سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

بیش‌از یک‌چهارم کد‌های جدید در گوگل با هوش مصنوعی تولید می‌شود نکات خواندني

بیش‌از یک‌چهارم کد‌های جدید در گوگل با هوش مصنوعی تولید می‌شود
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - زومیت / گوگل که از پیشگامان هوش مصنوعی به‌شمار می‌رود اکنون از این فناوری برای تولید بخش قابل‌توجهی از کدهای مورد نیازش استفاده می‌کند.
گوگل درحال ساخت تعداد زیادی محصول هوش مصنوعی است و حتی در فرایند توسعه‌ی این محصولات نیز از فناوری مذکور استفاده می‌کند. سوندار پیچای، مدیرعامل گوگل در گزارش مالی سه‌ماهه‌ی سوم 2024 این شرکت اعلام کرد: «بیش‌از یک‌چهارم از کل کدهای جدید در گوگل با هوش مصنوعی تولید شده‌اند و سپس مهندسان آن‌ها را بررسی و تأیید می‌کنند.» این دستاورد، اهمیت حیاتی هوش مصنوعی برای گوگل را نشان می‌دهد.
هوش مصنوعی در کسب درآمد نیز به گوگل کمک می‌کند. درآمد آلفابت، شرکت مادر گوگل برای سه‌ماهه‌ی سوم به 88٫3 میلیارد دلار رسید. بخش خدمات گوگل که محصولاتی مثل موتور جستجو را دربر می‌گیرد، با کسب درآمد 76٫5 میلیارد دلاری، 13 درصد نسبت‌به سال گذشته رشد داشته است. درآمد بخش گوگل کلاد که شامل زیرساخت‌های هوش مصنوعی سایر شرکت‌ها می‌شود نیز 11٫4 میلیارد دلار بود که درمقایسه‌با سه‌ماهه‌ی سوم سال گذشته، 35 درصد رشد کرده است.

سود خالص بخش خدمات گوگل در سه‌ماهه‌ی سوم سال مالی این شرکت به 30٫9 میلیارد دلار رسید که درمقایسه‌با سود 23٫9 میلیارد دلاری سال گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته است. سود خالص گوگل کلاد نیز 1٫95 میلیارد دلار بود که جهش چشمگیری نسبت‌به سود 270 میلیون دلاری سال گذشته داشت.
گزارش مالی گوگل نشان می‌دهد با وجود نگرانی برخی کاربران درمورد کاهش اعتبار این شرکت نسبت‌به گذشته، همچنان کسب‌وکار بسیار قدرتمندی دارد. هوش مصنوعی در سرتاسر خدمات و محصولات گوگل به‌عنوان یکی از محرک‌های اصلی به‌شمار می‌رود. گوشی‌های تحسین‌شده‌ی سری پیکسل 9 این شرکت نیز ابزارهای هوش مصنوعی متنوعی ارائه می‌دهند.
سوندار پیچای می‌گوید: «در بخش جستجوی گوگل، ویژگی‌های جدید مبتنی‌بر هوش مصنوعی دامنه‌ی قابل‌جستجو و نحوه‌ی جستجوی کاربران را گسترش می‌دهند. در بخش گوگل کلاد، راهکارهای هوش مصنوعی ما به جذب مشتریان جدید، عمیق‌ترشدن ارتباط با مشتریان کنونی و عقد قراردادهای بزرگ‌تر کمک می‌کنند. علاوه‌بر این، کل درآمد حاصل از تبلیغات و اشتراک یوتیوب در چهار فصل گذشته برای اولین‌بار از مرز 50 میلیارد دلار عبور کرده است.»
به‌هرحال گوگل در آینده با چالش‌های دشواری مواجه خواهد شد. حکم دادگاه علیه گوگل در ماه آگوست (مهرداد و شهریور 1403) که این شرکت را به انحصارطلبی در بازارهای جستجو و تبلیغات متهم می‌کند، دوره‌ی جدیدی را رقم زده است. پرونده‌ی مذکور را وزارت دادگستری ایالات‌متحده مطرح کرد و اکنون در مرحله‌ی تعیین راهکار قرار دارد و با وجود ابهامات باقی‌مانده، تغییراتی مثل تجزیه‌ی بخش‌های مختلف گوگل ازجمله اندروید و کروم مطرح شده است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/759410/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کافه‌نشینی سبک زندگی پنهان دختران جوان در فضاهای شهری

تاریخ عرضه PC Building Simulator 2 مشخص شد؛ شبیه‌ساز ساخت و فروش کامپیوتر!

