سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت متد:

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند بنیاد شهید و امور ایثارگران

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرعامل شرکت متد، با اشاره به آخرین تحولات و اقدامات انجام‌شده در حوزه ارتز و پروتز، از بازگشایی و فعال‌سازی مجدد مراکز این شرکت در تهران و چهار استان کشور خبر داد.

به گزارش «ایثار»، جواد مینویی‌فر، مدیرعامل شرکت متد، ضمن ارائه گزارش از آخرین تحولات و اقدامات انجام شده در حوزه ارتز و پروتز با تأکید بر اهمیت این مراکز در ارائه خدمات به جانبازان و افراد دارای قطع عضو گفت: مرکز اصلی شرکت متد در تهران مستقر است و چهار شعبه فعال نیز در رشت، ارومیه، مشهد و اصفهان فعالیت دارند. این مراکز از جمله معدود مراکزی هستند که خدمات تخصصی در حوزه پروتز و ارتز ارائه می‌دهند.
مینویی‌فر در ادامه درباره تعریف این تجهیزات توضیح داد: پروتز وسیله‌ای است که جایگزین عضو از دست رفته می‌شود و عملکردی مشابه عضو واقعی دارد، در حالی‌که ارتز نوعی ابزار کمکی است که در کنار عضو سالم یا نیمه‌فعال به بهبود حرکت و عملکرد اندام کمک می‌کند.
وی با اشاره به شرایط دشوار دو سال گذشته اظهار داشت: متأسفانه در دو سال اخیر، هیچ قطعه‌ای به این مراکز نرسید و عملاً فعالیت آن‌ها متوقف شد. این در حالی است که بیش از 40 هزار جانباز قطع عضو در کشور نیازمند این خدمات هستند.
مدیرعامل شرکت متد گفت: برای جلوگیری از توقف خدمات به این عزیزان، با حمایت ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون بهداشت و درمان، موفق شدیم از وزارت بهداشت مجوز واردات قطعات را دریافت کنیم. از هفته آینده فعالیت مراکز ساخت و ارائه خدمات پروتز و ارتز با استفاده از این قطعات از سر گرفته می‌شود.
مینویی‌فر با اشاره به عملکرد شرکت در شرایط سخت گفت: با وجود تمام محدودیت‌ها، سال گذشته موفق شدیم 490 پروتز تولید و به جانبازان تحویل دهیم. این در حالی بود که قطعات مورد نیاز را به صورت خاص و موردی از مسیرهای مختلف تهیه کرده بودیم.
وی همچنین به چالش‌های ناشی از تحریم‌ها اشاره کرد و توضیح داد: بسیاری از شرکت‌های خارجی به‌ دلیل شرایط تحریمی از همکاری با ما انصراف دادند و عملاً از دسترس خارج شدند. با این حال، شرکت متد توانست با پیش‌بینی‌ مسیرهای جایگزین، قطعات مورد نیاز را تأمین و وارد کشور کند.
مدیرعامل شرکت متد در ادامه از همکاری با تولیدکنندگان داخلی خبر داد و اظهار داشت: برای کاهش وابستگی و توسعه توان داخلی، از شرکت‌های داخلی دعوت به همکاری شد و با امضای تفاهم‌نامه‌هایی، بخشی از قطعات مورد تأیید وزارت بهداشت از طریق این شرکت‌ها تأمین شد. این گام، زمینه‌ساز خودکفایی و توسعه پایدار در حوزه تجهیزات پزشکی خواهد بود.
مینویی‌فر در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های صورت‌گرفته، ابراز امیدواری کرد که با تأمین پایدار قطعات و رفع موانع بین‌المللی، خدمات مراکز ارتز و پروتز در کشور به شکلی گسترده‌تر، مستمرتر و با کیفیت بالاتر به جامعه هدف ارائه شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/780888/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واگذاری تسهیلات 10 میلیاردی به صندوق‌های پژوهش؛ اشتغالزایی دانشجویان

آنر 600e رونمایی شد؛ گوشی خوش‌قیمت با سخت‌افزار منطقی

حمایت مالی از طرح‌های فناورانه نفت و گاز در منطقه نوآوری کلید خورد

ردیابی سرطان ریه با یک قطره خون

طوفان اوپو با معرفی گوشی‌های سری Reno 16؛ دوربین 200 مگاپیکسلی و باتری غول‌پیکر 7000 میلی‌آمپری

