سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

کیش، میزبان 100 فوق تخصص و استاد از دانشگاه های علوم پزشکی کشور منطقه آزاد کیش

کیش، میزبان 100 فوق تخصص و استاد از دانشگاه های علوم پزشکی کشور
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - همایش های علمی "تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی" و "تازه ها و چالش ها در بیماری های گوارش" 19 و 20 مهر سال جاری در جزیره کیش برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، امید براتی رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش گفت: این همایش دو روزه با هدف ارتقای سطح سلامت و بهداشت جامعه و بحث و تبادل نظر درباره آخرین دستاوردها و تازه های بیماری های کبد و دستگاه گوارش با حضور 100 تن از پزشکان فوق تخصص گوارش و کبد و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور پنج شنبه 19 و جمعه 20 مهر جاری از ساعت 8 تا 16 در سالن اجتماعات هتل ویدا کیش برگزار می شود.
براتی با بیان این که در جهان سالانه صدها هزار نفر به واسطه ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش جان خود را از دست می دهند و این بیماری پس از سرطان پروستات در جایگاه دوم عامل مرگ و میر مردان بعلت سرطان قرار دارد؛ خاطر نشان کرد: عوامل موثر در رشد بیماری سرطان دستگاه گوارش دارای ابعاد بسیار متنوعی است و رویکردهای مختلف در حوزه های تخصصی گوناگون را در خصوص پیشگیری از این بیماری بایستی مورد توجه قرار داد.
رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش خاطر نشان کرد: سخنران روز اول همایش علاوه بر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش که به رسم میزبانی خیر مقدم خواهند گفت؛ دکتر غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است که درخصوص پراکندگی بیماری های دستگاه گوارش و کبد در استان و اهمیت پیشگیری و درمان آن سخنرانی خواهند کرد.
وی ادامه داد: در روز اول همایش که با عنوان "تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی" برگزار می شود؛ اساتید درخصوص بیماری هایی از جمله رفلاکس معده، کبد چرب، بیماری های عفونی، هپاتیت B و C و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند؛ به بحث و تبادل و نظر می پردازند.
رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش اظهار داشت : در روز دوم همایش که با عنوان "تازه ها و چالش ها در بیماری های گوارش" برگزار می شود؛ در خصوص لزوم و اهمیت غربالگری سرطان روده و جنبه وراثتی آن، سرطان معده و موارد درمان با استفاده از تکنیک آندوسونوگرافی ؛ مورد بحث و تبادل نظر اساتید فوق تخصص قرار می گیرد.
وی ادامه داد: همچنین روش درمانی ای آر سی ی( ERCP) که تصویربرداری در جهت مخالف از مجاری صفراوی و پانکراس توسط اندوسکوپی است و چه افرادی شامل این نوع درمان می شوند؛ بیماری اسهال، افرادی که دچار مشکل بلع هستند و ضایعات احتمالی که می تواند در مری این بیماران وجود داشته باشد؛ میکروب های معده و در نهایت پرستاری در حوزه آندوسکوپی از جمله مباحثی هستند که در روز دوم همایش مورد بحث قرار می گیرد و بعد از هر سخنرانی یک میزگرد یا پانل تخصصی با ارائه تصویر و فیلم از موارد بیماری های تجربه شده؛ برگزار می شود..
براتی یادآور شد : چون همه پزشکان نیازمند امتیاز بازآموزی هستند. از اینرو همگی پزشکان مرتبط در جزیره کیش وپزشکانی که خارج از جزیره هستند، دعوت شدند تا با شرکت در این همایش دو روزه ، 8 امتیاز بازآموزی را که به ازای هر روز 4 امتیاز در نظر گرفته شده ؛ کسب نمایند.
وی از همه اعضا کادر درمان، پرستاران، تکنسین های اتاق عمل، متخصصان داخلی، پزشکان عمومی جزیره و پزشکان عمومی که در حوزه بهداشت فعالیت دارند ؛ دعوت کرد تا در این همایش ملی شرکت ومشارکت کنند.
براتی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح غربالگری سرطان سینه برای خانم های بالای 40 سال در جزیره کیش از دو ماه قبل، از برگزاری طرح غربالگری سرطان دستگاه گوارش در آینده نزدیک در این جزیره خبرداد و افزود: این همایش ها گامی در جهت اجرای طرح غربالگری سرطان دستگاه گوارش در جزیره کیش است که پس از برگزاری این همایش به طور رسمی با حضور مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح خواهد شد.
وی سرطان را دسته ای از بیماری هایی عنوان کرد که مشخصه اصلی آن تولید و رشد بیش از حد سلول است؛ گفت: سرطان کولون یا روده بزرگ زمانی اتفاق می افتد که تولید بیش از حد سلول های بدخیم در روده بزرگ رخ دهد و برخی توده های سلولی به نام پولیپ می تواند در دیواره داخلی روده بزرگ یا معده زمینه ساز سرطان شود.
براتی ادامه داد: چنانچه این پولیپ ها در طی کولونوسکوپی برداشته نشوند ممکن است پس از مدتی به سمت بدخیمی پیش روند. سلول های سرطانی شده کولون با تهاجم به بافت سالم و تخریب سلول های اطراف تومور باعث ایجاد عوارض بسیاری می شوند. پس از ایجاد تومورهای بدخیم، سلول های سرطانی می توانند از طریق سیستم لنفاوی و خون در سایر قسمت های بدن نیز منتشر شوند. سلول های سرطانی با تهاجم و تخریب سلول های سالم امکان رشد در نقاط مختلف بدن را می یابند. این فرایند متاستاز نام دارد ومیتواند درمان بیماری را با مشکلات جدی روبرو نماید.
از اینرو معاینه و انجام اندو کولونوسکوپی سالانه برای افراد بالای 50 سال برای پیشگیری از این بیماری الزامی است.
رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش با بیان اینکه تقویت فرایند پیشگیری از بیماری ها با همکاری مرکز بهداشت کیش هدف این بیمارستان است؛ افزود: داروهای بیماران سرطانی نایاب و درمان این بیماری سخت است و زمانی که که بقیه اندام های فرد درگیر این بیماری شود؛ کمتر قابل درمان است. از اینرو توصیه می شود مردم وکیشوندان عزیز معاینه های دوره ای خود را همواره در دستور کار قرار دهند.
براتی با اشاره به ساماندهی فرایندهای بخش تریاژ در بیمارستان کیش که اولویت‌بندی بیماران برای بهره‌مندی از درمان را بر اساس شدت وخامت حال آنان تسهیل می کند؛ از راه اندازی سومین اتاق عمل این بیمارستان با تجهیزات کامل درآینده نزدیک خبرداد و گفت: ساختار بیمارستان کیش به سمت برندینگ می رود و شعار این بیمارستان "سفر به سلامتی" است که مرحله مطالعاتی آن 6 ماه به طول انجامیده است.
وی در پایان سخنان خود از حمایت های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای توسعه کیفی و کمی بیمارستان کیش تقدیر و تاکید کرد: در سال جاری علاوه بر پیشگیری از بیماری ها، آموزش و اطلاع رسانی عمومی بطور جدی در دستور کار بیمارستان کیش قرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/757602/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اندروید در کالبد آیفون 17 پرو؛ گوشی‌های سری آنر وین معرفی شدند

