سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

​مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خبر داد:

اجرای بیمه تکمیلی درمان برای مستمری بگیران استان کرمانشاه وزارت رفاه

اجرای بیمه تکمیلی درمان برای مستمری بگیران استان کرمانشاه
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از اجرای بیمه تکمیلی درمان برای مستمری بگیران استان کرمانشاه در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه به نقل از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، « بیت اله برقراری» در همایش معتمدین و مروجین بیمه‌ای که به همت مدیریت صندوق استان کرمانشاه برگزار شد ، گفت: موتور پیشران کشور در همه عرصه ها به ویژه در عرصه های علم و فناوری، زیرساخت‌های حیاتی، عمرانی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، رشد چشمگیر معنویت و اخلاق در بین آحاد ملت است که از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
برقراری شکل گیری صندوق را بر اساس همین عدالت اجتماعی دانست و افزود: صندوق در سال 1384 بر اساس منویات امامین انقلاب و اصول قانون اساسی کشور شکل گرفته و بر همین اساس دولت مکلف شده است بیمه را برای یکایک آحاد جامعه همگانی کند.
مدیرعامل صندوق، کشاورزان، روستاییان و عشایر را تولیدکنندگان وفادار انقلاب اسلامی و ذخایر بزرگ فرهنگی کشور معرفی کرد و گفت: خانواده بزرگ صندوق با تمام توان مانند گذشته برای تحقق شعار سال یعنی مهار تورم و رشد تولید که دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی است، تلاش می کند.
برقراری با یادآوری تکلیف قانونی دولتها در بیمه کردن یکایک آحاد مردم، گفت: دولت مردمی سیزدهم توجه ویژه ای به قشر شریف و زحمتکش کشاورز، روستایی و عشایر دارد و به عنوان کارفرما خود را مکلف می داند در گسترش چتر بیمه‌ای و افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای و نیز بسط عدالت اجتماعی در کشور بیش از پیش تلاش و سرمایه گذاری کند.
مدیرعامل صندوق ضمن ارائه آمار مختصری از اقدامات صورت گرفته، بیان کرد: در گذشته آهنگ رشد جذب بیمه شده و تمدید بیمه شدگان کند بود ولی بعد از استقرار دولت مردمی حضرت آیت الله رئیسی بر مبنای جهاد تبیین توانستیم با همت معتمدین و مروجین بیمه‌ای، کارگزاران زحمتکش و مجموعه همکاران صندوق در سراسر کشور، از حدود 30 میلیون نفر جمعیت ناخالص دارای شرایط عضویت در صندوق، بیش از 530 هزار نفر از جامعه هدف صندوق را تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار دهیم.
برقراری به ظرفیت های استان کرمانشاه در حوزه بیمه ای اشاره کرد و افزود: عملکرد صندوق بیمه اجتماعی استان کرمانشاه به برکت مدیریت انقلابی و تفکر جهادی، گام های بسیار موثری در جذب بیمه شده جدید داشته است. از حدود 200 هزار نفر جامعه هدف درکرمانشاه با بیش از 116 هزار نفر جذب، رتبه نخست را با بیش از 58 درصد جذب داشته است که امیدوارم بیشتر ادامه داشته باشد.
مدیرعامل صندوق در ادامه خطاب به معتمدین و مروجین بیمه ای گفت: آمار ارائه شده از اقدامات صندوق، نشانگر قدرت بالای معتمدین، مروجین و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی در سطح جامعه است. در این مدت تلاش شد به سمت کفایت مستمری حرکت کنیم و برای اولین بار صندوق در سال گذشته 43 درصد افزایش مستمری را تجربه کرد.
وی ادامه داد: سطوح درآمدی بیش از 60 درصد افزایش داشت و این موضوع موجب ایجاد امید، پویایی و ترغیب جامعه هدف نسبت به عضویت در صندوق شده است.
برقراری با اشاره به خدمات صندوق در سال گذشته تصریح کرد: ایجاد بیمه تکمیلی درمان مستمری بگیران و اعطای 22 هزار فقره تسهیلات به مستمری بگیران صندوق بدون نیاز به ضامن و مراجعه به بانک و نیز گردش صحیح منابع مالی صندوق در حوزه مالی و بورس و خرید 10 درصد از سهام پالایشگاه بزرگ امام خمینی (ره) شازند اراک از اقدامات ارزشمند صندوق در سال 1401 بوده است.
مدیرعامل صندوق یکی از مصوبات سفر به استان کرمانشاه را اجرای طرح بیمه تکمیلی درمان برای مستمری بگیران استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم برای تحقق شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» منابع مالی صندوق را در راستای افزایش تولید کشور سرمایه گذاری کنیم.
گفتنی است مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با حضور در همایش معتمدین و مروجین بیمه‌ای صندوق استان کرمانشاه ضمن ایراد سخنرانی از خانواده معظم شهدا، معتمدین و مروجین بیمه ای تقدیر کرد و احکام چند نفر از مستمری بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را تقدیم کرد.
23 اردیبهشت 1402 13:57
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه |
کد خبر : 308,828
کلیدواژه ها: بیت اله برقراری,​مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر, بیمه تکمیلی,مستمری بگیران کرمانشاه
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/691711/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسپیس ایکس نخستین ماهواره هسته ای جهان را به فضا برد

