سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

چمران در جمع خبرنگاران:

هتل در حال ساخت ولنجک از پروژه‌های آبرومند کشور است/ حمایت وزارت میراث فرهنگی از این پروژه شهرداری تهران

هتل در حال ساخت ولنجک از پروژه‌های آبرومند کشور است/ حمایت وزارت میراث فرهنگی از این پروژه
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تهران مکلف به پاسخ به ایرادات سازمان بازرسی به موضوع ساخت هتل 30 طبقه در ولنجک، گفت: این هتل از پروژه‌های آبرومند برای کشور خواهد بود.

به گزارش خبرنگار شهر ، مهدی چمران در حاشیه یکصد و چهل و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مجوز داشتیم که بهای بلیت را 45 درصد افزایش دهیم اما 25 درصد افزوده شد، اظهار کرد: در سال کاهش تورم و افزایش تولید شهرداری را ملزم به ارائه لایحه در این خصوص کردیم که چند روز دیگر زمان آن فرا می‌رسد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پیشنهاد اعضای شورا برای کاهش قیمت بلیت مترو با توجه به استفاده قشر کارگر از این وسیله انبوه‌بر، یادآور شد: پیشنهاد کاهش در حد 15 درصد به تصویب رسید و در متن نیز اصلاحاتی اعمال شد و در مدت رفت و بازگشت از فرمانداری، سازمان فاوا باید دستگاه‌ها را تنظیم کند.
وی افزود: پیشنهاد شد در ایستگاه‌های جنوبی تخفیف را افزایش دهیم اما این نگرانی وجود داشت که اعمال آن روی ایستگاه عملیاتی نباشد؛ لذا قرار شد بررسی‌های لازم صورت بگیرد که در صورت عملیاتی بودن، این اقدام صورت بگیرد.
چمران با بیان اینکه صفر شدن دریافت عوارض ساختمانی بافت فرسوده از سال 84 در شورا تصویب شد، گفت: ما این طرح را تصویب کردیم تا نوسازی در این بافت صورت بگیرد و خطرات آن کاسته شود که خوشبختانه میزان نوسازی در تهران از تمام شهرها بیشتر بود و در سال اول 20 درصد به ساخت و ساز در بافت فرسوده افزوده شد.
وی با اعلام اینکه امسال نیز رقم 50 درصد لحاظ شده بود، تصریح کرد: در ملاقات‌های عمومی، مردم اذعان داشتند که اگر رقم عوارض صفر بود می‌توانستند ساخت و ساز انجام دهند؛ لذا پیشنهاد دادیم که نرخ عوارض در مناطق پایین‌تر از خیابان انقلاب و آزادی صفر شود اما بررسی و تنظیم آن به فرصت نیاز دارد تا معاونت معماری و شهرسازی اقدامات لازم را انجام دهد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ورود سازمان بازرسی به ساخت هتل 30 طبقه ولنجک، یادآور شد: معاونت شهرسازی موظف است به ایرادات سازمان بازرسی پاسخ دهد که به نظر این پاسخ‌ها را داده است. گفته شده بود زمین هتل رای غیر باغ دارد و یا این هتل روی گسل‌های فرعی است که البته در تمام مناطق تهران این گسل‌ها وجود دارد.
وی تاکید کرد: باید محاسبات فنی به وزارت راه و شهرسازی و نظام مهندسی ارائه شود و مورد تایید آنها قرار بگیرد؛ صاحب این هتل تاییدیه‌ای از سوی اساتید برجسته تحویل داد که هتل روی گسل نیست اما باید محاسبات فنی انجام شود که اگر گسل وجود دارد، ساختمان در مقابل گسل فرعی مقاوم باشد.
چمران با بیان اینکه این هتل پروژه‌ای آبرومند برای کشور خواهد بود، گفت: وزارت میراث فرهنگی از تمام پروژه‌های هتل‌سازی و این پروژه دفاع می‌کند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در منطقه 18 ظلمی که به شهر و شهرداری شده بود، جبران و چند هزار میلیارد تومان از محل بازپس‌گیری چند پاساژ و باغ در دادگاه از آنِ شهرداری شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/694554/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این هندزفری پشت‌باز 28 ساعت شارژدهی دارد و تماس‌ها را به 100 زبان ترجمه می‌کند

پیوند اولین کلیه هیبریدی انسان-خوک در اسپانیا

اولین نشانه‌ها از گلکسی A57 سامسونگ رؤیت شد

فضانوردان چین برای اقامت 6 ماهه به فضا رفتند

تریلر جدیدی از بازی Hello Neighbor 3 منتشر شد

هند سنگین‌ترین ماهواره خود را به فضا پرتاب می‌کند

رنگ‌های آیفون 18 پرو لو رفت: بنفش، قهوه‌ای و قرمز!

