سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آیا آدم‌فضایی‌ها زمین ما را زیر نظر دارند؟ استارت آپ

آیا آدم‌فضایی‌ها زمین ما را زیر نظر دارند؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - بشر از ابتدا تاکنون چشم به آسمان داشته تا پرده از اسرار سپهر گردون بردارد. به‌رغم اینکه راز‌های بی‌شماری از کائنات برملا شده، اما هنوز نمی‌دانیم در کره‌های دیگر زندگی وجود دارد یا خیر. این شرایط باعث شده تا چراغ گمانه‌زنی درباره وجود بیگانگان همیشه روشن باشد.
برترین‌ها - محمد کاملان: بشر از ابتدا تاکنون چشم به آسمان داشته تا پرده از اسرار سپهر گردون بردارد. به‌رغم اینکه راز‌های بی‌شماری از کائنات برملا شده، اما هنوز نمی‌دانیم در کره‌های دیگر زندگی وجود دارد یا خیر. این شرایط باعث شده تا چراغ گمانه‌زنی درباره وجود بیگانگان همیشه روشن باشد. با این حال هم اکنون که فضاپیما‌های زمینی‌ها در کره‌های دیگر به‌دنبال موجودات بیگانه می‌گردد، چه بسا آدم‌فضایی‌ها هم دنبال ما بگردند و زمین را زیر نظر گرفته باشند. در این مطلب می‌خواهیم ببینیم آیا آدم‌فضایی‌ها زمین ما را زیر نظر دارند؟
زمین از نظر بیگانگان
حتماً به یاد دارید که چند وقت پیش پنتاگون و دفتر اطلاعات ملی آمریکا گزارش پرسروصدایی برای یک پدیده ناشناس هوایی منتشر کرد. این پدیده که در جوامع هوا فضا با نام یو. ای. پی (UAP)، شناخته می‌شود، نظر طرفداران وجود بیگانه‌ها در فضا را کاملاً به خود جلب کرده بود. در گزارش انتشاریافته اشاره چندانی به پدیده‌های فرازمینی نشده بود، اما باعث شد یک بار دیگر صحبت زیر نظر گرفتن زمین توسط بیگانه‌ها سر زبان‌ها بیفتد.
طرفداران نجوم به‌خوبی می‌دانند که دنیای ما حتی از سیاره‌های بیرون از منظومه شمسی هم دیده می‌شود. در 5 هزار سال گذشته، دقیقاً 1715 ستاره در موقعیت کهکشانی مناسبی برای رصدکردن کره زمین قرار گرفته‌اند. انتظار می‌رود 319 ستاره دیگر هم در 5 هزار سال آینده به تعداد این ستاره‌ها افزوده شود. این‌گونه که پیداست، از میان تمامی این ستاره‌ها، 7 ستاره بسیار دور، مدار و سیاره‌های خاص خودشان را دارند. در این اجرام آسمانی احتمال حیات نیز برآورد می‌شود.
اینجاست که به جای پرسش اینکه از دنیا‌های دیگر چه اطلاعاتی می‌توانیم دریافت کنیم؟ و کدام دنیا‌های دیگر را می‌توانیم پیدا کنیم؟ به این پرسش فکر کنیم که آیا حیات احتمالی در سیاره‌های دیگر نیز ممکن است زمین ما را زیر نظر داشته باشد؟ چه تعداد از ساکنان این اجرام آسمانی احتمالاً زمین را رصد می‌کنند؟ چه مدت است که فضایی‌ها ما را پیدا کرده‌اند؟

