سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

بیشترین تصادفات فوتی موتورسواران در چه ساعاتی و چه معابری رخ می‌دهد؟ شهرداری تهران

بیشترین تصادفات فوتی موتورسواران در چه ساعاتی و چه معابری رخ می‌دهد؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه امام علی (ع) و بزرگراه آزادگان بیشترین آمار تصادفات منجر به فوت موتورسواران را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار شهر ؛ سرهنگ جوانبخت رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص ساعات تصادفات در معابر شهر تهران اظهار کرد:معابر پر خطری که ما شاهد بیشترین تصادف فوتی در آنها هستیم ، بزرگراه امام علی ( ع ) و بزرگراه آزادگان است.
وی بیان داشت: بارها گفته ایم و این هشدار را داده ایم که موتورسواران عزیز نباید در معابر بزرگراهی تردد داشته باشند ولی نه تنها اینکه تردد دارند بلکه ترددهای غیر ایمن هم دارند.
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در 9 ماهه سال جاری ساعت 24 شب تا 4 صبح بیشترین تصادفات فوتی موتورسیکلت سواران را با 24 درصد به خود اختصاص داده است و واقعا باید گفت که در این ساعات موتورسواران در سطح معابر چه کار می کنند که نشان دهنده آن است که اینها افراد جوانی هستند که برای انجام حرکات نمایشی و چرخ زدن ها در معابر خلوت بیرون می آیند و متاسفانه تفریحات غیر ایمن خروجی جزئی تصادفات فوتی در آن هنگام از شب ندارد.
سرهنگ جوانبخت افزود: رتبه دوم هم بین ساعات 20 تا 24 با 23 درصد از تصادفات فوتی و ساعت 16 تا 20 هم 19 درصد از تصادفات فوتی را در شهر تهران به خود اختصاص داده است.
وی گفت: بیشترین ساعات تصادفات فوتی موتورسواران در ساعات تاریکی هوا اتفاق می افتد و دلیل آن هم به دیده نشدن موتورسیکلت ها باز می گردد . موتورسواران اغلب توسط دیگر رانندگان در معابر خلوت و تاریک دیده نمی شوند.
سرهنگ رابعه جوانبخت رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تخلفات عدیده و تصادفات دلخراش موتورسواران در سطح معابر شهر تهران پلیس راهور را بر آن داشت که طرح ده را به منظور برخورد با تخلفات و ساماندهی تردد موتورسیکلت سواران در پایتخت به مرحله اجرا درآورد.
وی بیان داشت : بررسی های ما وقتی با رانندگانی که با موتورسیکلت سواران تصادف و برخورد داشته اند حکایت از این دارد که می گویند ما موتورسیکلت سوار را ندیده ایم و حرف از دیده نشدن آنها می زنند.
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : دیده نشدن موتورسیکلت سواران در سطح معابر خلوت و تاریک یکی از دلایل عمده تصادفات با این قشر از کاربران ترافیک است.
سرهنگ جوانبخت افزود: حرکت با چراغ روشن حتی در طول روز توسط موتورسیکلت سواران می تواند از تصادفات آنها در سطح معابر کاهش دهد و این موضوع تحقیق و به اثبات رسیده است.
وی گفت: برای همین پلیس راهور تهران بزرگ این تصمیم را گرفت که این موضوع را جزء موارد در حال پیگیری قرار بگیرد و از موتورسیکلت سواران بخواهیم برای اینکه بهتر دیده شوند و از وقوع تصادفات جلوگیری گردد در طول روز هم با چراغ روشن تردد کنند.
سرهنگ جوانبخت بیان داشت: این موضوع در دیده شدن موتورسیکلت توسط دیگر رانندگان بسیار موثر است . حتی اگر کلاه ایمنی و بدنه موتورسیکلت هم شبرنگ باشد به موضوع کاهش تصادفات کمک می کند.
وی افزود : همکاران بنده با شبرنگ هایی که به موتورسیکلت سواران اهدا می کنند سعی بر دیده شدن آنها دارند و با این اقدام به برطرف کردن و رفع نقایصی که در بحث تردد موتورسیکلت سواران هست جهت افزایش ایمنی و سلامت کمک می کنند ولی لازمه آن همکاری موتورسواران با پلیس است‌.
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: باز هم از خانواده موتورسواران خواهش می کنیم که کلاه ایمنی را تهیه کرده و در اختیار آنان قرار بدهند چرا که بالاترین آسیب و صدماتی که به موتورسیکلت سواران وارد امده به سر و جمجمه آنها بوده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/730822/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موتورولا اج 70 رونمایی شد؛ گوشی فوق باریک با رنگ‌بندی چشم‌نواز

از روان‌پریشی تا افکار خودکشی؛ بحران سلامت روان گریبانگیر صدها هزار کاربر چت‌جی‌پی‌تی است

ظاهرا توسعه گلکسی اس 26 اج هنوز لغو نشده است

یک پادزهر برای 17 نوع مارگزیدگی ساخته شد

«پروردگار هرج‌و‌مرج»؛ گوشی جدیدی که روح نوکیا را دارد

دانشمندان زبان دوم حیات را کشف کردند

هوش مصنوعی سامسونگ حالا از 22 زبان پشتیبانی می‌کند

اگر زیاد می‌نشینید، کاکائو بخورید!