عکس روز ناسا از گهواره شکارچی!

ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن

دفاع وایمو از دستیار راه دور برای تاکسی‌های روباتیک

درمان زخم با زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند و صرفه‌جویی یک میلیون دلاری

اطلاعاتی درباره بازی بعدی Sonic فاش شد؛ جاه‌طلبانه‌ترین نسخه سری

تریلر جدید Marathon گیم‌پلی جذاب بازی را به نمایش می‌گذارد

انتشار موزیک ویدئوی فضایی به مناسبت سال نو چینی

مهم‌ترین مانع خرید غذاهای تراریخته در ایران چیست؟

سونی از پادزهر خود برای جلوگیری از گرانی PS5 پرده برداشت

افسردگی؛ پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل

معلم نامرئی؛ هوش مولد آینده چگونه تدریس خصوصی را دگرگون می‌کند

گوشی‌سازان هندی به‌زودی به بازار موبایل هجوم می‌برند

تحول در صنایع فولاد و نیروگاهی با سرامیک‌های نانویی ساخت ایران

اپل «باارزش‌ترین برند جهان» است

نیاکان همه جانوران جهان 2 جفت چشم داشتند!

رفع تنگناهای فناورانه برای کاهش وابستگی در حوزه غذا و کشاورزی

رفع تنگناهای فناورانه زنجیره برای کاهش وابستگی در حوزه غذا و کشاورزی

پای روبات های انسان نما به تلویزیون چین باز شد

ساخت چرخ‌دنده‌های نیروگاهی ایران با صرفه‌جویی ارزی 6 میلیون دلاری

گلکسی A27 سامسونگ در آینده نزدیک معرفی می‌شود

رؤیت هلال ماه رمضان 1447 در غروب 29 بهمن؛ آغاز روزه‌داری از پنجشنبه

فناوری ایرانی که می‌تواند آثار جرم را در لحظه شناسایی کند

ارتباط نوشیدنی‌های شیرین با اضطراب در جوانان

قطعات موشک هندی در جزیره خالی از سکنه پیدا شد

ابراز امیدواری برای ورود صنایع خلاق ایران به بازارهای اقیانوس هند

قیمت جهانی شیائومی 17 و شیائومی 17 اولترا لو رفت

دانشمند برجسته آلمانی برای کار تمام‌وقت به چین می‌رود

گوشی هوآوی نوا Y73 وارد بازار ایران شد

اعصاب، همدست پنهان سرطان لوزالمعده

چاقی خطر عفونت‌های شدید را 70٪ افزایش می‌دهد

بتسدا: در ساخت Fallout 3 متوجه شدیم واقع‌گرایی لزوماً باعث جذابیت نمی‌شود

باکتری پنهان در چشم، احتمالاً محرک بیماری آلزایمر است

شوک‌های ناشناخته در اطراف یک ستاره کوتوله سفید

به جای تهیه مکمل‌ برای نوجوانان، به بشقاب غذای آن‌ها توجه کنید

پدر کنسول سگا در 77 سالگی از دنیا رفت

معاونت علمی آغازگر نسل چهارم آموزش در مدارس کشور

هوش مصنوعی حیواناتی با قابلیت توسعه بینایی می سازد

پزشکی نخوانید؛ ربات‌ها جراحان بهتری می‌شوند!

تولید گوشی شیائومی سیوی 6 لغو نشده است؛ افشای مشخصات فنی

امواج رادیویی چشمان خودروهای خودران می‌شوند

لپ‌تاپ جوان‌پسند اپل با رنگ‌های سرزنده در راه است

تولید «جرم نسوز نانویی» برای مقابله با شوک حرارتی در کوره‌ها

اوپو گوشی تاشو جدیدی با پردازنده پرقدرت می‌سازد

ایجاد شهر جهانی فناوری در چابهار

ساعت جدید کاسیو با بدنه نیمه‌شفاف رونمایی شد

یکی از آلوده‌ترین زباله‌ها، ناجی انرژی پاک شد

چسبی که التهاب در دهان را ردیابی می‌کند

خورشیدگرفتگی فردا در ایران قابل مشاهده نیست؛ نظر کارشناسان درباره‌ رؤیت هلال ماه رمضان