عکس روز ناسا از یک مهمان میان‌ستاره‌ای

سلامت مغز با عملکرد کلیه‌ها مرتبط است

حال و هوای کریسمس در ایستگاه فضایی بین‌المللی

هوش مصنوعی، طراح جدید نانوذرات دارویی

رفتارهای خودآسیب‌رسان نوجوانان؛ نقش خانواده و اعتیاد به اینترنت

شیائومی بادز 6 رونمایی شد؛ هندزفری ارزشمند با شارژدهی طولانی

مودم جدید سامسونگ برای گلکسی S26، عملکرد بهتری در ارتباطات ماهواره‌ای دارد

وقتی دشمن فرشته نجات می‌شود؛ چرا کرگدن‌ها به پرندگان خون‌خوار سواری می‌دهند؟

آیکو Z11 توربو به‌نمایش درآمد؛ گوشی قدرتمند با دوربین 200 مگاپیکسلی

مانیتورهای جدید ویوسونیک با پنل پیشرفته سامسونگ معرفی شدند

این گوشی‌ها و تبلت‌های شیائومی همین هفته به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

ساعت هوشمند جدید لنوو با 27 ساعت شارژدهی رونمایی شد

انقلاب در مقیاس میکرو: کوچکترین ربات مستقل دنیا به اندازه دو تار مو عرض دارد

مدل جدید دسته پلی استیشن 5 با قیمت بالاتر و شارژدهی بیشتر معرفی شد

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند

لپ‌تاپ جدید لنوو امتیاز تعمیرپذیری 9 از 10 را دریافت کرد

هوش مصنوعی «جمینای» وارد تاکسی رباتیک می‌شود

هفت خبر علمی امیدبخش که 2025 را روشن‌تر کردند

قدیمی‌ترین جانور منفرد دنیا 507 سال عمر کرده بود؛ تا آنکه پژوهشگران به اشتباه آن را کشتند

درمان سریع آسیب سر، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

خداحافظی با تاری متن در مانیتورهای اولد؛ ال‌جی قواعد بازی را عوض کرد

سامسونگ تولید رم‌های DDR4 را تا پایان 2026 افزایش می‌دهد

پشتیبانی از قلم لمسی به گوشی‌های تاشو سامسونگ برمی‌گردد؟

ماوس و کیبورد بی‌سیم جدید لنوو به شارژشدن نیاز ندارند

کاش تویوتا این 12 خودرو را دوباره تولید می‌کرد!

چرا روستاییان به زراعت چوب روی خوش نشان نمی‌دهند؟

ضرورت تقویت نقش داروسازان در ترک سیگار

لولای مستحکم گلکسی زد ترای‌فولد پس از 150 هزار بار تاشدن، تسلیم شد

مانیتور 144 هرتزی جدید لنوو با قیمتی باورنکردنی رونمایی شد

ظاهرا تولید آیفون ایر 2 لغو نشده است

این عنکبوت‌ نسخه‌ جعلی خودش را می‌بافد

عکس روز ناسا از نقاط قرمز کوچک در جهان اولیه

جست‌وجو برای یافتن آدم‌فضایی‌ها ادامه دارد

یافته شوکه‌کننده: تیتان، قمر یخی زحل ممکن است اصلاً اقیانوس مدفون نداشته باشد

ویژگی حذف شده از بازی The Last of Us Part 2 که می‌توانست مخفی‌کاری را متحول کند

«بی‌اخلاقی علمی» مهم‌ترین آسیب هوش مصنوعی برای نشریات است

هیچ‌ لپ‌تاپ گیمینگی با برند ردمی در سال 2026 عرضه نمی‌شود

برنامه دوربین گوشی‌های سامسونگ یک قابلیت مهم دریافت می‌کند

تبدیل زباله‌های پلاستیکی به مواد شیمیایی ارزشمند

بزرگی شکم مردان خطر مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

دارویی که آلزایمر را متوقف کرد

وان‌پلاس توربو در انتوتو قدرت‌نمایی کرد؛ گوشی ارزشمند چینی

این گوشی مفهومی دو نمایشگر جلویی دارد!