سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

درخواست عضو شورای شهر برای ارائه گزارش از سوی وزارت نیرو و جهاد در خصوص سیل امامزاده داوود شهرداری تهران

درخواست عضو شورای شهر برای ارائه گزارش از سوی وزارت نیرو و جهاد در خصوص سیل امامزاده داوود
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: وزارت نیرو و جهاد و مجموعه‌های زیر نظر آنها همچون شرکت آب منطقه‌ای و سازمان جهاد کشاورزی متولی اصلی مدیریت رودخانه‌ها و جلوگیری از وقوع حوادث هستند و باید هر ساله رودخانه‌ها و مسیل‌ها را لایروبی کرده و مراقبت لازم را انجام دهند.

سید محمد آقامیری در گفت و گو با خبرنگار شهر ، با بیان اینکه وقوع سیل به وضعیت رودخانه‌ها برمی‌گردد، اظهار کرد: بخشی از این رودخانه‌ها داخل شهر و بخشی از آن خارج شهر و بالادست تهران است. پایتخت هفت رودخانه اصلی دارد که از بالادست، کوه‌ها و تپه‌ها تغذیه می شود که خارج از حیطه مدیریت شهری واقع شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: وزارت نیرو و جهاد و مجموعه‌های زیر نظر آنها همچون شرکت آب منطقه‌ای و سازمان جهاد کشاورزی متولی اصلی مدیریت این رودخانه‌ها و جلوگیری از وقوع چنین حوادثی هستند و باید هر ساله رودخانه‌ها و مسیل‌ها را لایروبی کرده و مراقبت لازم را انجام دهند چراکه برخی افراد زباله در مسیر رودخانه‌ها رها کرده و یا تصرفاتی انجام می‌دهد که باید به طور مرتب در طول سال، تخلیه شده و نظارت لازم انجام شود تا رودخانه‌ها دبی مناسب خروجی و ورودی آب را در مواقع سیل داشته باشد.
وی با بیان اینکه بخشی از آب‌راه‌ها در داخل شهر واقع شده که البته کانال‌کشی صورت گرفته است، یادآور شد: مسیل‌ها در شهر مشخص شده و به طور مرتب لایروبی می‌شود و مشکلی در سطح شهر نداریم؛ مشکل در بیرون شهر اتفاق افتاده و رودخانه‌ها به موقع لایروبی و مراقبت نشده که این حادثه را رقم زده است. این دو مجموعه عملکرد بسیار ضعیفی داشتند و باید پاسخگو باشند چرا که وقتی آب ناشی از سیل وارد شهر می‌شود و مواد و مصالحی را که در مسیر قرار دارد و درست تخلیه نشده، به شهر وارد می‌کند، باعث گرفتاری مردم می‌شود.
آقامیری با تأکید بر اینکه در این خصوص در صحن شورا تذکر خواهیم داد، تصریح کرد: درخواست خواهیم کرد که وزارت‌ نیرو و جهاد در خصوص عملکرد ضعیف خود گزارش دهند و از خود دفاع کنند.
وی با اعلام اینکه در سطح شهر تهران گلوگاه‌هایی وجود دارد که البته مراقبت شده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه بعضا برخی افراد زباله‌هایی در جوی‌های آب می‌ریزند که با وجود جمع‌آوری مرتب، در مواردی در گلوگاه‌ها تجمیع و باعث آب‌گرفتگی می‌شود و دلیل اکثر آب‌گرفتگی‌ها در این چند روز، انباشتگی زباله‌هایی است که ممکن است از روند نظافت جا مانده باشند.
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: در بارندگی‌های این چنینی شاهد هستیم که زباله‌ها در گلوگاه‌ها انباشته و منجر به آب گرفتگی شده‌اند و زمانی که نیروها برای رفع مشکل اعزام می‌شوند، انبوهی از زباله‌ها را مشاهده می‌کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/241037/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی «توربو» وان‌پلاس در راه است؛ باتری بزرگ و سرعت شارژ چشمگیر

باستان‌شناسان سال‌ها در اشتباه بودند؛ شیار دندان فسیل‌ها ربطی به خلال دندان ندارد

نقشه بازی جی تی ای 6 بسیار بزرگ‌تر از تصورات ما خواهد بود

تقویت همکاری‌های علمی ایران و چین در حوزه زمین‌شناسی

چرا لنز دوربین گرد است، اما عکس‌ها مستطیل؟

درمان جدید آلزایمر روی موش‌ها موفق بود

مشخصات میت 80 پرو پلاس لو رفت؛ گوشی قدرتمند هواوی

فانوسی که مانند یک موجود زنده حرکت می‌کند!