نخستین داروخانه روباتیک جهان نسخه می پیچد

روسیه استارلینک را در اوکراین مختل می‌کند

تدوین برنامه ملی «نوآوری بار اول» برای کاهش مصرف انرژی در صنایع

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی گیاه انزروت

کاوشگر ژاپنی از یک سیارک عکس گرفت

ضرورت تدوین سازوکارهای مسئولانه برای تحقق حکمرانی هوش مصنوعی

تراشه چینی مغز را 478 بار سریع تر از تراشه انویدیا نقشه برداری کرد

«فناوری» راهکار کاهش مصرف انرژی بدون فشار بر مردم

اعطای 10 کرسی پژوهشی با سقف حمایت 7 میلیارد در 1405

معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب

سرمایه‌گذاری سیاسی شرکت‌های هوش مصنوعی در انتخابات آمریکا

روبات انسان‌نما به همکارانش حمله کرد

پایان بن‌بست هوانوردی سبز/ دانشمندان راه تازه‌ای پیدا کردند

ربات‌ها حس لامسه پیدا می‌کنند؛ آغاز رقابت جدید در هوش مصنوعی فیزیکی

توپ‌های عجیبی در ساحل استرالیا ظاهر شدند

هوش مصنوعی وارد عصر امنیت ملی می‌شود؛ پایان دسترسی عمومی به AI

هدایت‌های روشنگرانه رهبر شهید در حوزه علم و فناوری

ماموریت نجات تلسکوپ ناسا آغاز شد

گوشی سامسونگ گلکسی جامپ 5 با ویژگی‌های هوش مصنوعی معرفی شد

لنوو یک تبلت گیمینگ جدید می‌سازد

مغز تا پیش از روبه‌رو شدن با اتفاقی غیرمنتظره، روی حالت خودکار فعالیت می‌کند

وقتی مغز نمی‌تواند نقشه بسازد؛ اختلالی عجیب که باعث می‌شود افراد حتی در خانه خود گم شوند

دعوت معاون علمی رئیس جمهور از نخبگان برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید

هشدار جدید هند به پیام‌رسان تلگرام

توسعه هندزفری دوربین‌دار اپل متوقف شد؟

آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟

چرا گاهی در حین خواب احساس سقوط می‌کنیم؟

کشف کلید جوانسازی سلول‌ها در یک ماده غذایی

پیروزی قاطع 10 بر صفر نمایندگان ایران مقابل آمریکا در ربوکاپ 2026

عکس روز ناسا از «نقاب شیطان»

اینتل قیمت پردازنده‌های پرچمدارش را بالا برد

ستارهٔ نوترونی هستهٔ فروریختهٔ یک ستارهٔ پرجرم است

ارسال توپ جام جهانی به ماه در صورت قهرمانی آمریکا

داستان شگفت‌انگیز مرگ 2 ستاره همدم در عکس روز ناسا

درمان نابینایی ناشی از دیابت با سلول‌های بنیادی

چرا نباید جای نیش حشرات را بخارانیم؟

تبلت گیمینگ ردمجیک Astra 2 با نمایشگر سریع، تراشه قدرتمند و باتری حجیم معرفی شد

گوشی Bigme HiBreak Dual 2 معرفی شد؛ نخستین موبایل جهان با نمایشگر رنگی E Ink دوگانه

یک کشف تکان‌دهنده در مریخ

سیر تکامل تلفن‌های همراه از سال 1991 تا عصر جدید

کشف دو سیاره غول‌پیکر با چگالی کمتر از پشمک

گامی تازه در درمان نابینایی/ بازسازی رگ‌های خونی شبکیه با سلول‌ بنیادی

ارتقای بزرگ هوش مصنوعی پروتون؛ Lumo 2.0 با قابلیت تولید تصویر منتشر شد

انقلابی در درک منظومه شمسی؛ اورانوس و نپتون آن چیزی نیستند که ما فکر می‌کردیم!

پایان تقاضای انفجاری برای آیفون 17؛ حجم تولید کاهش یافت

کنسول دستی Pocket Micro 2 برای اجرای بازی‌های نوستالژیک گیم‌بوی معرفی شد

خداحافظی با دیسک؛ بازی‌های پلی‌استیشن از زمستان 1406 به‌طور کامل دیجیتالی می‌شوند

هشدار گوگل به میلیون ها شهروند ونزوئلایی قبل از وقوع زلزله

نخستین قطار هیدروژنی دنیا برای مسیرهای باریک ساخته شد