سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آیفون 13 کِی می‌آید؟ چقدر قیمت می‌خورد؟ استارت آپ

آیفون 13 کِی می‌آید؟ چقدر قیمت می‌خورد؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آیفون 12 پرو مکس را باید بهترین گوشی اپل تا به این لحظه بدانیم که از لحاظ قدرت سخت‌افزاری و قابلیت‌های متنوع، از سایر گوشی‌های شرکت آمریکایی یک سر و گردن بالاتر است
دیجی کالا مگ : آیفون 12 پرو مکس را باید بهترین گوشی اپل تا به این لحظه بدانیم که از لحاظ قدرت سخت‌افزاری و قابلیت‌های متنوع، از سایر گوشی‌های شرکت آمریکایی یک سر و گردن بالاتر است. اما اپل قصد دارد به‌زودی از چهار مدل جدید از سری آیفون 13 را هم رونمایی کند که گفته می‌شود قابلیت‌های خوبی نظیر نمایشگر 120 هرتزی را در آن‌ها شاهد خواهیم بود. حال سوال اینجاست آیا آیفون 13 پرو مکس به عنوان بهترین گوشی از سری مورد انتظار، می‌تواند قدرتمندترین مدل کنونی یعنی آیفون12 پرو مکس را از لحاظ ارزش خرید از پیش رو بردارد یا خیر؟ در ادامه با در نظر گرفتن خبرها و شایعات موجود، به بررسی این موضوع می‌پردازیم.
اپل معمولا سود بسیار خوبی از فروش آیفون‌ها بدست می‌آورد و این خود گواهی محبوبیت بالای گوشی‌های این شرکت است. امسال هم این روند خوب ادامه داشت و شرکت توانست فروش بسیار خوبی را تجربه کند. یکی از گوشی‌هایی که در کسب سود هنگفت به اپل کمک کرد، آیفون 12 پرو مکس بود که به اعتقاد تحلیل‌گران، در کنار آیفون 11، به عنوان محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین گوشی اپل در سومین فصل مالی این شرکت شناخته شد.
این گوشی از قابلیت‌های بسیار خوبی بهره می‌برد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به پردازنده‌ی فوق‌العاده قدرتمند A14، سنسور LiDAR، دوربین‌های باکیفیت با قابلیت‌های متنوع و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد که باعث شده این گوشی اگرچه از نمایشگری 120 هرتزی بهره نمی‌برد اما همچنان بین کاربران محبوبیت بالایی داشته باشد.
اما آیفون 13 پرو مکس ظاهرا قرار است از لحاظ سیستم‌های درونی تغییرات گسترده‌ای داشته باشد و نه ظاهری. بدین ترتیب شاید در نگاه اول تفاوت خاصی بین آن‌ها حس نشود اما در واقع تفاوت‌های اصلی بین دو گوشی در درون آن‌ها نهفته است و همین تغییرات هستند که می‌توانند مدل مورد انتظار را به انتخابی شاید ارزشمندتر از مدل کنونی تبدیل کنند.
در خبرهای اخیر شنیده بودیم که آیفون 13 پرو مکس بزرگ‌ترین تغییر را از لحاظ طول عمر باتری خواهد داشت و از طرفی هم بهره‌مندی از نمایشگر 120 هرتزی که قطعا در آن حضور خواهد داشت باعث شده کاربران زیادی منتظر ورود آن به بازار باشند. همین نمایشگر 120 هرتزی پروموشن شاید تنها دلیلی باشد که باعث شود نیمی از خریداران آیفون 12 یا مدل‌های مختلف آن به گوشی‌های جدید کوچ کنند.