سیاست و بازاریابی


تلاش‌های فضانوردان برای مشخص‌کردن رصد زمین توسط فضایی‌ها
لیزا کالتِنِگِر (Lisa Kaltenegger)، ستاره‌شناسی که در دانشگاه کورنل (Cornell University)، مشغول به کار است، ایده جدیدی برای پاسخ به این پرسش‌ه مطرح کرده. این ستاره‌شناس نقشه‌ای از ستاره‌های نزدیک به زمین را که احتمال می‌رود سیاره ما را در گذشته دیده باشند، آماده کرده است. در این نقشه ستاره‌های نزدیکی که ممکن است در آینده زمین را ببینند نیز در نظر گرفته شده.
این اطلاعات در سال 2013، طی عملیات گایا (Gaia Mission)، توسط آژانس فضایی اروپا جمع آوری شده بود. این پروژه با هدف رصد و آماربرداریِ بیشتر از میلیارد‌ها ستاره در سراسر کهکشان راه‌شیری انجام شد. لیزا کالتنگر و همکارش نمایی 10 هزارساله در بازه زمانی 5 هزار سال قبل و 5 هزار سال بعد را آماده کردند. از آنجایی که عمر زمین چیزی حدود 4.55 میلیارد سال تخمین زده می‌شود، این آمار محافظه‌کارانه به حساب می‌آید.
از طرف دیگر این نکته را نیز باید در نظر داشت که تمامی چیز‌هایی که در فضا وجود دارد، دائم در حال حرکت است. به همین دلیل نمی‌توان نقشه‌ای ثابت از اجرام آسمانی در بازه‌های زمانی بسیار طولانی مدت فراهم کرد. این اطلاعات از ستاره‌هایی با فاصله 300 سال نوری دورتر از خورشید در منظومه شمسی جمع‌آوری شده است. به لحاظ نجومی، چنین فاصله‌ای چندان دور نیست و تمامی این ستاره‌ها به نوعی همسایه‌های زمین شناخته می‌شوند.
با اطلاعات جمع‌آوری شده در عملیات گایا، نقشه‌ای مجازی با ابعادی بسیار وسیع فراهم شد. به لطف این نقشه، دانشمندان به راحتی قادر به تشخیص زمان و زاویه ورود ستاره‌های همسایه به محدوده زمین هستند. ما زمینی‌ها با همین روش در طول سالیان دراز، الگوی مشخصی از سوسوزدن ستاره‌ها و مسیر حرکت آن‌ها بدست آورده‌ایم. به همین دلیل چه بسا فضایی‌ها هم با چنین روشی زمین را زیر نظر باشند.

سیاست و بازاریابی


رویکرد‌های متفاوت به زیرنظر گرفتن زمین بوسیله بیگانگان
جالب است بدانید تلاش لیزا کالتِنِگِر، اولین سعی برای جمع‌آوری اطلاعات اجرام آسمانی که ممکن است زمین را زیر نظر داشته باشند، نیست. جا دارد در این مطلب نگاهی به نتایج تحقیقات فضایی در سال 2016 بیندازیم. در این تحقیقات دانشمندی با نام رِنه هِلِر (René Heller) و همکارش، از مرکز فیزیک نجومی آلمان، اطلاعات 82 ستاره‌ای که زوایه‌ای مناسب برای رصد زمین دارند را جمع‌آوری کرد. به گفته هِلر، بعضی از این ستاره‌ها ممکن است اقبالی برای مشاهد حرکت زمین به دور خورشید داشته باشند.
بیگانه‌هایی که ممکن است زمین ما را دیده باشند.
نگاه به زمین و رصد منظومه‌شمسی از دید دیگر ستاره‌ها، نمایی دیگر برای تحقیقات فضایی در اختیار دانشمندان قرار می‌دهد. در میان اطلاعات تمامی ستاره‌هایی که احتمال حیات در سیاره‌های آن‌ها وجود دارد، 7 سیاره از شانس بیشتری برای زندگی بیگانگان برخوردار هستند. این ستاره‌ها، سیاره‌هایی با سطحی صخره‌ای دارند و ممکن است در آن‌ها آب هم پیدا شود. یکی از این دنیاها، راس 128 (Ross 128)، نامیده می‌شود. این سیاره حدود 2 هزار سال است که در محدوده رصد زمین واقع شده. با این حساب اگر بیگانه‌ای در آن زندگی کند، زمین ما را در بین سده 10 قبل از میلاد و سده 10 بعد از میلاد دیده است. چه بسا که در این بازه‌زمانی، پادشاهی اسکندر کبیر، سقوط روم و رونق تمدن مایا‌ها را زیر نظر گرفته باشد.
در این بین ستاره‌ای با نام تِراپیست‌وان (Trappist1)، هم با حدود 8 سیاره با ابعاد تقریبی زمین وجود دارد که از شرایط مناسبی برای رصد زمین برخوردار است. ممکن است از تعداد 8 سیاره، در 4 تای آن‌ها حیات وجود داشته باشد. این ستاره و دنیا‌های احتمالی که دور آن می‌چرخد، حدود 1600 سال دیگر در بهترین مکان برای رصد زمین قرار می‌گیرد.
چه بسا در این سیاره‌ها، حیات هوشمندی با فناوری‌های بسیار پیشرفته وجود داشته باشد. برخی از ستاره‌شناسان، سیاره‌هایی که به آن‌ها اشاره کردیم را در فهرست اول مکان‌هایی می‌دانند که ممکن است آدم‌های فضایی در آن‌ها زمین را زیر نظر گرفته باشند.

