سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

170 سند همکاری در بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت امضا شد

نمایش قدرت صنعت نفت ایران همگام با رونق دیپلماسی انرژی وزارت نفت

نمایش قدرت صنعت نفت ایران همگام با رونق دیپلماسی انرژی
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران، آوردگاه نمایش قدرت صنعت نفت کشور با حضور یک هزار و 500 شرکت ایرانی بود که حالا می‌توانند بیش از 80 درصد از نیاز این صنعت را با تکیه بر توان داخلی تأمین کنند؛ از سویی این نمایشگاه با افزایش چهار برابری حضور شرکت‌های ایرانی رونق دیپلماسی وزارت نفت در دولت سیزدهم را نشان داد.

به گزارش شانا، صنعت نفت برای ایران بزرگ‌ترین صنعت و مزیت اقتصادی است. این صنعت در کنار بالاترین ارزآوری برای اقتصاد کشور، همچنین با توجه به تأمین انرژی موردنیاز دیگر بخش‌ها و صنایع، ایجاد بزرگ‌ترین بازار ساخت داخل برای اجرای پروژه‌های نفت و گاز و استفاده 80 درصدی از توان پیمانکاران داخلی، پیشران اقتصاد کشور نیز است.
از همین ‌رو، برگزاری هر ساله نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که البته بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی کشور نیز به‌شمار می‌آید، فرصتی است تا بخش‌های فعال در این صنعت توان خود را در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی به نمایش بگذارند.
از سوی دیگر، با توجه به ابعاد گسترده این نمایشگاه در عرصه بین‌المللی، شرکت‌های بزرگی خواستار حضور در آن هستند. اگرچه در سال‌های گذشته به‌دلیل تحریم‌ها، تعداد شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت تهران کاهش یافته بود، اما امسال و در بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که از 27 تا 30 اردیبهشت‌ماه امسال برگزار شد، حضور شرکت‌های خارجی افزایش چهار برابری را تجربه کرد تا نشان‌دهنده دیپلماسی موفق انرژی وزارت نفت در دولت سیزدهم باشد.
این نمایشگاه در مساحت حدودی 42 هزار مترمربع در قالب 20 سالن نمایشگاهی به مساحت 36 هزار مترمربع و 6 هزار مترمربع فضای باز برگزار شد.
بیست‌وهفتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی همچنین از بیش از هزار و 700 شرکت شامل هزار و 500 شرکت داخلی و 200 شرکت خارجی و نمایندگان شرکت‌های خارجی از 14 کشور جهان میزبانی کرد که نسبت به نمایشگاه دوره پیش، با افزایش چهار برابری حضور شرکت‌های خارجی و 35 درصدی شرکت‌های ایرانی همراه بود.
تبادل 10 سند همکاری بین ایران و روسیه در نمایشگاه بیست‌وهفتم
آن‌طور که جواد اوجی، وزیر نفت ایران اعلام کرده است، روزانه حدود 30 هزار بازدیدکننده از این رویداد صنعتی بزرگ کشور، منطقه و جهان بازدید کردند.
وزیر نفت با تأکید بر شعار نمایشگاه امسال «تولید فناورانه و مصرف بهینه» گفت که در دولت سیزدهم بیش از 5 میلیارد دلار قرارداد و بیش از 40 میلیارد دلار تفاهم‌نامه با شرکت‌های توانمند خارجی در حوزه توسعه میدان‌های نفت و گاز امضا شده است.
در همین مدت نمایشگاه هم بیش از 170 تفاهم‌نامه و قرارداد بین شرکت‌های داخلی و خارجی امضا شد که از این تعداد، 10 سند همکاری (قرارداد، تفاهم‌نامه و توافق‌نامه) بین ایران و روسیه در حاشیه نمایشگاه و در جریان سفر الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه و هیئت همراه به تهران به امضا رسید.
امضای 516 میلیون دلار سند همکاری برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان صنعت نفت
بخشی از شعار بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت به تولید فناورانه مربوط بود. در این زمینه، امضای توافق‌نامه‌ها و قراردادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت نفت بین معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و شرکت ملی نفت ایران و فعالان صنعت نفت در مجموع به ارزش 516 میلیون دلار امضا شد.