اما خب تغییرات خوب به همین بخش‌ها خلاصه نمی‌شوند. در ادامه به بررسی تمام تفاوت‌هایی می‌پردازیم که با توجه به خبرها و شایعات می‌دانیم قرار است بین آیفون 13 پرو مکس و 12 پرو مکس وجود داشته باشد تا ببینیم آیا خرید مدل جدید ارزش دارد یا خیر. به صورت کلی مقایسه‌ی بین دو محصول را می‌توان در بخش‌های زیر خلاصه کرد:
طراحی و استایل تقریبا مشابه (آیفون 13 پرو مکس اندکی سنگین‌تر و ضخیم‌تر است) نمایشگر 6٫7 اینچی در هر دو گوشی نمایشگر 120 هرتزی آیفون 13 پرو مکس در مقابل 60 هرتزی 12 پرو مکس تراشه‌ی سریع‌تر و قدرتمندتر A15 در آیفون 13 پرو مکس در مقابل A14 در آیفون 12 پرو مکس 6گیگابایت حافظه‌ی رم در هر دو گوشی دوربین‌های تقریبا مشابه (اصلی، فوق عریض و تله‌فوتو با زوم 2٫5 برابری اپتیکال) بهبود چشمگیر ظرفیت باتری از 3687 میلی‌آمپر ساعت در آیفون 12 پرو مکس به 4352 میلی‌آمپر ساعت در آیفون 13 پرو مکس رنگ‌بندی جدید مشکی مات و برنزی برای مدل جدید (احتمال) آیفون 13 پرو مکس در مقابل آیفون 12 پرو مکس
قیمت و تاریخ عرضه
بعد از اینکه ویروس کرونا شرایط بازار را بسیار آشفته کرد، اپل حتی مجبور شد برنامه‌های خود را نیز تغییر داده و گوشی‌های خود را که معمولا در ماه سپتامبر از آن‌ها رونمایی می‌کرد، یک ماه با تاخیر معرفی کند. اما بعد از گذشت حدودا دو سال به نظر می‌رسد اگرچه شرایط کاملا به شکل سابق بازنگشته اما بسیار بهتر شده است. به همین خاطر انتظار می‌رود اپل مجددا به همان برنامه‌ریزی قبلی خود برگشته و گوشی‌هایش را اواسط ماه سپتامبر (اواخر شهریور) رونمایی کند. اواخر ماه سپتامبر (اوایل مهر ماه) هم به احتمال بسیار فراوان باید شاهد عرضه‌ی رسمی این گوشی‌ها در فروشگاه‌ها باشیم.
اگر بخواهیم به طور دقیق‌تر در رابطه با تاریخ رونمایی از گوشی‌های سری آیفون 13 حرف بزنیم باید روز سه‌شنبه، 14 سپتامبر (23 شهریور) را انتخاب کنیم. چرا که اپل طبق عادت، رویداد رونمایی از گوشی‌های خود را در روز سه‌شنبه برگزار می‌کرد و به نظر می‌رسد باز هم این اتفاق خواهد افتاد. اگر اینطور باشد، به احتمال بسیار زیاد 10 روز بعد یعنی در تاریخ 24 سپتامبر (2 مهر) باید شاهد عرضه‌ی رسمی این گوشی‌ها در فروشگاه‌های اپل باشیم.
تا به این لحظه در رابطه با قیمت آیفون 13 پرو مکس یا تغییر آن به نسبت قبل صحبتی به میان نیامده است. اما این چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ هنگامی که آیفون‌های جدید رونمایی می‌شوند، قیمت آیفون‌های یک نسل قبل حدودا 100 دلار کاهش پیدا می‌کند. بدین ترتیب انتظار می‌رود آیفون 13 پرو مکس با قیمت پایه‌ی 1100 دلار راهی بازار شود و آیفون 12 پرو مکس هم همچنان با قیمت پایه‌ی 1000 دلار در دسترس قرار بگیرد. قیمتی که با در نظر گرفتن پرچم‌دارهای دیگر از شرکت‌های رقیب فوق‌العاده مناسب است.
طراحی و نمایشگر

