سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

کیش، میزبان 100 فوق تخصص و استاد از دانشگاه های علوم پزشکی کشور منطقه آزاد کیش

کیش، میزبان 100 فوق تخصص و استاد از دانشگاه های علوم پزشکی کشور
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - همایش های علمی "تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی" و "تازه ها و چالش ها در بیماری های گوارش" 19 و 20 مهر سال جاری در جزیره کیش برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، امید براتی رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش گفت: این همایش دو روزه با هدف ارتقای سطح سلامت و بهداشت جامعه و بحث و تبادل نظر درباره آخرین دستاوردها و تازه های بیماری های کبد و دستگاه گوارش با حضور 100 تن از پزشکان فوق تخصص گوارش و کبد و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور پنج شنبه 19 و جمعه 20 مهر جاری از ساعت 8 تا 16 در سالن اجتماعات هتل ویدا کیش برگزار می شود.
براتی با بیان این که در جهان سالانه صدها هزار نفر به واسطه ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش جان خود را از دست می دهند و این بیماری پس از سرطان پروستات در جایگاه دوم عامل مرگ و میر مردان بعلت سرطان قرار دارد؛ خاطر نشان کرد: عوامل موثر در رشد بیماری سرطان دستگاه گوارش دارای ابعاد بسیار متنوعی است و رویکردهای مختلف در حوزه های تخصصی گوناگون را در خصوص پیشگیری از این بیماری بایستی مورد توجه قرار داد.
رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش خاطر نشان کرد: سخنران روز اول همایش علاوه بر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش که به رسم میزبانی خیر مقدم خواهند گفت؛ دکتر غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است که درخصوص پراکندگی بیماری های دستگاه گوارش و کبد در استان و اهمیت پیشگیری و درمان آن سخنرانی خواهند کرد.
وی ادامه داد: در روز اول همایش که با عنوان "تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی" برگزار می شود؛ اساتید درخصوص بیماری هایی از جمله رفلاکس معده، کبد چرب، بیماری های عفونی، هپاتیت B و C و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند؛ به بحث و تبادل و نظر می پردازند.
رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش اظهار داشت : در روز دوم همایش که با عنوان "تازه ها و چالش ها در بیماری های گوارش" برگزار می شود؛ در خصوص لزوم و اهمیت غربالگری سرطان روده و جنبه وراثتی آن، سرطان معده و موارد درمان با استفاده از تکنیک آندوسونوگرافی ؛ مورد بحث و تبادل نظر اساتید فوق تخصص قرار می گیرد.
وی ادامه داد: همچنین روش درمانی ای آر سی ی( ERCP) که تصویربرداری در جهت مخالف از مجاری صفراوی و پانکراس توسط اندوسکوپی است و چه افرادی شامل این نوع درمان می شوند؛ بیماری اسهال، افرادی که دچار مشکل بلع هستند و ضایعات احتمالی که می تواند در مری این بیماران وجود داشته باشد؛ میکروب های معده و در نهایت پرستاری در حوزه آندوسکوپی از جمله مباحثی هستند که در روز دوم همایش مورد بحث قرار می گیرد و بعد از هر سخنرانی یک میزگرد یا پانل تخصصی با ارائه تصویر و فیلم از موارد بیماری های تجربه شده؛ برگزار می شود..
