سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

نشست هم‌اندیشی مرتبط با هوش مصنوعی برگزار شد وزارت نفت

نشست هم‌اندیشی مرتبط با هوش مصنوعی برگزار شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - نشست هم‌اندیشی مرتبط با هوش مصنوعی با حضور مدیران و نمایندگان وزارت‌خانه‌های نفت، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیرو و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به میزبانی اداره کل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌های وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش شانا، پرویز سنگین، مدیرکل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌های وزارت نفت در ابتدای این نشت با تبیین اهداف کلان همکاری و ضرورت اقدام‌های مشترک همسو با عمل به دستور مقام معظم رهبری مبنی‌ بر تکیه، توجه و تعمیق در حوزه هوش مصنوعی و قرارگیری در تراز 10 کشور برتر دنیا، به اقدام‌های اداره کل در این زمینه اشاره کرد.
وی با اشاره به نخستین کنفرانس بین‌المللی مرتبط با هوش مصنوعی با عنوان AI Safety Summit که 10 و 11 آبان‌ماه امسال در لندن برگزار شد، با بیان انعقاد و محتوای نخستین توافق‌نامه جهانی در این حوزه، حضور ایران در این مجامع را امری ضروری دانست که مانع از عواقب تحریمی در این حوزه خواهد شد.
در ادامه آقاق مفخمی، معاون امور استانداردها و ضوابط فنی وزارت نفت با ارائه موضوعاتی مانند اعلام آمادگی مشارکت وزارت نفت در تدوین استانداردهای ملی هوش مصنوعی و به اشتراک‌گذاری تجربه طرف‌های حاضر در نشست پیرامون تدوین نظام فنی و اجرایی نقشه راه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه انرژی، به بیان بعضی از توضیحات تکمیلی مانند رفع چندگانگی مرجعیت حکمرانی در حوزه هوش مصنوعی پرداخت.
محمدهادی بکایی، معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به پیش‌نویس لایحه هوش مصنوعی که با همکاری معاونت امور حقوقی ریاست جمهوری در مرحله انشانویسی است اشاره کرد و گفت: این لایحه طی 4 ماه آینده به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به پروژه آزمایشگاه ارزیابی و توسعه خدمات و محصولات هوش مصنوعی از سوی مرکز، به همکاری‌های انجام‌شده و در حال اجرا با سایر دستگاه‌های اجرایی از جمله جهاد کشاورزی (پروژه احصاء سطح زیر کشت 13 محصول راهبردی با استفاده از هوش مصنوعی) پرداخت.
در ادامه این نشست محمدشهرام معین، مشاور رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه هوش مصنوعی، ضمن بیان روح و مفاهیم کلیدی یکسان اسناد بالادستی تدوین‌شده در حوزه هوش مصنوعی از سوی مراکز و مجامع ذیربط داخلی، بر مرجعیت فنی فناوری هوش مصنوعی توسط مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی، تأکید کرد و زیرساخت‌های پردازشی را از مهم‌ترین مسائل در این حوزه برشمرد.
مهدی عزیزی‌مهماندوست، مجری پروژه تدوین استانداردهای ملی هوش مصنوعی مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی، اذعان کرد: پس از انجام پروژه پژوهشی مرتبط و توزیع پرسشنامه بین نخبگان و خبرگان حوزه هوش مصنوعی، نسبت به اولویت‌بندی استانداردی این حوزه اقدام شد که سرانجام 29 استاندارد برای ملی‌سازی به سازمان ملی استاندارد ایران پیشنهاد شد.
وی افزود: تا پایان بهمن‌ماه امسال پیش‌نویس 8 استاندارد ملی نهایی و در کمیته ملی برگزار می‌شود.
در پایان این نشست سنگین با تشکر از حضور نمایندگان محترم دستگاه‌های اجرایی، بر تداوم نشست‌های کارشناسی و مدیریتی تأکید کرد و ارتقا سطح تعاملات فنی و کارشناسی طرف‌های حاضر در نشست را برای غنی‌نمودن تصمیمات اجرایی، امری ضروری دانست.
وی برای افزایش سطح همکاری‌های چندجانبه و هم‌افزایی فعالیت‌ها، به استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تشکیل کمیته راهبری هوش مصنوعی در حوزه انرژی تأکید کرد که با همکاری پژوهشگاه نیرو و اداره کل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌های وزارت نفت در دست اقدام است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/722138/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی جدید گوگل، نمایشگر دستگاه را به‌طور کامل بررسی می‌کند