چقدر باید شاد باشید تا بیمار نشوید؟

تریلر جدید بازی موبایلی Asphalt Legends

فستینگ طولانی‌مدت درمان سرطان نیست

تریلر سینمایی رسمی بازی Menace منتشر شد

چرا دیگر نمی‌توانیم تمرکز کنیم؟

شوخی غیرمنتظره رئیس سامسونگ با آیفون

جشنواره «رؤیای کهکشانی من» جایی برای پرکشیدن خیال به کهکشان‌ها

روش مناسب برای تشخیص تغییرات دهانه رحم در بیماران «HPV»

ویکو X70 رونمایی شد؛ گوشی اقتصادی با ارتباط ماهواره‌ای

عملکرد درخشان هوش مصنوعی در پیش‌بینی بقای بیماران پیوند کلیه

آپدیت HyperOS 3 برای یکی از گوشی‌های پوکو منتشر شد

حسگری که اسکیزوفرنی را از بزاق دهان تشخیص می‌دهد

گوشی بعدی وان‌پلاس با باتری 7000 میلی‌آمپرساعتی از راه می‌رسد

شامپانزه‌ها می‌توانند پس از مشاهده شواهد جدید، باورهایشان را تغییر دهند؛ شما چطور؟

مرور داستان سری Resident Evil در ویدیوی رسمی؛ برای نسخه نهم آماده شوید [زیرنویس فارسی]

آموزش سوختن موشک New Glenn

ریمیک Halo 2 و Halo 3 نیز در راه هستند

نشست تخصصی به‌روزرسانی سند توسعه کاربردهای تصاویر ماهواره‌ای

بازیگر Baldur’s Gate 3: این اثر نگاه من را به روایت در بازی‌های ویدیویی تغییر داد

آیا برای نجات زمین باید آسمان را تاریک کنیم؟ بازی خطرناک بشر با خورشید

از همکاری جدید مک‌دونالد و بازی Street Fighter با انتشار یک تریلر رونمایی شد

عکسی از خفاش هالووین در آسمان!

یکی از خوش‌قیمت‌ترین گوشی‌های سامسونگ آپدیت One UI 8 را دریافت کرد

هشدار شیوع بالای هپاتیت A در کودکان و نوجوانان ایرانی

گوشی پرقدرت جدید پوکو در آستانه رونمایی است

آموزش یا غریزه؟ ریشه‌های روان‌شناختی شجاعت در کودکان

سامسونگ باز هم در بازار موبایل تاج‌گذاری کرد

ناسا تایید کرد: یک ماه جدید در مدار زمین پدیدار خواهد شد!

تریلر جدید و مورد انتظار جی تی ای 6 چه زمانی پخش می‌شود؟

اروپا تا اوایل دهه 2030 موشک‌های قابل استفاده مجدد می‌سازد

ویژگی قدیمی آیفون سال آینده متحول می‌شود

تمرینات مقاومتی فقط عضله نمی‌سازند؛ میکروب‌های روده را نیز دگرگون می‌ک

گوشی‌های اندرویدی، دژی محکم‌تر از آیفون در برابر هرزنامه‌ها

کشف حیات غیرممکن زیر یخ‌های شمالگان می‌تواند مدل‌های اقلیمی را دگرگون کند

حفظ پایداری باتری با الکترولیت‌های چاپ سه‌بعدی

عرضه گلکسی S26 با پردازنده نامحبوب تأیید شد؟

تعمیر آیفون 17 در خانه امکان‌پذیر شد

ضریب هوشی، کیفیت شنوایی در محیط‌های پر سروصدا را تعیین می‌کند

پاوربانک جدید شیائومی نمایشگر هوشمند دارد

از تونل تاریک تا محیط 360 درجه؛ افراد در هنگام مرگ چه فضاهایی را می‌بینند؟

گوشی ناشناس چینی با رنگ چشم‌نواز جدید به جنگ رقبا می‌رود

بدن بهترین ورزشکاران هم محدودیت مصرف انرژی دارد؛ مرز نهایی استقامت کجا است؟

گوشی F15 سامسونگ هم آپدیت اندروید 16 را دریافت کرد