براتی یادآور شد : چون همه پزشکان نیازمند امتیاز بازآموزی هستند. از اینرو همگی پزشکان مرتبط در جزیره کیش وپزشکانی که خارج از جزیره هستند، دعوت شدند تا با شرکت در این همایش دو روزه ، 8 امتیاز بازآموزی را که به ازای هر روز 4 امتیاز در نظر گرفته شده ؛ کسب نمایند.
وی از همه اعضا کادر درمان، پرستاران، تکنسین های اتاق عمل، متخصصان داخلی، پزشکان عمومی جزیره و پزشکان عمومی که در حوزه بهداشت فعالیت دارند ؛ دعوت کرد تا در این همایش ملی شرکت ومشارکت کنند.
براتی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح غربالگری سرطان سینه برای خانم های بالای 40 سال در جزیره کیش از دو ماه قبل، از برگزاری طرح غربالگری سرطان دستگاه گوارش در آینده نزدیک در این جزیره خبرداد و افزود: این همایش ها گامی در جهت اجرای طرح غربالگری سرطان دستگاه گوارش در جزیره کیش است که پس از برگزاری این همایش به طور رسمی با حضور مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح خواهد شد.
وی سرطان را دسته ای از بیماری هایی عنوان کرد که مشخصه اصلی آن تولید و رشد بیش از حد سلول است؛ گفت: سرطان کولون یا روده بزرگ زمانی اتفاق می افتد که تولید بیش از حد سلول های بدخیم در روده بزرگ رخ دهد و برخی توده های سلولی به نام پولیپ می تواند در دیواره داخلی روده بزرگ یا معده زمینه ساز سرطان شود.
براتی ادامه داد: چنانچه این پولیپ ها در طی کولونوسکوپی برداشته نشوند ممکن است پس از مدتی به سمت بدخیمی پیش روند. سلول های سرطانی شده کولون با تهاجم به بافت سالم و تخریب سلول های اطراف تومور باعث ایجاد عوارض بسیاری می شوند. پس از ایجاد تومورهای بدخیم، سلول های سرطانی می توانند از طریق سیستم لنفاوی و خون در سایر قسمت های بدن نیز منتشر شوند. سلول های سرطانی با تهاجم و تخریب سلول های سالم امکان رشد در نقاط مختلف بدن را می یابند. این فرایند متاستاز نام دارد ومیتواند درمان بیماری را با مشکلات جدی روبرو نماید.
از اینرو معاینه و انجام اندو کولونوسکوپی سالانه برای افراد بالای 50 سال برای پیشگیری از این بیماری الزامی است.
رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش با بیان اینکه تقویت فرایند پیشگیری از بیماری ها با همکاری مرکز بهداشت کیش هدف این بیمارستان است؛ افزود: داروهای بیماران سرطانی نایاب و درمان این بیماری سخت است و زمانی که که بقیه اندام های فرد درگیر این بیماری شود؛ کمتر قابل درمان است. از اینرو توصیه می شود مردم وکیشوندان عزیز معاینه های دوره ای خود را همواره در دستور کار قرار دهند.
براتی با اشاره به ساماندهی فرایندهای بخش تریاژ در بیمارستان کیش که اولویت‌بندی بیماران برای بهره‌مندی از درمان را بر اساس شدت وخامت حال آنان تسهیل می کند؛ از راه اندازی سومین اتاق عمل این بیمارستان با تجهیزات کامل درآینده نزدیک خبرداد و گفت: ساختار بیمارستان کیش به سمت برندینگ می رود و شعار این بیمارستان "سفر به سلامتی" است که مرحله مطالعاتی آن 6 ماه به طول انجامیده است.
وی در پایان سخنان خود از حمایت های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای توسعه کیفی و کمی بیمارستان کیش تقدیر و تاکید کرد: در سال جاری علاوه بر پیشگیری از بیماری ها، آموزش و اطلاع رسانی عمومی بطور جدی در دستور کار بیمارستان کیش قرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/757602/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروش PS5 در ژاپن 6 برابر شد!