از سویی برای بحث تقاضامحوری، 544 قلم از اقلام موردنیاز صنعت نفت از طریق سامانه‌های اینترنتی مستقر در نمایشگاه در دسترس شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفت.
اقدام دیگری که برای حمایت از تولید فناورانه انجام شد، اختصاص فضای نمایشگاهی رایگان به 20 دانشگاه کشور و بیش از 50 استارت‌آپ و شرکت دانش‌بنیان بود. افزون بر آن غرفه‌سازی به‌صورت رایگان نیز برای آنها انجام شد و هماهنگی‌های لازم برای استقرار و حضور آنها از سوی ستاد برگزاری با همکاری شرکت ملی نفت ایران و معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت انجام شد.
وزیر نفت با اعلام اینکه در این نمایشگاه دو سالن اختصاص به شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان اختصاص داده شد، افزود: اتفاق خوب امسال نمایشگاه این بود که نیازهای صنعت نفت در بالادست و پایین‌دست را به همه فعالان اعلام کردیم. بیشتر نیازهای ما وارداتی هستند و ارزبری بالایی دارند. تا امروز بیش از 150 کالا که واردات داشتند، امروز در داخل تولید می‌شود و با شرکت‌ها قراردادهای پنج ساله داریم و به‌زودی وارد بخش صادرات هم می‌شویم.
36 میلیارد دلار قرارداد طرح‌های بهینه‌سازی امضا شد
نمایشگاه بیست‌وهفتم در موضوع بهینه‌سازی مصرف انرژی نیز نشست‌های متعددی برگزار کرد؛ برگزاری نشست فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شرکت ملی گاز ایران در زنجیره ارزش با تمرکز بر هوشمندسازی، بهینه‌سازی و ذخیره‌سازی، رویداد تخصصی نوآوری اجتماعی رویکردی نو در بهینه‌سازی مصرف انرژی، نشست تخصصی بایدها و نبایدهای دوگانه‌سوز شدن خودروها، نشست فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی مصرف بهینه سوخت و... از جمله این نشست‌هاست.
در این زمینه اوجی با تأکید بر اینکه موضوع بهینه‌سازی مصرف به‌عنوان یکی از بحث‌های کلیدی در دستور کار صنعت نفت است، اعلام کرد: طرح‌های خوبی در این زمینه آغاز شده که یکی از آنها جمع‌آوری گازهای مشعل است. هوشمندسازی کنتورهای گاز و کاهش مصرف سوخت مایع و... در دستور کار قرار گرفته است، همچنین بیش از 36 میلیارد دلار قرارداد طرح‌های بهینه‌سازی امضا کردیم و مجوزهای شورای اقتصاد را گرفتیم تا به‌ سوی کاهش مصرف سوخت مایع حرکت کنیم.
نمایشگاه نفت امسال امسال همچنین میزبان مقام‌های مختلف کشوری بود. از مهم‌ترین افرادی که از بیست‌و هفتمین نمایشگاه نفت بازدید کردند می‌توان به علی آقامحمدی، مشاور اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محسن منصوری، معاون اجرایی ریاست‌جمهوری و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سیدمهدی نیازی، سرپرست وزارت صمت، محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس‌جمهوری، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، علیرضا فخاری، استاندار تهران، میثم لطیفی، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، سخنگو و اعضای هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از نمایندگان مجلس اشاره کرد.
همچنین معاونان وزیر نفت و مدیران عامل چهار شرکت اصلی و مدیران ارشد صنعت نفت و شرکت‌های تابع در این نمایشگاه حضور مستمر و فعالی داشتند و افزون بر حضور در رویدادهای جانبی و نشست‌های خبری و تجاری از غرفه‌های شرکت‌های داخلی و خارجی بازدید کردند. لیث عبدالحسین الشاهر، معاون وزیر نفت عراق هم در حاشیه این نمایشگاه با مجید چگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/694878/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیفون 17 پرو به تشخیص آفساید در فوتبال کمک می‌کند!