سیاست و بازاریابی


آماده‌باش برای استقبال از فضایی‌ها
برای شما گفتیم که ستاره‌ای با نام تراپیست‌وان و سیاره‌هایی که در مدارش می‌چرخد، تا 1600 سال آینده در بهترین وضعیت برای رصد زمین قرار می‌گیرد. با یک حساب سرانگشتی می‌توان گفت 1600 سال آینده می‌شود سده 37 میلادی. به همین دلیل با فناوری سده 21 میلادی چگونه می‌توانیم برای رویارویی احتمال با فضایی‌ها آماده شویم؟
با توجه به دستاورد‌های فضایی و آینده‌ای که برای زمین پیش‌بینی می‌شود، چه بسا که در 1600 سال آینده، بشری که اکنون می‌شناسیم در زمین ساکن نباشد. امکان نصب نشانه عظیم فضایی که در مدار خورشید بچرخد وجود دارد. سایه این نشانه در نوری که از خورشید پراکنده می‌شود به همراه سایه زمین در فضا قابل مشاهده خواهد بود. با رویکرد‌هایی از این دست حتی اگر بشر در آینده‌ای دور زمین را به مقصد دیگر سیاره‌ها ترک کرد، نشانه‌ای برای بیگانگان باقی می‌ماند. این نشانه حتی اگر زمین کاملاً از بین برود، پیامی از حضور انسان‌ها در سیاره زمین را به فضایی‌ها منتقل می‌کند.
در این بین دانشمندان امیدوار هستند نقشه‌های فضایی شبیه به چیزی که در عملیات گایا فراهم شد، دیدگاه گسترده‌تری پیش روی ستاره‌شناسان قرار دهد. با این حساب چه بسا که در آینده دنیا‌های بیشتری را با احتمال رصد زمین پیدا کنیم. وضعیت زمین در حال حاضر همانند اتاقی است که تمامی پنجره‌های آن در زوایای مختلف باز است. به همین دلیل اگر بیگانه‌ای هوشمند در فضا وجود داشته باشد، می‌تواند زمین ما و زندگی مردمان داخل آن را زیر نظر بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/214255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند

استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

واتس‌اپ به ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده و ورود با فیس‌آی‌دی مجهز می‌شود

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

گلکسی زد فلیپ 5 از یک قابلیت هوش مصنوعی One UI 6.1 محروم است

اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟

منتظر پیکسل تبلت 2 گوگل نباشید

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

قابلیت انقلابی واتساپ معرفی شد؛ انتقال فایل بدون نیاز به اینترنت

از هوش مصنوعی تا تماس ویدیویی؛ قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن را ببینید

قابلیت عجیب P70 پرو را ببینید؛ عضو پرآوازه خانواده هواوی

طرح تعویض رایگان سامسونگ برای گوشی هایی که این مشکل را دارند

برنامه/ فکرتان را به یک اثر هنری تبدیل کنید

نمایش داستان مرموز بازی INDIKA در تریلر جدید

این ویژگی امنیتی اندروید 15 شما را از اپلیکیشن‌های مشکل‌دار نجات می‌دهد

تعهد شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی برای حفاظت از کودکان

با روش تخلیه الکتریکی آشنا شوید

با گوشی جدید هواوی می‌توان بدون اینترنت تصویر ارسال کرد!

هوش مصنوعی جدید گوگل می‌تواند جان شما را نجات دهد

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

آغاز به کار مرکز خدمات جامع سلامت فارابی کیش در گرامیداشت هفته سلامت

افتتاح پایگاه سلامت خانواده با محوریت مادر وکودک درمجتمع مسکونی مهستان کیش

فوری: رئیس‌جمهور آمریکا قانون فیلترشدن تیک‌تاک را امضا کرد

نقدها و نمرات بازی Stellar Blade منتشر شدند

ستاره هایی که درآسمان میبینیم چه اندازه ای هستند؟

افشای مشخصات پردازنده‌های اسنپدراگون X پلاس کوالکام

ناسا یک گام به کشف حیات بیگانه در مریخ نزدیک‌تر شد

خانواده شهدا پرچمداران اصلی ایثار و شهادت هستند/ نسل امروز نیازمند آشنایی با شهدا

مادسازان بازی GTA 5 را روی کنسول نینتندو سوییچ اجرا کردند

ریلمی 2 گوشی جدید و هیجان‌انگیز با نمایشگر 120 هرتز رونمایی کرد

گوشی پولستار رونمایی شد؛ وقتی خودروسازان وارد بازار موبایل می‌شوند

درآمد 5 میلیارد تومانی یکی از کاربران تلگرام با فروش نام کاربری!

هیتلر برای چه به دنبال برج ایفل بود؟

تلسکوپ فضایی جیمز وب شواهدی از وجود حیات را کشف کرده است

آپدیت بزرگ فتوشاپ؛ حالا می‌توانید با هوش مصنوعی تصاویر خلاقانه بسازید

مدل ویژه وان پلاس واچ 2 با رنگ جذاب رونمایی شد

گوشی های اختصاصی HMD رونمایی شدند؛ جایگزین‌های معنوی نوکیا

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است