ناسا علیرغم کاهش بودجه ترامپ، تعهد خود را به مریخ‌نورد اروپایی حفظ کرد

قاب جدید هواوی، گوشی را خنک نگه می‌دارد

جلوگیری از رسوب گرفتن لوله‌ها با کمک الماس!

گوشی‌سازان چینی از شکست آیفون ایر درس گرفتند؛ ادعای منابع آگاه

سیستم هشدار زودهنگام حمله قلبی و سرطان کبد با قدرت هوش مصنوعی و نانوفناوری

ویوو S50 رؤیت شد؛ گوشی ارزشمند چینی با 16 گیگابایت رم

اولین ویدیو بازی Control 2 احتمالا به‌زودی پخش می‌شود

مکزیک قدرتمندترین ابررایانه آمریکای لاتین را می‌سازد

گوشی مورد انتظار گلکسی A37 سامسونگ با یک تغییر غیرمنتظره رؤیت شد

رنگ مشکی گلکسی S26 اولترا یک تفاوت کوچک اما مهم با سایر رنگ‌ها خواهد داشت

تاثیر داروهای دیابت در مقابله با زوال عقل

کنسول بازی در داخل کفش ورزشی؛ محصولی عجیب برای گیمرها!

یک حباب کیهانی شگفت‌انگیز در عکس روز ناسا

شارژر صورتی انکر برای علاقه‌مندان به لوازم جانبی خوش‌رنگ رونمایی شد

دستاورد جدید سامسونگ می‌تواند آینده تراشه‌های حافظه را تغییر دهد

هوش مصنوعی در صنعت بازی؛ خالق فورتنایت مخالف شفاف‌سازی است

رنج‌های پنهان سالمندان مبتلا به بیماری وسواس

گوشی‌های پوکو چه زمانی آپدیت HyperOS 3 را دریافت می‌کنند؟

تبلت اقتصادی 2025 لنوو با باتری بزرگ و نمایشگر 12٫7 اینچ رونمایی شد

ماده برنده جایزه نوبل، باکتری‌ها را سوراخ می‌کند!

شایعه: Forza Horizon 6 زودتر از انتظار عرضه خواهد شد

پروژکتور پیشرفته آنر با پشتیبانی از ژست‌های حرکتی رونمایی شد

دردسرهای بی‌پایان استارلاینر؛ فضاپیمای بوئینگ تا اطلاع ثانویه حق حمل فضانورد ندارد

بازی Cyberpunk 2077 آمار فروش خیره‌کننده‌ای ثبت کرد

ساعت جدید کاسیو جی‌شاک با طراحی خیره‌کننده رونمایی شد؛ عرضه بسیار محدود

هوش مصنوعی با پرامپت مناسب به بهترین مربی جهان تبدیل می‌شود

سامسونگ عملکرد شبکه 6G را با هوش مصنوعی تقویت می‌کند

آیا راه رفتن با پایه‌های چوبی انرژی کمتری مصرف می‌کند؟

پایان دوران امپرس؛ خداحافظی همیشگی با کرک بازی‌های دنوو؟

فضانوردان آمریکایی و روسی در روز شکرگزاری راهی فضا شدند

شارژر 67 وات پیشرفته شیائومی با پورت‌های متعدد رونمایی شد

اپلیکیشن‌های ورزشی محبوب ممکن است کاربران را بی‌انگیزه کنند

سونی روی دوربین میان‌رده مورد انتظار A7 V کار می‌کند

رکوردشکنی در اعماق زمین؛ طولانی‌ترین هزارتوی زیرآبی جهان بزرگ‌تر از حد تصور قبل است

آنر مجیک 8 اولترا با سیستم ارتباط ماهواره‌ای و شارژ 120 وات رؤیت شد

کشف شواهد هولناک درباره نئاندرتال‌ها

سونی LYT-901 رونمایی شد؛ سنسور 200 مگاپیکسلی برای دوربین گوشی‌ها

پرتره جدیدی از پروانه کیهانی

نام احتمالی ریمیک بازی Assassin’s Creed: Black Flag فاش شد

کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

بازی Yakuza 0 از فروشگاه‌ها حذف می‌شود

عکس روز ناسا از یک کهکشان مارپیچی

بازی جدید سازندگان God of War در اوج مراحل ساخت قرار دارد

آتشفشانی خاموش در اتیوپی پس از 12هزار سال بیدار شد

گوشی یا پاوربانک؟ برندهای چینی، موبایل 10 هزار میلی‌آمپرساعتی می‌سازند

نوجوانان اکنون صحبت با هوش مصنوعی را به انسان ترجیح می‌دهند

خرید آسان 7 خودروی وارداتی 2025 با حساب وکالتی بانک صادرات ایران

مانیتور جدید AOC با پنل مینی LED و حالت دوگانه رونمایی شد

آیا کرکس‌ها واقعاً در انتظار مرگ طعمه به دور آن می‌چرخند؟