سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران رخ داد

امضای توافقنامه‌ها و قراردادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت نفت در نمایشگاه بیست‌وهفتم نفت وزارت نفت

امضای توافقنامه‌ها و قراردادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت نفت در نمایشگاه بیست‌وهفتم نفت
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - توافقنامه‌ها و قراردادهایی با ماهیت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت نفت میان معاونت علمی‌، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری و شرکت‌های تابع و فعال در صنعت نفت امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، آیین امضای موافقت‌نامه‌ها و قراردادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت نفت صبح امروز (شنبه، 30 اردیبهشت‌ماه) در حاشیه آخرین روز از برگزاری بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، برگزار شد.
امضای توافق‌نامه همکاری در زمینه تعریف پروژه‌ دانش‌بنیان به‌منظور اکتشاف، توسعه، بهره‌برداری و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ارزش 300 میلیون دلار بین معاونت علمی‌، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا نخستین مورد امضا شده در این رویداد بود.
توافقنامه همکاری در زمینه بومی‌سازی تجهیز حفاری هدایت‌پذیر دورانی RSS میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و شرکت ملی نفت ایران نیز یکی دیگر از توافق‌نامه‌های امضاشده بود.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری همچنین قراردادی را با شرکت ملی مناطق ‌نفت‌خیز با موضوع ساخت بار اول با شرکت‌های دانش‌بنیان امضا کرد.
شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب همچنین قراردادهایی با شرکت‌های اکسین پمپ، مپسا و فراسنجش شریف امضا و تبادل کرد.
توافقنامه همکاری در زمینه تعریف هشت پروژه دانش‌بنیان به ارزش 200 میلیون دلار میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و شرکت نفت و انرژی پاسارگاد نیز در این آیین امضا شد.
قرارداد مشارکت مهندسی برنامه‌ریزی و نظارت بر اجرای پروژه میدان بینک موضوعی بود که بین شرکت توسعه پترو ایران، پارک فناوری پردیس امضا شد.
شرکت توسعه پتروایران همچنین امضاکننده توافقنامه حفاری و توسعه چاه‌های آب ژرف با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری بود.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با شرکت مهندسی و توسعه سروک آذر توافق‌نامه‌ای برای همکاری در زمینه تعریف سه پروژه دانش‌بنیان به ارزش 150 میلیون دلار امضا کرد.
قراداد ساخت بار اول با شرکت‌های دانش‌بنیان همچنین بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و شرکت ملی حفاری ایران امضا شد.
طرح کنترل و تحلیل بستن اتصالات لوله جداری چاه‌های نفت با شرکت توسعه فناوری مهراد پارک و طرح ساخت و تولید ابزار حافظه‌دار اندازه‌گیری دما و فشار درون‌چاهی قراردادهایی بودند که ملی حفاری ایران امضا کرد.
بر این اساس مقدار تجمیعی این توافقنامه‌ها 500 میلیون دلار و ارزش قراردادها 16 میلیون دلار برآورد می‌شوند.
روح‌الله‌ دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و عبدالرضا عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در آیین امضای این توافقنامه‌ها و قراردادها حضور داشتند.
بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از روز چهارشنبه (27 اردیبهشت‌ماه) در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران کار خود را آغاز کرد و امروز (شنبه، 30 اردیبهشت‌ماه) به‌ کار خود پایان می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/693378/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از بسته الحاقی بازی Hollow Knight: Silksong رونمایی شد؛ عرضه در سال 2026