برنامه «ایمپالس اسپیس» برای ارسال 6 تن بار به ماه

طرفداران ویندوز آماده باشند؛ پنج‌شنبه «خبر بزرگی» اعلام می‌شود

داریا باند 3 در سال 2026 وارد بازار می‌شود؛ عرضه در دو مدل

کلاه ایمنی واقعیت مجازی برای تبدیل سربازان به جنگجویان هوش مصنوعی

مراسم بزرگ سامسونگ تأیید شد: رونمایی کامپیوتر چشمی رقیب ویژن پرو

هوش مصنوعی اثبات قصور پزشکی را دشوار می‌کند

اپل غیرمستقیم تأیید کرد: مک‌بوک پرو M5 به‌زودی رونمایی می‌شود

مرگ مرجان‌ها، زنگ خطری جدی برای زمین

کامپیوتر قدرتمند جدید لنوو با گرافیک RTX 5060 و تراشه اینتل معرفی شد

چرخش تلسکوپ «رصدخانه ورا روبین» را تماشا کنید

این 6 گوشی شیائومی قبل از بقیه به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

شیوع بالای انگل‌های دهانی در بیماران دیابتی

شیائومی رهبر بازار مچ‌بندهای هوشمند شد

دانش‌آموزان با فناوری‌های روز مسائل را حل می‌کنند

اپل سال آینده 2 آیفون تیتانیومی عرضه می‌کند

مغز مردان سریع‌تر از زنان کوچک می‌شود

چه کار کنیم گوشی آیفون کمتر شارژ مصرف کند؟

روده با سالم‌خوری موقت فریب نمی‌خورد

تریلر جدیدی از بازی اکشن هندی Unleash the Avatar منتشر شد

کاشفان گمنام؛ چه کسانی واقعاً قاره آمریکا را کشف کردند؟

گوشی ردمی K90 پرو بار دیگر رؤیت شد و حالا رونمایی نزدیک است

کسوف و سکوت طبیعت: خورشیدگرفتگی کلی آمریکا راز حساسیت پرندگان به نور را فاش کرد

دل پرو مکس عرضه شد؛ کامپیوتر قدرتمند و بسیار کوچک

دانشمندان خون انسان را در آزمایشگاه ساختند

هدست PSVR 2 می‌توانست فیلم‌های سه‌بعدی را نجات دهد، اما سونی فرصت را از دست داد

90 موسسه ایرانی در سیاهۀ مؤسسه‌های تأثیرگذار جهان

تیزر رسمی Server Slam بازی ARC Raiders منتشر شد

مدیرعامل بیمه دی در آئین گشایش همایش شهر پایدار؛ صنعت بیمه، کلید اعتماد در پروژه‌های سبز و پایدار است

24 ماهواره جدید «آمازون» به مدار زمین رفتند

بزرگ‌ترین آیفون تاریخ احتمالا «ارزان‌تر از انتظارات» خواهد بود

برگزاری مانور سونامی 2025 اقیانوس هند در روستای بَحل شهرستان جاسک

با انتشار تریلری از زمان عرضه بازی Of Ash and Steel رونمایی شد

مؤسسه رازی به تعهدات خود در تولید واکسن‌ عمل کرده است

رئیس سابق پلی استیشن از بزرگترین حسرت خود می‌‌گوید

نوآوری ایرانی در تولید کک سوزنی با استفاده از پسماندهای نفتی

هیدئو کوجیما با هیدئو کوجیما دیدار کرد

ارائه نخستین مدل بومی طراحی محصولات فیزیکی فناورانه برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان

این ساعت هوشمند مکان‌یاب داخلی دارد و به فلاش LED مجهز است

با نخستین برنامه‌نویس جهان آشنا شوید

قیمت گوشی امروز 22 مهر؛ ثبات قیمتی چند روزه همچنان ادامه دارد

کاهش وزن بدون عوارض جانبی با داروی جدید چاقی

ویوو پد 5e رونمایی شد؛ تبلت جذاب با باتری غول‌آسا