سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در یادواره شهدای شهر وحدتیه:

شهادت عزت ابدی است که در تاریخ می‌ماند بنیاد شهید و امور ایثارگران

شهادت عزت ابدی است که در تاریخ می‌ماند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در یادواره شهدای شهر وحدتیه شهرستان دشتستان گفت: شهادت عزت ابدی است که در تاریخ می‌ماند و هیچ نظام سیاسی نمی‌تواند عزت شهادت را ذره‌ای مورد خدشه قرار دهد.

به گزارش «ایثار»، یادواره 61 شهید منطقه وحدتیه شهرستان دشتستان استان بوشهر، با حضور، ابراهیم عزیزی، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، عبدالکریم عباسی، رئیس بنیاد شهید شهرستان دشتستان، خانواده های شاهد و ایثارگر و مسئولین استاتی و شهرستانی، برگزار شد.
ابراهیم عزیزی در این مراسم بیان کرد: غرب آسیا و خاورمیانه امروز شاهد تحولات سیال، سریع و پیچیده است و آمریکا و هم پیمانانش با راه اندازی یک جنگ ترکیبی و روانی بدنبال این هستند که امنیت را به سرزمین های اشغالی بازگردانند.
وی تصریح کرد: آنان با ناامن سازی منطقه و بهره گیری از همه ظرفیت های خود تلاش دارند امنیت را به سرزمین های اشغالی بازگردانند این در حالی است که افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی با عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق در هم شکست.
عزیزی یادآورشد: رژیم صهیونیستی سیاست بردن بحران را به سرزمین های دور به عنوان یک اقدام راهبردی دنبال می کند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمریکا و نظام سلطه سعی دارد حجم و شعاع انقلاب اسلامی را در دور دست ها جلوگیری کند اما به یمن فرهنگ شهادت و ایثارگری شهدا آینده از آن جبهه مقاومت است.
وی گفت: ما براساس واقعیت های میدانی و وعده های الهی به پیروزی انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت به فضل الهی امیدوار هستیم.
عزیزی افزود: امروز اگرچه دشمن بدنبال تغییر موازنه به نفع رژیم صهیونیستی هست اما به مدد ایثار شهدا موازنه این جبهه را به نفع مقاومت و ارزش های اسلامی تغییر خواهیم داد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد:مشعل جهاد و مقاومت با شهادت خاموش نمی شود بلکه فروزان تر خواهد شد و جنایت و ظلم هیچ فرد و نظام سیاسی را به پیروزی نمی رساند.
وی با اشاره به اینکه دشمن در صدد هست با ابزارهای شیطانی هجمه گوناگون به مکتب و جبهه مقاومت خدشه وارد کند گفت: به پشتوانه مردم با اقتدار می گوییم اگر رژیم صهیونیستی ، آمریکا و هم پیمانش بدنبال خدشه و نا امن سازی منطقه باشند همه جهان را برای آنها ناامن می کنیم.
عزیزی افزود: اگر دشمن قصد بر هم زدن آرامش و آسایش ملت ایران را داشته باشد هرجای جهان باشد آرامش آنها را بر هم خواهیم زد.
وی یادآورشد: هرچند مشکلات، گرفتاری ، ناملایمات ، کج سلیقگی و سوء مدیریتی در برخی لایحه ها وجود دارد اما ما تا پای جان به اصول پایبندیم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهادت عزت ابدی است که در تاریخ می ماند و هیچ نظام سیاسی نمی تواند عزت شهادت را ذره ای مورد خدشه قرار دهد.
عزیزی گفت: شهادت یک پیروزی جمعی است و در سایه فرهنگ شهید و شهادت توفیقات بزرگی برای اسلام به ارمغان آمده است.
وی با اشاره به اینکه شهدا نمادی برای وحدت و همبستگی در جامعه هستند افزود:برگزاری یادواره های شهدا بهترین فرصت برای عدم فراموشی اینکه در چه جایگاهی قرار داریم هست.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی یادآورشد:شهدا نیازمند تقدیر و تجلیل نامشان نیستند بلکه نیازمند استمرار راهی هستند که برای آن جاودانه شدند.
عزیزی اضافه کرد: دشمن بدنبال امید سوزی و یاس آفرینی در جامعه هست و نخستین انتظار شهدا این است که با امید به آینده در مسیر تداوم ارزش های انقلاب حرکت کنیم.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران باید امید به آینده و اعتماد به انقلاب و ارزش‌های گرانقدرش را رسالت خود بداند گفت: امروز دشمن در صدد القای ناکارآمد جلوه دادن نظام سیاسی مبتنی بر دین است که باید اثبات کنیم اندیشه دینی کارآمد ترین است.
عزیزی افزود: امروز دشمن بدنبال تعریف حقایق و تصویر سازی غلط از واقعیت ها است که جلوگیری از این امر رسالتی سنگین است که شهدا بر گردن ما گذاشته اند.
وی تصریح کرد: دشمن بدنبال بن بست نمایی بویژه در اذهان جوانان است که جهاد تبیین در مقابل چنین رویه ای ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز دشمن ایمان ما را هدف قرار داده و با سوء استفاده از خلا های معیشتی تصویری غلط ارائه می کند که رسالت ما مقابله با اندیشه های یاس آفرین و تعریف واقعیت است.
یادآور می شود؛ در پایان این مراسم از خانواده های شهدای شهر وحدتیه تجلیل شد.
پایان/.

