سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

جدال واتس آپ با دولت هند، ممکن است بازتاب جهانی داشته باشد مقالات بازاریابی

جدال واتس آپ با دولت هند، ممکن است بازتاب جهانی داشته باشد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - در سپتامبر 2015 زمانی که نارندرا مودی، نخست وزیر هند با مدیر عامل فیس بوک، مارک زاکربرگ در فرمانداری که مقر آن در پارک منلو است دیدار کرد، کارکنان به وجد آمدند. زاکربرگ تلاش نخست وزیر هند را در مورد رسانه های اجتماعی تحسین کرد. مودی از ابتکار مدیرعامل Internet.org در برپایی اینترنت در نواحی روستایی هند تجلیل کرد. هر دو رهبر در مورد استفاده از رسانه های اجتماعی به عنوان ابزاری جهت پیشبرد حاکمیت و انتخابات صحبت کردند. هر دو زمانی که زاکربرگ در سال 2014 به هندوستان آمده بود با یکدیگر دیدار کرده بودند. در همان سال فیس بوک، واتس آپ را به مبلغ 19 میلیارد دلار خریداری کرد.همچنین توانست به اولین اپلیکیشن تبدیل شود و 3 میلیون کاربر به آن اضافه کند. هر دو رهبر یکدیگر را در آغوش گرفتند و این نشان دهنده جوانه پیوند بین آن دو بود.
زاکربرگ گفت: «هند خصوصاً در تاریخ شرکت ما نقش مهمی ایفا کرده است.»
تیره شدن روابط و آغاز جدال
اما این رابطه از آن زمان به بعد تیره شد. مالک واتس آپ از دولت هند به دلیل نقض قوانین جدید اینترنت شکایت کرد. او گفت که هند به شدت حریم خصوصی کاربران خود را نقض می کند، زیرا پیام‌ها را در یک پایگاه داده قابلیت ردیابی ذخیره می کند. واتس آپ در درخواست خود می گوید که این امر مستلزم شکستن کدهای رمزگذاری شده و ذخیره سازی میلیاردها پیامک بیش از 500 میلیون کاربر هندی است. در سال 2016 واتس آپ در برزیل با چالش مشابهی در زمینه حریم خصوصی افراد روبرو شد. این چالش منجر به تعلیق آن سرویس در چند نوبت گردید. اما پرونده علیه دولت هند اولین پرونده فیسبوک در مورد یک دولت ملی است.
طرفداران حریم خصوصی می‌گویند که این جدال می تواند مبنایی برای بررسی نحوه چگونگی محافظت پلتفرم ها از داده های کاربران ایجاد کند. آلن وودوارد، دانشمند کامپیوتر در دانشگاه سوری انگلستان می‌گوید:«پیامدهای این امر بسیار عمیق است. اگر دولت هند به سلاح خود اصرار ورزد و دادگاه از آنها حمایت کنند، در این صورت ممکن است بقیه دولت ها نیز به چنین اقداماتی دست بزنند.»

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


حریم خصوصی واتس اپ
قوانین جدید فناوری هند در ماه فوریه پیشنهاد شد. این قوانین در ماه می به اجرا درآمد. راوی شانکار پراساد، وزیر فناوری اطلاعات و حقوق هند است. وی این قوانین را فرصتی برای تحقیق در مورد مسائلی مانند تجاوز به عنف، کودک‌ آزاری و همینطور جرایم مربوط به حاکمیت، یکپارچگی و امنیت می داند. در حالیکه تنش بین دولت هند و رسانه های اجتماعی افزایش می یابد، سرکوب شرکت‌های ارائه دهنده پلتفرم ادامه دارد. ماه گذشته پلیس هند از دفتر توییتر در دهلی پایتخت هند بازدید کرد. هدف از این بازدید تحقیق در خصوص دست کاری اطلاعات بود.
بر اساس قوانین جدید هند، پلتفرم های رسانه های اجتماعی باید از سیستم رمزنگاری اند تو اند (end to end) برخوردار شوند. سیستمی که فقط فرستنده و گیرنده امکان دسترسی به پیامها را دارند. این بدان معنا است که واتس آپ باید داده های تمام پیام های رد و بدل شده بین مشترکان خود را روزانه جمع آوری کند. واتس آپ در درخواست خود علیه دولت هند گفت: به هیچ وجه نمی توان پیش بینی کرد که دولت در آینده کدام پیام را بررسی می کند. این امر به شدت قوانین جدید حریم خصوصی میلیاردها و افرادی که به طور دیجیتال مکاتبه می‌کنند را به خطر می‌اندازد. همچنین قوانین جدید نقض کامل حقوق اساسی افراد است.

