سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

در دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان محمدبیگلو:

دغدغه شهدا اعتلای میهن اسلامی بود/ضرورت‌ ثبت سجایای اخلاقی شهدا برای اطلاع آیندگان بنیاد شهید و امور ایثارگران

دغدغه شهدا اعتلای میهن اسلامی بود/ضرورت‌ ثبت سجایای اخلاقی شهدا برای اطلاع آیندگان
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان محمدبیگلو گفت: دغدغه شهدا اعتلای میهن اسلامی بود.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز پنج شنبه 19 تیرماه با خانواده شهیدان محمدبیگلو، از شهدای حمله رژیم سفاک صهیونیستی دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدار ضمن ابراز همدردی با خانواده شهیدان محمدبیگلو، گفت: وظیفه ما این بود که خدمت شما برسیم، در جلسه هیئت دولت، رییس‌جمهور محترم تاکید بر دیدار ما با خانواده شهدا داشتند و به شما سلام مخصوص رساندند.
مهندس اوحدی خاطرنشان کرد: در دیداری که با مقام معظم رهبری نیز داشتیم، ایشان تأکید فرمودند که در دیدار با خانواده شهدا به خصوص شهدای جنایات اخیر رژیم صهیونیستی ضمن ابلاغ سلام بنده، به آن‌ها بگویید که بنده نگران وضعیت شما هستم و دغدغه شما را دارم و برای شما دعای خیر هم می‌کنم.
معاون رییس‌جمهور در خصوص مسئولیت بنیاد شهید و امور ایثارگران در این رابطه گفت: در این برهه زمانی خداوند را شاکریم که همکاران من را در مسیر خدمت‌رسانی به خانواده شهدا قرار داد و این عزیزان زمانی آرامش می‌یابند که گره‌ای از مشکلات خانواده شهدا باز کنند و با افتخار آن را انجام می‌دهند.
مهندس اوحدی افزود: ما شاید بتوانیم گوشه‌ای از مصیبتی که بر شما وارد شده و خسارتی که دیدید را جبران کنیم، البته خانواده شهدا به قدری عزت نفس دارند که از بیان مشکلاتشان خودداری می‌کنند. اما این را بدانید که بنیاد شهید و امور ایثارگران متعلق به شماست و ما به خدمتگزاری به خانواده شهدا افتخار می‌کنیم. 
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در دیدارهایی که داریم گوشه‌ای از عمق داغی که بر دل شما نشسته را درک می‌کنیم، تصریح کرد: خداوند فرموده که شهدا زنده‌اند و هیچ افتخاری بالاتر از شهادت نیست. امروز خداوند ظرفیتی را به شما عطا کرده که باید از آن استفاده کنید. در دیدارهایی که با خانواده شهدا داشتیم گویای آن است که شهدا انتخاب شده و با وجود مظلومیتی که داشتند عظمتی را ایجاد کردند، لذا شما باید سجایای اخلاقی این شهید عزیز را ثبت کرده تا در گذر زمان آثار شهدا برجا بماند و آیندگان از آن با خبر شوند.
مهندس اوحدی با بیان اینکه امروز شهدا جزو افتخارات ما هستند، تاکید کرد: همانطور که شهدای کربلا، 1400 سال قبل در تاریخ ماندگار شدند و مسائل آنان سینه به سینه نقل شد و اگر این اتفاق نیفتاده بود، این کوتاهی را کسی نمی‌بخشید، لذا شما هم با ثبت آثار و زندگینامه شهید عزیزتان ادامه دهنده این مسیر باشید.
وی افزود: در تاریخ بی سابقه است که یک نظام حکمرانی با پشتوانه مردمی در مقابل این زورگویی رژیم صهیونی ایستاده و البته در مقام دفاع برآمد. در حالی که فرماندهان ما را به شهادت رساندند تا قدرت بازدارندگی ما را بگیرند، اما سیلی محکمی خوردند و خسارت‌های سنگینی را متحمل شدند و سپس خوی وحشی گری خود را نشان داده و در کنار قدرت نظامی، قدرت مردمی ما را هدف قرار دادند. لذا شما مطمئن باشید که دغدغه پدر و مادر مظلوم شما که شهید شدند نیز همین بوده که بتوانند در مسیر اعتلای کشور گام بردارند.
در این دیدار عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز حضور داشت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/781027/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمایت مالی از طرح‌های فناورانه نفت و گاز در منطقه نوآوری کلید خورد