سیاست و بازاریابی


یکی از بهترین قابلیت‌هایی که قرار است به آیفون 13 پرو مکس اضافه شود، نمایشگر 120 هرتزی است؛ قابلیتی که شرکت‌های رقیب حتی در گوشی‌های میان‌رده‌ی خود هم مورد استفاده قرار داده‌اند اما اپل به دلایلی نامشخص تصمیم گرفت این کار را انجام ندهد و به‌جای آن، از همان نمایشگرهای 60 هرتزی برای تمام مدل‌های سری آیفون 12 استفاده کند. اتفاقی که البته اصلا جلوی فروش خوب این گوشی‌ها را نگرفت.
بعید به نظر می‌رسد جز همین یک مورد انقلابی (برای آیفون‌ها نمایشگر 120 هرتزی پروموشن یک تغییر انقلابی به حساب می‌آید) سایر قابلیت‌ها باید کاملا مشابه باشند. مثلا همان نمایشگر 6٫7 اینچی با پنلی از جنس OLED و وضوح 2778 × 1284 پیکسل راه شاهد خواهیم بود که خب کیفیت بسیار مناسبی هم داشت و عدم ارتقای آن را نمی‌توان نکته‌ی منفی در نظر گرفت. خصوصا اینکه رفرش‌ریت 120 هرتز هم به آن اضافه شده است.
همانطور که در بالا اشاره شد، گوشی‌های سری قبل از نمایشگر 60 هرتزی بهره می‌بردند که این یعنی تصویر در هر ثانیه 60 بار به‌روزرسانی می‌شود اما وقتی این میزان به دو برابر یعنی 120 هرتز ارتقا پیدا کند، گشت و گذار بین منوهای مختلف گوشی یا انجام بازی‌ها فوق‌العاده سریع‌تر، روان‌تر و لذت‌بخش‌تر به نظر خواهد رسید؛ به‌گونه‌ای که کاربر می‌تواند تفاوت را به وضوح حس کند. همین یک مورد ارتقا در بخش نمایشگر می‌تواند فروش بسیار خوب آیفون 13 پرو مکس را با قیمتی که دارد تضمین کند. حتی شاید این گوشی بتواند به نسبت آیفون 13 که گفته می‌شود نمایشگری 60 هرتزی خواهد داشت، وضعیت فروش بهتری داشته باشد (نه لزوما بیشتر، بلکه فراتر از انتظار).
از لحاظ طراحی نباید انتظار تغییرات زیادی را داشته باشیم. همانطور که در ابتدای متن به آن اشاره شد، دو گوشی از لحاظ طراحی و شکل ظاهری تقریبا در یک وضعیت قرار دارند و فقط قابلیت‌های درونی است که آن‌ها را از هم متمایز می‌کند. بدین ترتیب باید شاهد همان گوشه‌های تخت فریم، نمایشگر تخت با ناچ نسبتا بزرگ روی آن (احتمالا کمی کوچک‌تر) و ماژولی با سه دوربین با چینشی به همان ترتیب قبل باشیم. با این حال مدل آیفون 13 پرو مکس اندکی ضخیم‌تر و سنگین‌تر خواهد بود که گفته می‌شود دلیل اصلی آن هم تغییراتی است که شرکت آمریکایی درون گوشی اعمال کرده است.
علاوه بر این‌ها، گفته می‌شود آیفون جدید از لحاظ رنگ‌بندی هم تنوع بیشتری به نسبت قبل خواهد داشت و اگرچه رنگ‌های آیفون 12 پرو مکس هم برای آن استفاده خواهد شد، بلکه دو رنگ جدید هم به آن اضافه می‌شود؛ مشکی مات که برخلاف مدل کنونی، به‌جای اینکه خاکستری تیره باشد، کاملا مشکی است و همچنین رنگ برنز که بیشتر ظاهری شبیه به طلای تیره‌رنگ دارد.
تاچ‌آیدی یا فیس‌آیدی؟