با عجایب هفتگانه کیهان آشنا شوید

مشخصات و تصاویر گوشی «ارزان» جدید شیائومی لو رفت

جلبک‌های خلیج فارس؛ سلاحی طبیعی علیه سرطان

نام‌گذاری سری گلکسی S سامسونگ تغییر می‌کند؟

تونل ترانس‌آتلانتیک؛ آیا رویای سفر میان‌قاره‌ای از زیر اقیانوس اطلس به واقعیت می‌پیوندد؟

مشخصات شیائومی 16 پرو مکس لو رفت؛ باتری غول‌آسا و دوربین پیشرفته

پهپاد خورشیدی با بال‌هایی بزرگ‌تر از بوئینگ 747، می‌تواند ماه‌ها بی‌وقفه پرواز کند

فیزیکدانان «MIT» به مناظره 98 ساله اینشتین و بور پایان دادند

تصاویر نسل جدید پرفروش‌ترین گوشی اندرویدی دنیا لو رفت

ارتباط ماهواره‌ای به گوشی‌های ردمی نوت شیائومی می‌آید

سیستم ایمنی، بیماری مجازی را هم جدی می‌گیرد!

بازار موبایل آمریکا: رشد سهم سامسونگ همزمان‌با افت فروش آیفون

لبو برای افراد مسن مفیدتر است

اسکن کد QR در اندروید متحول می‌شود

عکس روز ناسا از چشم آسمان

از نوکیا تا سونی اریکسون؛ تجدید دیدار با گوشی‌های خاطره‌انگیز دکمه‌ای

آیا «3I/اطلس» می‌تواند یک کاوشگر موجودات فرازمینی باشد؟

افشاگر: رونمایی از بازی جدید سری Assassin’s Creed به زودی انجام خواهد شد

معرفی برخی از کاربردهای ماهواره ناهید 2

ستاره مسابقات فرمول 1 برای بازی GTA 6 هیجان‌زده است

ربات انسان‌نمایی که پشتک می‌زند!

توسعه‌دهندگان ریمیک Silent Hill 2 از خوشحالی طرفداران ابراز رضایت کرده‌اند

پلاستیک‌ها منبع انرژی می‌شوند!

نسخه «سوپر» گرافیک RTX 50 امسال از راه می‌رسد؛ پیشرفت چشمگیر در ظرفیت حافظه

آیا نوزادی می‌تواند در فضا متولد شود؟

لپ‌تاپ پرقدرت با طراحی چشم‌نواز؛ لنوو Y7000 رونمایی شد

پزشک زن ایرانی، رئیس آینده کالج قلب آمریکا

گوشی خوش‌قیمت شیائومی با باتری بزرگ در راه است

فصل‌های ساخت بشر

اولین نشانه‌ها از نسل جدید گوشی پرفروش سامسونگ رؤیت شد

راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای کاهش انتشار کربن و کنترل هزینه نهایی انرژی

نسخه جدید بازی ترسناک Friday The 13th در دست تولید است

اگر بخواهید روی سیاره اورانوس بایستید، چه اتفاقی می‌افتد؟

مالک اینستاگرام احتمالا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد

کشف راز دیرینه ژنوم؛ دانشمندان سرانجام به عملکرد «دی‌ان‌ای زائد» پی بردند

فوری: آیفون 17 پرو برای اولین‌بار در دنیای واقعی رؤیت شد

هواوی بار دیگر در بازار موبایل چین تاج‌گذاری کرد

خطر مرگ در کمین سوگواران؛ اندوه طولانی پس از مرگ عزیزان می‌تواند از عمر شما بکاهد

بازگشت خط سبز؛ نمایشگر گوشی محبوب وان‌پلاس با مشکل روبه‌رو شد

کشف نادر در پرتغال: ردپاهای 78 هزار ساله خانواده نئاندرتال در ساحل دریا

تصاویری از رنگ‌های دل‌چسب آیفون 17 لو رفت

دانش‌بنیان‌ها به دانش فنی تولید داروی ضد سرطان دست یافتند

این گوشی جدید با قیمت مناسب، امکانات بسیار خوبی دارد

موشک ماموریت «کرو-11» به محل پرتاب رسید

توسعه‌دهنده سابق GTA از MindsEye تعریف و تمجید کرد

کنترل نیمه‌رسانای تک‌اتمی ممکن شد

بازی Ghost of Yotei شما را برای استفاده تنها از یک سلاح تنبیه نمی‌کند

راه حل دانشمندان انگلیسی برای نجات ماه‌نوردهای چند میلیون دلاری

شیائومی 16 اولترا پادشاه عکاسی موبایل خواهد بود؟