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


کاربران هندی
دلیل اینکه شرکت های فناوری از نگهداری اطلاعات خودداری می‌کنند این است که برای حفظ حریم خصوصی افراد هزینه زیادی باید صرف شود. نگه داشتن این مقدار حجم داده آن را در معرض سرقت یا سوء استفاده قرار می دهد. متیو گرین، دانشیار موسسه امنیت اطلاعات جان هاپکینز گفت: «واتس آپ اعلام کرد که نمی خواهد در چنین کسب و کاری حضور داشته باشد و باید از داده ها محافظت کند.»
با ارزان شدن تلفن های همراه و به صرفه شدن دسترسی به اینترنت در هند، استفاده از واتس آپ رشد چشمگیری داشته است. واتس آپ در هند دارای بیش از 500 میلیون کاربر است که در نوع خود بالاترین میزان در جهان است. وودوارد گفت: «امکان اینکه فیسبوک و واتس آپ از هندوستان خارج شوند بعید است. حتی اگر در دادگاه هند پیروز نشوند، تصور نمی کنم که فیس بوک روزی از هندوستان برود. آنها قرار نیست از این بازار خارج شوند.» سناریو احتمالی این است که واتس آپ قوانین کدگذاری هند را تغییر داده و شروع به جمع آوری داده کاربران کند.
واتس آپ از طریق رابط کاربرپسند خود به ارتباطات سرعت بخشیده است. اما به یک پلتفرم برای گسترش اطلاعات نادرست در هند تبدیل شده است. از جمله استفاده از داده‌های این پلتفرم برای پخش اخبار جعلی، سازماندهی خشونت و غیره. نیخیل پهوا، فعال حقوق دیجیتال در دهلی نو می گوید: « حل این مشکلات آسان نیست. اما شکستن کدهای رمزگذاری شده تخطی از حقوق خصوصی افراد است.این روش نمی تواند راهکار مناسبی برای رویارویی دولت با اخبار جعلی و مقابله با خشونت باشد.»
جمع آوری داده‌های کاربران نقض آزادی بیان است
وکلا و مدافعان حقوق دیجیتال اذعان کردند که ‌جمع آوری داده‌های کاربران نقض آزادی بیان است. این نگرانی ها به دنبال دستگیری برخی از شهروندان هندی به دلیل قرار د%ALS

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/203811/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لپ‌تاپ Zero Air 16 Racing Edition با بدنه فیبر کربن معرفی شد

پشت پرده یکی از مرموزترین توانایی‌های انسان/ «حس ششم» واقعا وجود دارد؟

راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای ارتقای کارایی پهپادهای سم‌پاشی

آزمایش موفق ریل‌گان الکترومغناطیسی در فضای باز؛ توسعه سلاح‌های آینده

گزارش دو وزارت صمت و نیرو در حمایت از تولید اقلام راهبردی

ژاپن هم پس از چین و آمریکا موشک قابل بازیافت پرتاب کرد

دستاورد محققان برای تبدیل پلاستیک‌های دورریز به گرافیت باکیفیت

چرا سلاح مایکروویوی 100 گیگاواتی چین مهم است؟

روسیه سه فضانورد را به مدار زمین می برد

رفع دغدغه اعتبار مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان با تفاهم‌نامه جدید

