پانسمان سریع زخم‌های باز شکمی در اتاق عمل با کیت‌های دانش‌بنیان

ساخت دستگاه دمنده گاز دی اکسید کربن به‌دست دانش‌بنیان‌ها