فضانوردان چینی ایستگاه فضایی تیان‌گونگ را دربرابر زباله‌های فضایی زره‌پوش کردند

آلبوم تصاویر فضایی روزهای گذشته به انتخاب آژانس فضایی اروپا

کشف ذخایر طلای اعماق زمین با ایزوتوپ هلیوم

بحران کمبود هلیوم؛ آیا آینده دومین عنصر فراوان کیهان در اعماق زمین نهفته است؟

10 ماهواره گران قیمت که در حال حاضر در مدار قرار دارند

کشف آثار جزرومد در مریخ؛ آیا سیاره سرخ زمانی قمری غول‌پیکر داشته است؟

تردمیل علیه تومور؛ سرانجام می‌دانیم ورزش چگونه خطر سرطان را کاهش می‌دهد

قیمت تبلت‌های شیائومی به‌طور ناگهانی 20 درصد رشد کرد

گلکسی واچ 4 سامسونگ آخرین آپدیت بزرگ خود را دریافت کرد

به دنبال معرفی لیان در Resident Evil Requiem، محبوبیت این بازی افزایش یافته است

گوشی‌های میان‌رده نسل جدید به این 2 پردازنده مجهز می‌شوند

شیائومی با گوشی‌های سری 20 سراغ رقابت با آیفون 2027 می‌رود

استرالیایی‌ها باید فورا گوشی آیفون‌ 12 را آپدیت کنند؛ چرا؟

گوشی S50 پرو مینی رونمایی شد؛ پرچمدار جمع‌و‌جور ویوو با تراشه قدرتمند

منوی غذایی ویژه پشت میز‌نشین‌ها

5 سال از عرضه ایرپاد مکس گذشت؛ هدفون پرچمدار اپل

مقابله با بیماری پسوریازیس به کمک «زالو درمانی»

گوشی ارزشمند آنر پلی 60A با نمایشگر 90 هرتز معرفی شد

ببینید | لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرد

هوش مصنوعی گراک باز هم اطلاعات غلط منتشر کرد

متاسفم که از فردوسی‌پور به خیابانی رسیدیم!

تصاویر آنر وین لو رفت؛ گوشی‌های نسل جدید با طراحی آشنا

گوشی بعدی اوپو به‌طور بی‌سابقه‌ای قدرتمند خواهد بود

باگ عجیب آیفون؛ برخی از عکس‌های گالری، قرمز شده‌اند!

مایکروسافت فعلاً برنامه‌ای برای افزایش قیمت بازی‌ها ندارد

حاجی‌بابایی: مادران و همسران شهدا قله صلابت ایران‌ هستند / خدمات بیمه دی به ایثارگران توفیق الهی و شایسته قدردانی است

چالش‌های اخلاق پژوهشی در استفاده از هوش مصنوعی

مدیرعامل بیمه دی در همایش تجلیل از همسران و مادران شهدای اقتدار: دیجیتالی شدن کامل ارزیابی خسارت در بخش درمان و خودرو گام مهم بیمه دی در مسیر خدمت به مردم

اوحدی: رضایت خانواده شهدا رضایت خداست/ رتبه نخست بیمه دی نشانه خدمت صادقانه به ایثارگران

اخبار پول گزارش می دهد/ راز رشد پایدار بیمه دی در بازتعریف فرهنگ فروش

اکونا پرس گزارش می دهد/ شبکه فروش بیمه دی؛ پیشران رشد 53 همتی و بازوی توسعه فروش هوشمند

حقایق جالب درباره مریخ

توانایی‌های نویدبخش مدل هوش مصنوعی «GPT 5.2»

گلکسی S26 عمیقا با هوش مصنوعی ادغام خواهد شد

نه برای سکونت، نه برای افتخار؛ انسان باید برای یافتن حیات بیگانه به مریخ برود

بازکردن قفل گوشی با ضربان قلب، ویژگی انقلابی بعدی آیفون‌

برخی دایناسورها احتمالا مانند پرندگان رنگارنگ بودند

وقتی کمبود زمان داریم، خواب مهم‌تر است یا ورزش؟

یک هفته دوری از شبکه‌های اجتماعی؛ کاهش چشمگیر افسردگی

قایق‌های تفریحی مصر باستان قبلاً فقط در کتاب‌ها بودند؛ اکنون یکی از آن‌ها کشف شده است

عجیب اما دوست‌داشتنی؛ شارژر بی‌سیم جدید ایکیا رونمایی شد

هری پاتر به بازی فورتنایت می‌آید

تمرکز شیائومی بر مدل‌های پرو؛ آینده مدل استاندارد پوکو X8 و F8 در هاله‌ای از ابهام

تبلتی با نمایشگر مشابه کاغذ؛ قیمت میت‌پد 2026 هواوی مشخص شد

هدیه 5 دلاری به حساب برخی از کاربران پلی‌استیشن واریز شد

هواوی گوشی‌های سری نوا 15 را چه زمانی رونمایی می‌کند؟

فراتر از تله‌پاتی: کار تیمی، مغز انسان‌ها را به هم متصل می‌کند

خشکسالی، گرسنگی و مواجهه با انسان خردمند، آخرین فصل زندگی هابیت‌ها را رقم زد

دستیابی ایران به دانش ساخت موتور استرلینگ دینامیکی؛ «نیروگاه کوچک» با بازدهی بالاتر