نخستین خودروی برقی فراری راهی بازار می شود

چگونه هرم بزرگ مصر از هزاران سال زلزله جان سالم به در برد؟

سلول درمانی ریسک مرگ بیماران کبدی را کاهش داد

احداث 50 برج فناوری ؛ 3 دانشگاه پایلوت زیست بومی نوآوری می‌شود

دانشمندان مسیر پنهانی به ماه پیدا کردند که مصرف سوخت را کاهش می‌دهد

ورود سیلیکون‌ولی به زنجیره تأمین تسلیحات آمریکا؛استارلینک نظامی می‌شود

سرگرمی‌ای که باعث کاهش استرس می‌شود

گوشی Y600 توربو رونمایی شد؛ میان‌رده قدرتمند ویوو با باتری غول‌پیکر

راهنمای جامع خرید موبایل؛ گوشی میان‌رده بخریم یا پرچمدار؟

آیا هوش مصنوعی «بدتر» شده است؟

یک سلفی زیبا از فاصله‌ی 225 میلیون کیلومتری

دوربین کدام گوشی بهترین کیفیت زوم را داراست؟

خنداندن کودکان، مغز آنها را آماده یادگیری می‌کند

کشف پروتئینی که به درمان آرتروز کمک می کند

لپ تاپ اقتصادی لنوو IdeaPad Slim 5i با نمایشگر 120 هرتزی معرفی شد

چرا دستیار هوشمندتان ممکن است بی‌ادب به نظر برسد؟

پیام‌رسان‌های بومی محتوای پیام‌ها را رصد می‌کنند؟

اپ کاخ سفید روی موبایل کارمندان دولت نصب می‌شود

تبدیل زباله‌های پلاستیکی اقیانوس به آسفالت جاده

عکس روز ناسا از ابرهای تاریک در دل یک مهد ستاره‌ای

3 فضانورد چینی به فضا رفتند/ آغاز اقامت یک ساله در فضا

میانگین طول عمر نمایشگر OLED در گوشی‌های هوشمند چقدر است؟

خودکفایی در تلاطم تحریم‌ها؛ تجهیز حیاتی «پایانه‌های نفتی» ایرانیزه شد

چرا متوجه حرکت زمین نمی‌شویم؟

راز پنهان پشت واژه‌ها؛ چرا بعضی کلمات را راحت‌تر یاد می‌گیریم؟

بهترین پاوربانک‌های لپ تاپ در سال 2026

کشف مواد شیمیایی سرطان‌زا در غذاهای روزمره!

عادت غذایی مشترک فرزندان صدساله‌ها؛ شکر و نمک کمتر، ماهی و سبزی بیشتر

چینی‌ها بافت قلب آزمایشگاهی جایگزین ضربان‌ساز ساختند

عکس‌های «سایکی» از مریخ منتشر شد

اسپیکر جدید یوگرین M3 با قیمت اقتصادی و فناوری تخلیه آب از راه رسید

تهیه پروتکل اجرایی تغذیه و کوددهی بهینه نهال پایه‌های رویشی

فضانورد هنگ کنگی به ایستگاه فضایی چین می رود

میلیاردر رمز ارزی به مریخ سفر می کند

اعلام فراخوان برای توسعه فناوری بومی پایش نفوذپذیری ساختمان

آمارِ اقتدار؛ از قرارداد 17 میلیون دلاری نانویی تا جایگاه چهارمی دنیا

پیشتازی دانش‌بنیان‌ها در بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست

ناوهای جنگی چین ارتقا می یابند

ضرورت رصد تحولات هوش مصنوعی و آموزش‌های نوین

آیا علم هنوز به بشریت نیاز دارد؟

پزشکی ترمیمی؛ پشم گوسفند جایگزین کلاژن در ترمیم استخوان شد

تبلت پوکو پد C1 با تراشه اسنپدراگون، نمایشگر 2K و باتری 7600 میلی‌آمپرساعتی به بازار جهانی آمد

ایرباد انکر لیبرتی 5 پرو با تراشه هوش مصنوعی معرفی شد

مشخصات دوربین گلکسی S27 پرو لو رفت؛ تفاوت بزرگ با مدل اولترا

علی اکبر ترکاشوند معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت بیمه دی شد