کنترلر جدید سونی برای PS6 ممکن است دکمه نداشته باشد

بیمار بی ریه 48 ساعت زنده ماند

برنامه توانمندسازی استانی در ثبت اختراعات خارجی آغاز شد

نخستین استفاده یک مریخ‌نورد از هوش مصنوعی

کشف قدیمی‌ترین هنر صخره‌ای دنیا؛ اثر 67 هزار ساله انسان خردمند در اندونزی

کونامی در کنار Silent Hill 1 Remake یک بازی کاملاً جدید از این سری خواهد ساخت

هوش مصنوعی روی مریخ رانندگی کرد

ساخت قلب توربوکمپرسورهای دریایی در داخل کشور

استقبال از پیشنهادات ایران در مجمع آسیایی فناوری نانو

پژوهش درباره نسل جدید پانسمان‌ها؛ درمان زخم‌های عفونی متحول می‌شود

گام بزرگ در پایش آلاینده‌های نیروگاهی؛ «آنالایزر گاز» وارد مدار شد

چرا ستاره‌ سبز وجود ندارد؟

سالید اسنیک به Rainbow Six Siege خواهد آمد

استفاده متفاوت از هوش مصنوعی: گرمایش دانشگاه دوبلین

نظارت دقیق CD Projekt Red بر Reigns: The Witcher؛ ایده ویچرهای زامبی رد شد

کمک حباب‌ها به سرطان برای حمله و توقف!

فضانوردان در طول بازگشت از ایستگاه فضایی چه میزان شتاب را تجربه می‌کنند؟

یادگیری مکالمه انگلیسی از صفر؛ شروعی ساده با چند جلسه کاملاً رایگان

کارگردان Cyberpunk 2: منتظر کات‌سین‌های سینمایی در بازی نباشید

باتری سبز از دل پسماندها؛ دستاورد یک طرح پسادکتری ایرانی

اختلالات روانی مشترک در ژن‌های یکسان

چهار تیپ شخصیتی کاربران ChatGPT

اگر نگران مغزتان هستید این کار ساده را در اولویت قرار دهید

رطوبت اتمسفر مریخ آب فضانوردان را تامین می‌کند

چرا احساس می‌کنی به یک آغوش نیاز داری؟

اکوناپرس گزارش می دهد؛ بیمه درمان؛ موتور اصلی پرتفوی بیمه دی

گزارش «آرمان ملی آنلاین» همزمان با برگزاری جشنواره دی تا دی/گامی استراتژیک برای تثبیت جایگاه بیمه دی

بیمه دی در مسیر رشد شتابان؛ جهش چشمگیر 62 درصدی سود خالص شرکت

جهش اقتصاد گزارش می دهد/ ارتقای جایگاه بیمه دی در صنعت بیمه؛ از مدیریت هوشمند ریسک تا هویت برند رقابت‌پذیر

بیمه نویس گزارش می دهد/ برفی به رنگ فیروزه ،بیمه دی بسوی بازار بیمه زندگی

در بیست و هشتمین مراسم رتبه بندی 100 شرکت برتر؛ بیمه دی رتبه اول مؤسسات بیمه ای کشور شد

مدیرعامل بیمه دی در جمع چهار تشکل ملی جانبازان: رسالت این شرکت خدمت به جامعه معزز ایثارگران است

اقتصاد ملت گزارش می دهد/ با طرح «سانا» بیمه دی؛ کسب‌وکارت را بیمه کن/ امنیت مالی اصناف با طرح سانا بیمه دی؛ از آتش‌سوزی تا وقفه کسب‌وکار

نشست رییس هیات مدیره بیمه دی و مدیران بنیاد شهید قزوین

اطلاعات فاش شده از Tomb Raider: Catalyst از تغییراتی بزرگ خبر می‌دهند

نگرانی طرفداران Resident Evil Requiem از شرور شدن لیان در بازی

گزارش: Forza Horizon 5 موفق‌ترین پورت ایکس باکس روی پلی استیشن 5 است

برنامه ویژه «جبران تغییر نرخ ارز» در حمایت از تولید دانش‌بنیان‌

تماشا کنید: جیسون استاتهام به بازی فورتنایت آمد!

تماشا کنید: آغاز کراس‌اور جذاب The Division 2 با دنیای Assassin’s Creed

تاریخ انتشار بازی Crisol: Theater of Idols اعلام شد

گزارش‌های مالی جدید مایکروسافت وضعیت بد بخش گیمینگ را نشان می‌دهند!

تولید برخی خودروهای برقی تسلا متوقف می‌شود

معرفی عنوان Aimlabs؛ تقویت مهارت نشانه‌گیری برای گیمرها

ارائه گزارش پیشرفت‌ ایران در مجمع آسیایی فناوری نانو در ژاپن

آمادگی معاونت علمی برای حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان دانشگاه پیام نور

هوش مصنوعی دی ان ای را پیش‌بینی می‌کند

تلفیق فناوری نانو و نساجی برای کاهش انتقال آلودگی

شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده