سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مریخ را فراموش کن، پیش به سوی زندگی در قمر زحل استارت آپ

مریخ را فراموش کن، پیش به سوی زندگی در قمر زحل
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - بشر نزدیک به 50 ماموریت بزرگ فضایی برای رسیدن به مریخ انجام داده است. اگر چه تعداد زیادی از این ماموریت‌ها با شکست روبه‌رو شده‌اند، اما چنین آماری از عزم انسان برای زندگی در مریخ حکایت دارد.
برترین‌ها_محمد کاملان :بشر نزدیک به 50 ماموریت بزرگ فضایی برای رسیدن به مریخ انجام داده است. اگر چه تعداد زیادی از این ماموریت‌ها با شکست روبه‌رو شده‌اند، اما چنین آماری از عزم انسان برای زندگی در مریخ حکایت دارد. با این حال دانشمندانی را سراغ داریم که مدعی هستند رویای زندگی در مریخ را باید از سر بیرون کنیم. به گفته این دانشمندان، تایتان (Titan)، بزرگ‌ترین قمر زحل، گزینه بهتری برای ساخت مهاجرنشین انسانی است. در این مطلب به دلیل‌های جالبی برای زندگی در بزرگ‌ترین قمر زحل اشاره می‌کنیم.
گزینه‌های احتمالی برای مهاجرت بشر به فضا
تایتان که برخی از منجمین به آن تیتان هم می‌گویند، بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل (کیوان) است. این قمر حدود 1.2 میلیارد کیلومتر از خورشید فاصله دارد. تایتان دومین قمر بزرگ در منظومه خورشیدی است، اما با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شود. برای تماشای آن از دوربین‌های دوچشمی قوی یا تلکسوپ‌های معمولی می‌توانید کمک بگیرید. تایتان سرمای استخوان‌سوزی دارد. گفته می‌شود سرمای این قمر غول‌پیکر به حدود 180 درجه سانتی‌گراد زیر صفر می‌رسد. از آسمان این قمر نیز متان و اتان به درون دریا‌هایی می‌بارد که از هیدروکربن لبریز هستند. با این حساب ممکن است با خود بگویید زندگی در چنین قمری دیوانگی است.

سیاست و بازاریابی


ماجرا به همین سادگی‌ها هم نیست. جالب اینجاست تایتان ممکن است تنها جایی در منظومه خورشیدی باشد که شرایط استقرار دائمی انسان‌ها را دارد.انتظار می‌رود انسان‌های آینده به لحاظ نیاز‌ها و سلیقه‌ها تفاوت چندانی با انسان‌های امروزی نداشته باشند. به همین دلیل خانه‌ای که یک مهاجر فضایی در آن زندگی می‌کند، همانند یک منزل در کره زمین، نیازمند مقدار زیادی انرژی و درجه حرارت مناسب برای زندگی است.
این منزل باید در برابر معضلات زندگی در فضا مانند پرتو‌های کهکشانی خطرناک نیز محافظ خوبی باشد. تاکنون بیشتر تحقیقات کهکشانی برای ساخت چنین خانه‌ای به مریخ ختم شده است. زهره و عطارد نیز دیگر گزینه‌های بشر برای زندگی در فضا به حساب می‌آیند. همان‌گونه که حتماً می‌دانید عطارد بیش‌از‌حد به خورشید نزدیک است. این سیاره هوای بسیار گرمی دارد. از طرف دیگر اتمسفر سیاره زهره سمی است. با این حال گفته می‌شود ممکن است انسان در بالون‌هایی شناور در ارتفاع زیاد از اتمسفر زهره زنده بماند. این بررسی‌ها باعث می‌شود یک‌بار دیگر برای زندگی در فضا سراغ گزینه‌های همیشگی مریخ و ماه برویم.
مریخ و ماه شرایط مناسبی برای زندگی ندارند
مریخ و ماه هیچکدام با میدان مغناطیسی محافظت نمی‌شوند و اتمسفر هم ندارند. پرتو‌های کهکشانی از دوردست‌ها سطح مریخ و ماه را بمباران می‌کنند. پرتو‌هایی که به آن‌ها اشاره کردیم سرطان‌زاست. این شرایط احتمال زندگی طولانی مدت انسان در ماه و مریخ را از بین می‌برد. یکی دو سالی است تحقیقات جدید برملا کرده که پرتو‌های کهکشانی در کنار ایجاد سرطان، آسیب‌های شدیدی به مغز هم وارد می‌کنند. بر اساس این تحقیقات، سازمان‌های فضایی هنوز آمادگی اعزام فضانورد به مریخ را برای کنکاش کوتاه در این سیاره ندارند. به عبارت ساده‌تر می‌توان گفت با توجه به دانش فعلی بشر، حضور طولانی‌مدت انسان در مریخ برابر با مرگ خواهد بود.