ردیابی سرطان ریه با یک قطره خون

طوفان اوپو با معرفی گوشی‌های سری Reno 16؛ دوربین 200 مگاپیکسلی و باتری غول‌پیکر 7000 میلی‌آمپری

نخستین خودروی برقی فراری راهی بازار می شود

چگونه هرم بزرگ مصر از هزاران سال زلزله جان سالم به در برد؟

سلول درمانی ریسک مرگ بیماران کبدی را کاهش داد

احداث 50 برج فناوری ؛ 3 دانشگاه پایلوت زیست بومی نوآوری می‌شود

دانشمندان مسیر پنهانی به ماه پیدا کردند که مصرف سوخت را کاهش می‌دهد

ورود سیلیکون‌ولی به زنجیره تأمین تسلیحات آمریکا؛استارلینک نظامی می‌شود

سرگرمی‌ای که باعث کاهش استرس می‌شود

گوشی Y600 توربو رونمایی شد؛ میان‌رده قدرتمند ویوو با باتری غول‌پیکر

راهنمای جامع خرید موبایل؛ گوشی میان‌رده بخریم یا پرچمدار؟

آیا هوش مصنوعی «بدتر» شده است؟

یک سلفی زیبا از فاصله‌ی 225 میلیون کیلومتری

دوربین کدام گوشی بهترین کیفیت زوم را داراست؟

خنداندن کودکان، مغز آنها را آماده یادگیری می‌کند

کشف پروتئینی که به درمان آرتروز کمک می کند

لپ تاپ اقتصادی لنوو IdeaPad Slim 5i با نمایشگر 120 هرتزی معرفی شد

چرا دستیار هوشمندتان ممکن است بی‌ادب به نظر برسد؟

پیام‌رسان‌های بومی محتوای پیام‌ها را رصد می‌کنند؟

اپ کاخ سفید روی موبایل کارمندان دولت نصب می‌شود

تبدیل زباله‌های پلاستیکی اقیانوس به آسفالت جاده

عکس روز ناسا از ابرهای تاریک در دل یک مهد ستاره‌ای

3 فضانورد چینی به فضا رفتند/ آغاز اقامت یک ساله در فضا

میانگین طول عمر نمایشگر OLED در گوشی‌های هوشمند چقدر است؟

خودکفایی در تلاطم تحریم‌ها؛ تجهیز حیاتی «پایانه‌های نفتی» ایرانیزه شد

چرا متوجه حرکت زمین نمی‌شویم؟

راز پنهان پشت واژه‌ها؛ چرا بعضی کلمات را راحت‌تر یاد می‌گیریم؟

بهترین پاوربانک‌های لپ تاپ در سال 2026

کشف مواد شیمیایی سرطان‌زا در غذاهای روزمره!

عادت غذایی مشترک فرزندان صدساله‌ها؛ شکر و نمک کمتر، ماهی و سبزی بیشتر

چینی‌ها بافت قلب آزمایشگاهی جایگزین ضربان‌ساز ساختند

عکس‌های «سایکی» از مریخ منتشر شد

اسپیکر جدید یوگرین M3 با قیمت اقتصادی و فناوری تخلیه آب از راه رسید

تهیه پروتکل اجرایی تغذیه و کوددهی بهینه نهال پایه‌های رویشی

فضانورد هنگ کنگی به ایستگاه فضایی چین می رود

میلیاردر رمز ارزی به مریخ سفر می کند

اعلام فراخوان برای توسعه فناوری بومی پایش نفوذپذیری ساختمان

آمارِ اقتدار؛ از قرارداد 17 میلیون دلاری نانویی تا جایگاه چهارمی دنیا

پیشتازی دانش‌بنیان‌ها در بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست

ناوهای جنگی چین ارتقا می یابند

ضرورت رصد تحولات هوش مصنوعی و آموزش‌های نوین

آیا علم هنوز به بشریت نیاز دارد؟

پزشکی ترمیمی؛ پشم گوسفند جایگزین کلاژن در ترمیم استخوان شد

تبلت پوکو پد C1 با تراشه اسنپدراگون، نمایشگر 2K و باتری 7600 میلی‌آمپرساعتی به بازار جهانی آمد

ایرباد انکر لیبرتی 5 پرو با تراشه هوش مصنوعی معرفی شد

مشخصات دوربین گلکسی S27 پرو لو رفت؛ تفاوت بزرگ با مدل اولترا

علی اکبر ترکاشوند معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت بیمه دی شد

احمدی حسینی سرپرست بیمه دی استان خراسان رضوی شد

ترویج علم در عصر جنگ‌های تمام هوشمند