سیاست و بازاریابی

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/767692/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بدون فن و به‌طرز شگفت‌انگیزی باریک؛ لپ‌تاپ جدید لنوو نگاه‌ها را خیره کرد

انتظار معاونت علمی از CVCها برای سرمایه‌گذاری بر روی 7 هزار استارتاپ

برای جبران کم‌خوابی ورزش کنیم یا چرت بزنیم؟

رجزخوانی لنوو برای ارزان‌ترین لپ‌تاپ اپل؛ «آیدیاپد وایب» در 7 رنگ جذاب رونمایی شد

تریلر جدیدی از بازی Hot Wheels: Infinite Rush به نمایش گذاشته شد

دوران دایناسورها چگونه به پایان رسید؟

تحقق 80 درصدی منابع درآمدی «قانون جهش دانش بنیان» در 4 ماهه نخست 1405

پردیس هوش مصنوعی سال آینده در پارک فناوری پردیس ایجاد می‌شود

عکس پانورامیک کاوشگر کنجکاوی از ارتفاعی جدید در مریخ

پاوربانک‌های جدید بلکین سه برابر بیشتر از قبل شارژدهی می‌کنند

دو کاوشگر آماده بررسی عطارد

مکان‌های واقعی بازی GTA 6 پیدا شدند؛ از خانه شخصیت‌های اصلی تا استادیوم و سالن کنسرت در دنیای واقعی!

کشف عجیب در اعماق مریخ؛ جنوب سیاره سرخ صدها درجه گرم‌تر از شمال است

گامی تازه برای ساخت اندام‌های قابل پیوند با حسگرهای نور

سازمان ملی هوش مصنوعی راهبر اصلی AI در کشور شد؛ پایان موازی‌کاری

تماشا کنید: کالکشن LEGO Harry Potter به نینتندو سوییچ 2 می‌آید

ایسر از کنسول دستی Predator Atlas 7 با گرافیک Intel Arc رونمایی کرد

مشخصات اگزینوس 2700 لو رفت؛ پردازنده پرچمدار بعدی سامسونگ

بازی Resonance: A Plague Tale Legacy با انتشار تریلر جدید، تحسین منتقدان را جشن می‌گیرد

تریلر آپدیت جدید John Carpenter’s Toxic Commando منتشر شد

سامسونگ به تبلیغات گمراه‌کننده متهم شد؛ جریمه 24 میلیون دلاری در انتظار غول کره‌ای؟

اولین تصاویر واقعی از شیائومی 18 فولد، رقیب آیفون فولد

گوشی ویوو T5 با نمایشگر 144 هرتز و طراحی متفاوت دوربین رونمایی شد

بلو اوریجین برای ایجاد شبکه مخابراتی مریخ با ناسا قرارداد بست

خداحافظی با خانه 200 ساله دایناسورها؛ قدیمی‌ترین موزه علوم طبیعی آمریکا تعطیل می‌شود

رونمایی از دارو پیشگیری از تشکیل برخی سنگ‌های کلیوی با تنظیم pH ادرار

هوش مصنوعی؛ ابزار آموزشی یا تهدیدی برای یادگیری؟

پتوی سنگین، راهکاری نوین برای کاهش استرس بیماران در بیمارستان

فرضیه‌های فلات ایران پیش از ماد دگرگون شد

چگونگی گذشت زمان در سیاره میلر

تولید داروی پودری برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه در کودکان

کشف ابرنواختر نوع دوم در زمان کودکی جهان

تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس 2026

برنامه دولت برای کاهش شکاف جنسیتی در حوزه‌های هوش مصنوعی و برق

کامپیوتر قدیمی اپل با قیمت 500 هزار تا 800 هزار دلار حراج می‌شود

گوشی گلکسی S27 اولترا احتمالا با پردازنده اگزینوس عرضه می‌شود!

هواوی ساعت‌های سری «واچ 6» را به‌همراه واچ جی‌تی 7 و جی‌تی‌ 7 پرو رونمایی کرد

هندزفری جدید هواوی فری‌بادز نئو با قیمت منطقی رونمایی شد

پوکو X3 پرو؛ گوشی محبوب ایرانی‌ها که زمانی «ارزش خرید» را معنا می‌کرد

تریلر زمان عرضه آپدیت جدید بازی Bodycam منتشر شد

پنل‌های خورشیدی می‌توانند گرمای مزارع را کاهش دهند

ارتباط نوشیدنی‌های شیرین با دو برابر شدن خطر ابتلا به سرطان معده

غربالگری و کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان روده بزرگ

انکر در اقدامی بحث‌برانگیز از اولین سمعک‌های OTC خود رونمایی کرد

چرا نام زنان کمتر بر ماموریت‌های فضایی گذاشته می‌شود؟

توسعه ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی در پژوهشگاه فضایی ادامه دارد

کشف غافلگیرکننده: قطرات باران به روشی دور از تصور موجب خوردگی فلزات می‌شوند

بیمه دی در صدر جدول ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت

مذاکره برای اخذ گواهی دانش‌بنیانی در اینوتکس 2026

یک نسخه محبوب از بازی کال آو دیوتی وارد گیم پس می‌شود