سیاست و بازاریابی


ژانویه‌ی سال 2021 (اولین ماه سال جاری) شایعاتی منتشر شد مبنی براینکه اپل بالاخره قصد دارد بعد از 3 سال، تاچ‌آیدی را به گوشی‌هایش برگرداند و آن را به عنوان دومین راه حل بایومتریک برای بازگشایی قفل گوشی در کنار حسگر تشخیص چهره در آیفون‌ها قرار دهد. گفته می‌شود تمام چهار مدل آیفون از حسگر اثرانگشت درون نمایشگر بهره خواهند برد.
البته حسگر اثرانگشت باید بیاید تا ناچ بزرگ و نه چندان زیبایی که روی صفحه‌ی آیفون‌ها قرار دارد کنار رفته و این گوشی‌ها ظاهری زیباتر و نمایشگری یکپارچه‌تر داشته باشند. اما خب در هیچ یک از این خبرها نشنیده بودیم که اپل بخواهد حسگر تشخیص چهره را از گوشی‌هایش حذف کند. این در حالی بود که اثر انگشت بسیار محبوب‌تر و کاربردی‌تر نیز هست و نمی‌دانیم اصرار اپل برای استفاده از تشخیص چهره چیست. البته این امکان هم وجود دارد که شرکت آمریکایی بخواهد تغییر ظاهر آیفون‌ها را سال بعد انجام دهد تا بدین ترتیب بتواند به کاربران ثابت کند در تغییر طراحی گوشی‌هایش اقداماتی صورت می‌دهد. اگر شرکت بخواهد همین حالا طراحی گوشی‌هایش را بهبود ببخشد، سال 2022 ظاهرا نوآوری خاصی را از آیفون‌ها شاهد نخواهیم بود.
با این حال از همان موقع تاکنون خبر خاصی در تایید یا تکذیب این موضوع که آیفون‌ها قرار است به تاچ‌آیدی مجهز شوند منتشر نشد. هرچه هم که به زمان رونمایی از آیفون‌ها نزدیک‌تر می‌شویم، خبرهای کمتری پیرامون این موضوع منتشر می‌شوند تا بدین ترتیب تقریبا مطمئن باشیم نه آیفون 13 و نه آیفون 13 پرو مکس، هیچ یک به حسگر اثرانگشت مجهز نخواهند شد. اگر هم این اتفاق رخ دهد، فیس‌آیدی یا همان حسگر تشخیص چهره همچنان در همان ناچ بالای صفحه باقی خواهد ماند؛ حسگری که گفته می‌شود سال 2022 باید با آن خداحافظی کنیم.
البته به نظر می‌رسد تاچ‌آیدی حتی در سال 2022 و بعدها هم در آیفون‌ها مورد استفاده قرار بگیرد چون این حسگر زیر نمایشگر تعبیه می‌شود و اصلا مزاحمتی روی صفحه‌ی نمایشگر ایجاد نمی‌کند. بنابراین از لحاظ روش‌های بازگشایی قفل صفحه، به نظر می‌رسد تفاوتی بین آیفون‌های امسال و سال گذشته وجود نداشته باشد.
نکته‌ی جالب اما اینجاست در حالی که شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی‌های اندرویدی در تلاشند گوشی‌هایی با دوربین سلفی زیر نمایشگر تولید کنند یا اینکه نهایتا اندازه‌ی دوربین‌های سلفی زیر نمایشگر را کاهش دهند، از حواشی نمایشگرها بکاهند و آن‌ها را زیباتر از قبل راهی بازار کنند، اپل هیچ تلاش خاصی در این راستا نکرده که هیچ، بلکه یک ناچ بزرگ را هم روی صفحه‌ی گوشی‌هایش تعبیه کرده که خب عجیب به نظر می‌رسد.
باتری و شارژر
اما می‌رسیم به بخشی که آیفون 13 پرو مکس به نسبت سایر آیفون‌های سری جدید بیشترین تغییر را خواهد داشت و آن هم ظرفیت باتری است. تمام 4 مدل آیفون‌های مورد انتظار قرار است از لحاظ ظرفیت باتری بهبود پیدا کنند اما مدل پرو مکس بیشترین میزان ارتقا را دارد و باتری آن از 3687 میلی‌آمپر ساعت در آیفون 12 پرو مکس به 4352 میلی‌آمپر ساعت افزایش پیدا می‌کند.
آیفون 12 پرو مکس به لطف همین باتری نسبتا کم‌ظرفیت خود توانسته بود بهترین‌های اندرویدی را به چالش بکشد و طول عمر کم‌نظیری داشته باشد. اما کمتر به این نکته توجه شد که نمایشگر این گوشی 60 هرتزی است و طبیعتا باید عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد. اما خب اپل ظاهرا نمی‌تواند تعادلی بین باتری بزرگ‌تر و طراحی برقرار کند. در نتیجه گوشی‌های مدل پرو مکس شرکت با ضخامت زیاد و وزن بالا راهی بازار می‌شوند. اگر باتری آیفون 13 پرو مکس قرار است 4352 میلی‌آمپر ساعتی باشد، قطعا باید شاهد افزایش ضخامت و در نتیجه وزن آن به نسبت مدل سال گذشته باشیم.
همانطور که مشاهده می‌کنید، بین باتری این دو گوشی 665 میلی‌آمپر ساعت تفاوت وجود دارد که تقریبا 20 درصد است. در واقع انتظار نداشتیم این میزان از تفاوت را بین دو گوشی شاهد باشیم آن هم در حالی که ظرفیت باتری آیفون 12 پرو مکس مناسب به نظر می‌رسید. البته از طرفی باید این موضوع را کاملا طبیعی بدانیم چون نمایشگر آیفون 13 پرو مکس قرار است 120 هرتزی باشد و چنین قابلیتی هم قطعا باتری بزرگ‌تری را می‌طلبد. شاید بعد از سال‌ها، بالاخره آیفونی را شاهد باشیم که می‌تواند با هر بار شارژ، دو روز کاربران را همراهی کند!
در بخش شارژر هم مانند آیفون 12 پرو مکس، انتظار نداریم آداپتوری را درون جعبه ببینیم،؛ بنابراین باید حدودا 20 تا 30 دلار برای خرید شارژر سریع آیفون 13 کنار بگذارید چون پر کردن این باتری پرظرفیت با شارژرهای قدیمی اپل مانند یک کابوس خواهد بود. حتی با همین شارژر 20 واتی هم نباید انتظار داشت گوشی با سرعت خوبی شارژ شود. بعید هم به نظر می‌رسد شرکت کوپرتینویی به همین زودی‌ها قصد ارتقای سرعت شارژر خود را داشته باشد.
دوربین