سیاست و بازاریابی


خوشبختانه جلوی پرتو‌های کهکشانی خطرناک توسط آبی که در جو زمین وجود دارد گرفته می‌شود. آب محافظ خوبی برای جلوگیری از نفوذ پرتو‌های کهکشانی است، اما این پرتو‌ها باید دست‌کم از 2 متر آب عبور کنند تا خطرات آن‌ها از بین برود. یکی دیگر از روش‌ها برای جلوگیری از این پرتوها، ساخت پناهگاه در زیر زمین است. از مریخ و ماه که بگذریم، به قمر‌های مشتری و زحل می‌رسیم.
تایتان گزینه بهتری برای مهاجرت به فضا
همان‌گونه که حتماً حدس زده‌اید ساخت پناهگاه در سیاره‌ای دیگر کار چندان ساده‌ای نیست و دردسر‌های زیادی دارد. اینجاست که پای صحبت از زندگی در تایتان، قمر بزرگ زحل به میان می‌آید. در بین قمر‌های مشتری و زحل، تایتان به لحاظ ساختار بیشترین شباهت را به زمین دارد. تایتان تنها قمر در منظومه خورشیدی است که در سطح آن آب پیدا می‌شود. در این قمر دریاچه‌های بسیار بزرگی از متان و اتان وجود دارد. تپه‌های ماسه‌ای این قمر نیز به تلما‌سه‌های کره زمین شبیه است. با توجه به توضیحاتی که از شرایط زندگی در مریخ مطرح کردیم، حتماً به‌درستی متوجه شده‌اید که پرتو‌های خطرناک کهکشانی، دشمن اول انسان ساکن در مریخ است.

سیاست و بازاریابی


اینجاست که تایتان حرف‌های زیادی درباره محافظت از پرتو‌های خطرناک کهکشانی دارد. نیتروژن موجود در اتمسفر زحل حدود 50 درصد متراکم‌تر از زمین است. از طرف دیگر میدان مغناطیسی زحل نیز شرایط مناسب زندگی در تایتان را فراهم می‌کند. برای شما گفتیم که انسان برای زندگی در خانه‌های فضایی همانند زمین نیازمند انرژی است. در این زمینه نیز روی ذخیره‌های عظیم هیدروکربن مایع و جامد در تایتان می‌توانید حساب باز کنید.
اگرچه در اتمسفر تایتان خبری از اکسیژن نیست، اما این قمر در زیر سطح خود مقدار زیادی آب یخ اندوخته دارد. به لطف این منبعِ آب یخ، می‌توان اکسیژن لازم برای زندگی بشر در تایتان را فراهم کرد. روی منابع تایتان برای تامین انرژی هم می‌توان حساب باز کرد. در ابتدای این مطلب گفتیم تایتان سرمای سوزانی دارد. خوشبختانه به لطف اتمسفر متراکم تایتان، ساکنان این قمر نیازی به پوشیدن لباس مخصوص فشار ندارند. لباس مهاجرین این قمر باید گرما و اکسیژن لازم را فراهم کند.
در نتیجه مشکلات ساخت لباس فضایی چالش‌های کمتری را پیش روی دانشمندان قرار می‌دهد. با کمک منابع موجود در این قمر می‌توان پلاستیک تولید کرد. این پلاستیک برای ساخت پناهگاه فضایی استفاده می‌شود. نیازی نیست که تایتانی‌ها (زمینی‌هایی که به تایتان مهاجرت می‌کنند)، تمامی وقت خود را در داخل پناهگاه فضایی سر کنند. فرصت‌های زیادی برای سرگرمی و تفریح در تایتان وجود دارد. هر وقت که مهاجرین حوصله‌شان سر رفت می‌توانند به لطف جاذبه کم این قمر، در هوا پرواز کنند.
در حال حاضر سفر انسان به تایتان امکان‌پذیر نیست. با توجه به شرایط این قمر زحل برای زندگی انتظار می‌رود تحقیقات بیشتری درباره مهاجرت انسان به این قمر انجام شود. چه بسا در آینده انسان‌ها رویای سفر به مریخ را فراموش کنند و سکان سفر‌های فضایی را به سمت تایتان تغییر دهند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/211992/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این ستاره نباید اینجا باشد!

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

مصرف شیره خرما و داروهای گیاهی کولیک نوزادان را برطرف نمی‌کند

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

10 هزار کارمند پاناسونیک اخراج می‌شوند

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

مدیر انتشارات Larian: بازی Clair Obscur می‌تواند بین 8 تا 10 میلیون نسخه بفروشد

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

قیمت Nintendo Switch 2 ممکن است در آینده بسته به تعرفه‌های وارداتی آمریکا تغییر کند

پرونده نژادپرستی گوگل با جریمه 50 میلیون دلاری حل‌ و‌ فصل شد

ساعت‌های سری گلکسی واچ 8 دیگر کاملا دایره‌ای نخواهند بود

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

زمان انتشار HyperOS 2.2 شیائومی اعلام شد

مکزیک از گوگل شکایت کرد

آب زمین از کجا آمده است؟/ شهاب‌سنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سامانه GPS به ماه می‌رود!

انویدیا تراشه‌های رده پایین را به چین می‌فرستد

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

اپلیکیشن تقویم اپل به هوش‌مصنوعی مجهز خواهد شد!

روندهای جدید در فناوری دارورسانی پس از 2025 چگونه است

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

سامسونگ برای گوشی تاشو سه‌گانه خود از باتری سیلیکون کربنی استفاده می‌کند

اگر دنیا نابود شود، این 4 خوراکی نجات‌تان می‌دهد!

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

مشخصات کلیدی سری وان پلاس Ace 6 لو رفت: تراشه اسنپدراگون و باتری 7800mAh