سامسونگ اولین اطلاعات رسمی گلکسی S26 را منتشر کرد

اولین نقشه 3بُعدی از یک سیاره فراخورشیدی ترسیم شد

اپل احتمالا نمایشگر اولد را به آیپد مینی و آیپد ایر می‌آورد

کوچک‌ترین چاپگر زیستی 3 بُعدی جهان، ناجی تارهای صوتی می‌شود

طرفدار GTA 4 خودروی پلیس لیبرتی‌ سیتی را بازسازی کرده است

گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا

رقیب جدید کروم؛ مرورگر موبایلی سامسونگ وارد کامپیوترها شد

ست آچار بکس 46 عددی، ابزار همه‌کاره با کیفیت بالا و تخفیف محدود

هوش مصنوعی؛ باعث فاجعه یا عامل درمان سرطان؟

سازنده Pacific Drive: بازی را روی ایکس باکس خریداری نکنید!

خاکستری‌شدن موها احتمالاً رویکرد طبیعی بدن برای مقابله با سرطان است

مراسم اختصاصی Resident Evil Requiem اوایل سال 2026 برگزار خواهد شد

هوش مصنوعی «جمینای»، ستاره‌های در حال انفجار را شناسایی می‌کند

ما انسان‌ها همه‌چیزخوار هستیم؛ اما به یک دلیل هرگز نباید سراغ گوشت دلفین برویم

گوشی جدید سامسونگ داغ شد و آتش گرفت؛ ادعای خریدار کره‌ای

آیا می‌دانستید بزرگ‌ترین آبشار دنیا زیر آب‌های اقیانوس پنهان است؟

تست نمایشگر آیفون 17 یک نکته جالب را برملا می‌کند

این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند

رسمی: گوشی جدید ناتینگ زائدافزار دارد

کشف یک ابرزمین در فاصله فقط 20 سال نوری با پتانسیل میزبانی از حیات بیگانه

مشکل عجیب والپیپر در گوشی‌های سامسونگ به‌زودی برطرف می‌شود

برخی عنکبوت‌ها واقعاً می‌توانند پرواز کنند؛ اما آن‌طور که به نظر می‌رسد ترسناک نیستند

تریلر جدیدی از عنوان ترسناک Agni: Village of Calamity منتشر شد

تولد اورانگوتان نادر در باغ‌وحش؛ بارقه امید برای گونه‌ای رو به انقراض

بازی WWE 2K26 در دست توسعه است

مد دریایی عجیب؛ دلفین‌ها برای دلربایی از ماده‌ها روی سرشان کلاه‌گیس می‌گذارند

یکی از باریک‌ترین گوشی‌های تاریخ؛ تصویر میت 70 ایر لو رفت

خورشید با لبخندی ترسناک به استقبال هالووین رفت!

ویژگی خلاقانه HyperOS 3 برای گوشی‌های پوکو و ردمی فعال شد

کودک 12 ساله کانادایی 2 سیارک جدید کشف کرد

موبایلی که هرگز عرضه نشد؛ تصاویر واقعی از گوشی ماژولار گوگل

ربات انسان‌نمای چینی یک خودروی 1.5 تنی را کشید

ویندوز 10 به این زودی‌ها نمی‌میرد؛ سهم بازار چشمگیر پس از 10 سال

«کاتتر» هوشمندی که در رگ‌هایی باریک‌تر از موی انسان حرکت می‌کند

خودنمایی پیکسل 10a در تصاویر جدید؛ شبه‌پرچمدار دوست‌داشتنی گوگل

ایمپلنتی که وضعیت ستون فقرات را از درون بدن گزارش می‌کند

تست باتری شیائومی 17 پرو مکس؛ قدرت‌نمایی برای آیفون

تأکید مدیرعامل بیمه دی بر نقش حیاتی بیمه در "پدافند غیرعامل" / صنعت بیمه، بازوی اصلی ارتقای تاب‌آوری ملی و صیانت از زیرساخت‌هاست

موشک «فالکون هوی» امسال پرتاب نمی‌شود

گوشی‌های سامسونگ گران‌تر می‌شوند؟

آنزیم‌ها؛ از ابزار تشخیص بیماری تا درمان‌های هدفمند

قیمت گوشی ناتینگ فون 3a لایت لو رفت