سیاست و بازاریابی


اواخر سال 2021 سال آرام و بدون غافلگیری خاصی در بخش دوربین خواهد بود. چرا که هر اتفاق هیجان‌انگیزی که قرار بود رخ دهد اوایل سال اتفاق افتاد. البته ارتقای کیفیت دوربین را فقط در تعداد انگشت‌شماری از گوشی‌های پرچم‌دار شاهد بودیم و سایر پرچم‌دارها بدون تغییر با در بهترین حالت با تغییر کمی به نسبت سال گذشته راهی بازار شدند. مثلا گلکسی S21 اولترا و شیائومی می 11 اولترا یا وان‌پلاس 9 پرو از لحاظ دوربین پیشرفت خوبی داشتند ولی گلکسی S21 و S21 پلاس، شیائومی می 11 یا وان‌پلاس 9 خیلی در این بخش کاربران را غافلگیر نکردند.
اپل هم که خب وقتی صحبت از ارتقا می‌شود، کندترین میزان رشد را بین سایر شرکت‌ها دارد. دو سال پیاپی، دوربین تله‌فوتوی بهترین گوشی این شرکت نتوانست از میزان 2٫5 برابر زوم اپتیکال فراتر برود و این اتفاق به نظر می‌رسد قرار نیست در آیفون 13 پرو مکس هم رخ دهد. یعنی باز هم شاهد استفاده از یک دوربین تله‌فوتو با قابلیت بزرگ‌نمایی 2٫5 برابری اپتیکال خواهیم بود که واقعا ناامیدکننده است. دو دوربین دیگر هم به احتمال بسیار فراوان بدون تغییر به نسبت قبل روی پنل پشتی قرار می‌گیرند.
البته به لطف پردازنده‌ی قدرتمندی که در گوشی‌های مورد انتظار شرکت قرار می‌گیرد و تغییراتی که روی سنسورها اعمال می‌شود، قطعا شاهد بهبود کیفیت تصاویر ثبت شده خواهیم بود. اپل در زمینه‌ی عکاسی و فیلم‌برداری، دوربین‌های آیفون 13 پرو مکس را در سه بخش زیر ارتقا خواهد داد:
ساختار 6 المانی پیشرفته‌تر برای دوربین فوق عریض گشودگی دریچه دیافراگم f/1.8 برای دوربین فوق عریض جهت ثبت تصاویر روشن‌تر در نور کم بهبود عملکرد پردازش نرم‌افزاری تصاویر و در نتیجه افزایش کیفیت نمونه‌های ثبت شده با توجه به آنچه که گفته شد، به نظر می‌رسد آیفون 13 پرو مکس قطعا در بخش دوربین پیشرفت خواهد داشت اما نمی‌توان تغییرات صورت گرفته را انقلابی دانست. نمونه‌ی این تغییر انقلابی را در دوربین گلکسی S21 اولترا شاهد بودیم که توانایی زوم 3 و 10 برابری اپتیکال را به این گوشی می‌دهد. میزان زومی که هنوزم در هیچ گوشی هوشمند دیگری شاهد آن نیستیم. اپل هم به عنوان بزرگ‌ترین رقیب سامسونگ هنوز نتوانسته پاسخ خوبی به سامسونگ بدهد. حتی شرکت کره‌ای در ویدیویی، کیفیت عکاسی گلکسی S21 اولترا را به رخ نمایندگان قدرتمند اپل کشید و آن‌ها را مسخره کرد. با این همه به نظر می‌رسد در سال 2022 و همزمان با معرفی گوشی‌های سری آیفون 14، شاهد پیشرفت انقلابی در زمینه‌ی دوربین خواهیم بود.