از پرونده‌های کاغذی تا پزشکی هوشمند؛ چقدر به تحول دیجیتال نزدیک هستیم؟

5 پیشنهاد ایران در اجلاس جهانی حکمرانی هوش مصنوعی 2026

آپدیت بزرگ iOS 27 وارد آیفون شد؛ اما به‌صورت آزمایشی

گوگل قبل از اپل یک گوشی پرچمدار با تراشه دو نانومتری می‌سازد

هندزفری پشت‌باز جدید هواوی با طراحی منحصربه‌فرد معرفی شد

مایکروسافت جستجوی ویندوز 11 را ساده‌تر، سریع‌تر و هوشمندتر می‌کند

گلکسی زد فلیپ 8 سامسونگ احتمالا سبک‌تر از زد فلیپ 7 خواهد بود

نابودی اسرار میلیاردساله ماه توسط اگزوز فضاپیماها

یک سیارک 2 تکه در عکس روز ناسا

روسیه امروز 2 فضانورد خود و 1 فضانورد ناسا را به ایستگاه فضایی می‌فرستد

باکتری‌های اورانیوم‌خواری که آب معدنی سمی را تصفیه می‌کنند

تغییر تصور دانشمندان از سازمان‌دهی مغز نابینایان

شرکت OpenAI از دستیار هوشمند ChatGPT Work و مدل جدید GPT-5.6 رونمایی کرد

لپ‌تاپ فوق سبک ایسوس A14 Air (2026) با پردازنده Ryzen 9 و نمایشگر OLED معرفی شد

«لپ‌تاپ مسابقه‌ای» تاندربات با سخت‌افزار پرقدرت رونمایی شد

گوشی قدرتمند ردمی توربو 6 با باتری 10 هزار میلی‌آمپرساعتی تولید می‌شود

سیاه‌ترین رنگ جهان می‌تواند یک مشکل بزرگ نجوم را حل کند

شب‌زنده‌داری چه بلایی بر سر متابولیسم بدن می‌آورد؟

آرتمیس 2 رکورد تماشای پخش زنده ناسا را شکست

تمرکز دولت بر تبدیل روستاها به تولید کننده ثروت از طریق فناوری

بومی‌سازی فناوری نوین «ژن‌درمانی» برای درمان سرطان خون در ایران

نانوکاتالیست ایرانی در پالایشگاه شازند بکار گرفته شد/ تولید سوخت پاک‌

گواهی نخستین فرودگاه تاکسی‌های هوایی جهان در دبی صادر شد

رقابت دانشجویان و دانش آموزان در 21 لیگ رباتیک و هوش مصنوعی در فیراکاپ

چطور با گوشی قدیمی خود، دوربین هوشمند نظارت بر کودکان بسازیم؟

گوشی جدید هایسنس با نمایشگر ثانویه جداشدنی و جوهر الکترونیکی معرفی شد

نسخه جدید لپ‌تاپ ایسر Nitro V معرفی شد؛ مجهز به RTX 5050

موجودی 0.3 میلی‌متری که دانشمندان را شگفت‌زده کرد

پزشکان داخل بدن ما را چطور می‌بینند؟

1 ماه تا خورشیدگرفتگی کامل 2026

نوآوری چینی‌ها برای جمع‌آوری زباله‌های فضایی

مشخصات کامل گلکسی واچ 9 و اولترا 2 لو رفت؛  تراشه کوالکام و باتری حجیم‌تر

گوشی جدید ایسر Sospiro A15 با نمایشگر دوم در قاب عقب معرفی شد

سامسونگ احتمالاً ردیاب هوشمند SmartTag 3 را در کنار گلکسی S26 FE معرفی می‌کند

کشف تازه پژوهشگران/ زنبورها هم «ابریشم» تولید می‌کنند!

چین به «شبه‌ قمر زمین» رسید

روش جدید تحریک غیرتهاجمی مغز برای درمان افسردگی

کشف یک زمین دیگر درست در همسایگی ما

پاویون دانش‌بنیان ایران در نمایشگاه بین‌المللی حلال اندونزی برپا شد

مشخصات کامل ردمی نوت 17 و 17 پرو در آستانه رونمایی لو رفت