در رابطه با قابلیت‌هایی هم که قرار است به دوربین آیفون 13 پرو مکس اضافه شود می‌توان به حالت عکاسی نجومی و ویدیو در حالت پرتره (مشابه ثبت تصاویر پرتره که پس‌زمینه‌ی تصاویر محو می‌شود) اشاره کرد که البته وجود آن‌ها فعلا در حد یک شایعه است تا ببینیم طی روزها یا هفته‌های آتی چه خبرهای بیشتری در رابطه با آن‌ها منتشر می‌شود.
درست مانند آیفون 12 پرو مکس، آیفون 13 پرو مکس هم از سنسور LiDAR به عنوان آخرین عضو از مجموعه دوربین‌های خود بهره می‌برد که استفاده‌ی اصلی آن برای تهیه‌ی نقشه از محیط و واقعیت افزوده است. البته اپل هنوز نتوانسته پتانسیل بالای این سنسور را در دنیای واقعی به کار بگیرد اما خب به عنوان یک قابلیت دهن‌پر کن شاهد حضور آن در آیفون‌های گران‌قیمت هستیم.
سخت‌افزار؛ تراشه‌ی جدید A15
اپل در زمینه‌ی قدرت خالص پردازنده‌هایش در بین سایر شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند دست بالاتر را داشته و عملکردی بی‌نظیر دارد. تراشه‌ی A14 هم یک‌بار دیگر این موضوع را ثابت کرد و بالاتر از تراشه‌هایی نظیر اسنپدراگون 888، اگزینوس 2100 و کرین 9000 قرار گرفت. اینطور هم که به نظر می‌رسد، تراشه‌ی A15 هم همین مسیر را ادامه خواهد داد و آیفون 13 پرو مکس را از لحاظ قدرت پردازشی خالص به یکی از بهترین‌ها تبدیل خواهد کرد. گفته می‌شود تراشه‌ی جدید شرکت هم از لحاظ قدرت پردازشی، هم از لحاظ قدرت گرافیکی و هم هوش مصنوعی، پردازش تصویر و مصرف انرژی، وضعیت بهتری به نسبت قبل خواهد داشت اما همچنان مبتنی بر لیتوگرافی 5 نانومتری است. بنابراین نباید انتظار داشت تفاوت عملکرد خیلی چشمگیر باشد.
متاسفانه در حال حاضر بنچمارکی از عملکرد تراشه‌ی A15 در اختیار نداریم اما در زیر می‌توانید مقایسه‌ی عملکرد تراشه‌ی A14 در مقابل اسنپدراگون 888 را مشاهده کنید تا متوجه این موضوع شوید که تراشه‌ی جدید اپل هرچقدر هم که بهتر از A14 باشد، قطعا آیفون‌ها را در مقایسه با رقبای اندرویدی از لحاظ قدرت پردازش خالص بالاتر نگه خواهد داشت. مگر اینکه همکاری سامسونگ با شرکت AMD نتیجه‌ی خوبی را در پی داشته باشد. چون شنیده می‌شود تراشه‌ی اگزینوس جدید احتمالا می‌تواند با اختلاف در صدر قدرتمندترین تراشه‌ی موبایل قرار بگیرد.

سیاست و بازاریابی


از لحاظ میزان حافظه‌ی رم هم دو گوشی به احتمال بسیار فراوان در وضعیت مشابهی قرار خواهند داشت و برای گوشی مورد انتظار هم 6 گیگابایت رم در نظر گرفته خواهد شد. البته اندروید 12 ظاهرا با قدرت بیشتری در مدیریت رم عرضه خواهد شد و این موضوع، نیاز گوشی‌های اندرویدی به رم بیشتر را کاهش می‌دهد. اپل اگر بخواهد با گوشی‌های اندروید رقابت کند و برتری خود را در زمینه‌ی مدیریت اپلیکیشن‌های در حال اجرا حفظ کند،‌ باید امسال یا حداقل از سال آینده، گوشی‌هایی با 8 گیگابایت حافظه‌ی رم را راهی بازار کند. در غیر این صورت قطعا از رقابت بازخواهد ماند.
یکی دیگر از برتری‌هایی که آیفون 13 پرو مکس به نسبت قبل خواهد داشت، پشتیبانی آن از وای‌فای نسل 6E است که هم عملکرد بهتری به نسبت قبل دارد، هم میزان تاخیر آن کمتر است. از طرفی از سرعت نرخ انتقال دیتای آن هم بسیار بیشتر است. در کنار این همه مزیت، پشتیبانی از شبکه‌ی 6 گیگاهرتز علاوه بر 2٫4 و 5 گیگاهرتز هم از مزیت‌های وای‌فای 6E است که در محل‌های شلوغ خیلی کاربردی خواهد بود.
مقایسه‌ی کلی مشخصات آیفون 13 پرو مکس با آیفون 12 پرو مکس
اما در نهایت در یک جدول، به طور خلاصه نگاهی خواهیم داشت به مشخصات فنی دو پرچم‌دار قدرتمند اپل تا ببینیم تغییرات صورت گرفته تا چه اندازه ارزشمند هستند. به خاطر داشته باشید آنچه که در جدول زیر مشاهده می‌کنید بر اساس شایعات و خبرهایی است که از سوی افشاگران و تحلیل‌گران منتشر شده است. بنابراین در بهترین حالت تنها چیزی که می‌توان در رابطه با آن‌ها گفت این است که به احتمال زیاد شاهد آن‌ها خواهیم بود، نه به صورت قطعی.

سیاست و بازاریابی


لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/206285/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

جدال اپل و اسپاتیفای بر سر قوانین اپ استور همچنان ادامه دارد

کوالکام از تراشه اسنپدراگون X پلاس رونمایی کرد؛ سلاح اقتصادی ویندوزی‌ها برای نبرد با مک‌بوک‌ها

ارتباط مغز و کامپیوتر؛ رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سناتو آمریکایی خواستار جلوگیری از فروش تمام کالاها به هواوی شد

موجودات فضایی‌ بازی Exodus نژادهای متنوعی خواهند داشت

تلگرام با 15 قابلیت جدید نفس را در سینه واتساپ حبس کرد

اپل واچ سری X احتمالا از مادربرد با طراحی باریک‌تر استفاده خواهد کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

تصاویری از لحظه فرود آپولو 11 بر سطح ماه در سال 1969

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

بررسی گوشی Redmi 10 5G؛ اقتصادی و پرطرفدار

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

تردز حالا 150 میلیون کاربر ماهانه دارد

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

تقاضا برای هدست ویژن پرو اپل رو به کاهش است

مایکروسافت حجم آپدیت‌های ماهانه ویندوز 10 را به‌شدت کاهش داد

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت HDD سیگیت و وسترن دیجیتال افزایش یافت

جو بایدن لایحه «فیلترینگ یا فروش تیک تاک» را امضا کرد؛ مدیرعامل پلتفرم چینی: جایی نمی‌رویم

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

سامسونگ شارژر جدید 50 واتی USB PD خود با دو پورت Type-C را معرفی کرد

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

گوشی خوش‌قیمت جدید اوپو از شارژ 100 وات پشتیبانی می‌کند

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند