سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در بین خانواده ها و آموزش و پرورش از مهمترین اولویت ها است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در بین خانواده ها و آموزش و پرورش از مهمترین اولویت ها است
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در دیدار با دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با بیان اینکه تبیین امر به معروف و نهی از منکر در بین جامعه وظیفه همه نهادها، ادارات، سازمان‌ها، بخش خصوصی و آحاد مختلف مردم است، گفت: نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در بین خانواده ها و آموزش و پرورش از مهمترین اولویت ها است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، فرزاد پیشکاری در این دیدار که معاونین روابط کار، امور اجتماعی، مدیر اداره کار شهرستان سنندج و اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر اداره کل کار کردستان نیز حضور داشتند به تشریح برنامه ها و اهداف وزارت کار و اداره کل کار کردستان پرداخت و با بیان اینکه بیش از 80 درصد از اقشار مختلف مردم در استان از خدمات وزارت کار بهره مند می شوند، گفت: 220 هزار نفر در کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به صندوق تامین اجتماعی واریز می کنند که با احتساب همسر و یک فرزند، نزدیک به 700 هزار نفر در کردستان تحت پوشش خدمات وزارت کار هستند.
پیشکاری با اشاره به خدمات بهزیستی، فنی و حرفه ای، مدیریت درمان، سازمان بازنشستگی، بانک های رفاه و توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی و امید و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر به جامعه، اظهار داشت: هر کدام از این ادارات و سازمان ها وظیفه ای خطیر در جهت رفاه و آسایش جامعه بر عهده دارند که به بهترین نحو در این استان انجام وظیفه کرده و در حال خدمت رسانی به مخاطبین خود هستند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اعلام شعارهای سال و در سخنرانی هایشان بر رشد اقتصادی و استفاده از کالای ایرانی تاکید دارند، اظهار داشت: از مهمترین اهداف نظام جمهوری اسلامی ارتقاء سطح معیشت مردم است که همواره مورد تاکید رهبری نیز بوده است.
پیشکاری با بیان اینکه امروزه بهترین امر به معروف و نهی از منکر ایجاد امیدواری و رفع محرومیت از چهره انقلاب است، گفت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان احترام و تکریم نسبت به مراجعین و ارباب رجوع را از اهم اولویت های خود قرار داده و همواره سعی در برخورد مناسب با جامعه مخاطب خود دارد.
پیشکاری با بیان اینکه در استان کردستان 1963 تعاونی با 185 هزار نفر عضو وجود دارد که زمینه اشتغال 17100 نفر را در استان فراهم نموده است، اظهار داشت: حمایت، هدایت و نظارت بر تعاونی ها از مهمترین اقدامات این اداره کل در خصوص تعاونی ها است.
پیشکاری جلوگیری از آسیب های اجتماعی و ایجاد نشاط و شادابی در جامعه کار و تولید را از مهمترین وظایف اداره کل کار استان در حوزه فرهنگی اجتماعی خواند و با اشاره به مجموعه های فرهنگی ورزشی کارگران در استان، گفت: 18 میلیارد تومان مصوبات سفر ریاست جمهور برای مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران بهاران سنندج و مریوان با تلاش های استاندار کردستان تخصیص داده شده و بزودی شاهد افتتاح استخر کارگران سنندج خواهیم بود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در خصوص حوزه روابط کار با بیان اینکه در طول سال بیش از 11 هزار پرونده در هیئت های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی می شود، اظهارداشت: بازرسان کار در طول سال بیش از 20 هزار بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانجات، ابنیه و... برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می دهند تا کارگران که گنجینه و سرمایه های کشور هستند دچار مشکل نشوند.
پیشکاری با اشاره به پرداخت حقوق به کارگرانی که بیکار شده اند در قالب بیمه بیکاری، به تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه تشکلات کارگری و کارفرمایی و مشاغل سخت و زیان آور پرداخت و گفت: خوشبختانه با اقدامات این اداره کل در سال گذشته هیچ کارگاه و واحد صنعتی که در اقتصاد استان تاثیر گذار باشد، تعطیل نشده است.
علی اصغر حسینی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان نیز در این نشست با قدردانی از خدمات و اقدامات مدیر کل و کارکنان اداره کل کار کردستان، این اداره کل را یکی از وسیع ترین و اثرگذارترین حوزه های خدمت رسانی به مردم توصیف کرد و افزود: کارکردن در این حوزه اثرگذار که با معیشت و رفاه مردم سروکار دارد قطعاً هم اجر دنیوی و هم پاداش اخروی بدنبال خواهد داشت.
حسینی با بیان اینکه واقعاً در حوزه اشتغال استان کار جهادی انجام گرفته است، خواستار شفاف سازی و اطلاع رسانی در خصوص اشتغال ایجاد ای در استان شد.
گفتنی است در پایان این نشست لوح تقدیر مدیر کل کار کردستان به دکتر حسینی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اهداء شد.
23 اردیبهشت 1402 12:53
کد خبر : 308,956
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/691699/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه گزارش پیشرفت‌ ایران در مجمع آسیایی فناوری نانو در ژاپن

آمادگی معاونت علمی برای حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان دانشگاه پیام نور

هوش مصنوعی دی ان ای را پیش‌بینی می‌کند

تلفیق فناوری نانو و نساجی برای کاهش انتقال آلودگی

شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده

پرداخت تسهیلات معادل یک تا 3 ماه حقوق نیروی انسانی در پی قطعی اینترنت

هیجانات، تاب‌آوری و سرمایه روان‌شناختی؛ کلیدهای سالمندی سالم

نانوداروی ایرانی ثبت اختراع بین المللی شد

اولین تریلر از بازی Life Is Strange: Reunion منتشر شد

پنج سال تحقیق‌وتوسعه برای Judas؛ بازی جدید خالق BioShock به «نقطه خوبی» رسیده است

این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!

به‌روزرسانی جدید PS5 همراه قابلیت‌های تازه‌ای در بخش پیام‌رسانی منتشر شد

پیوند علوم اعصاب و هوش مصنوعی از طریق نانوکانال‌ها

ایران صاحب فناوری «رادیوگرافی صنعتی» شد؛ بازرسی خطوط لوله پالایشگاه‌ها

فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری طرح شبیه‌ساز باتری

طراحی پوستی مصنوعی که رنگ و بافت خود را تغییر می‌دهد

رطوبت اتمسفر مریخ آب فضانوردان را تامین می‌کند

فراخوان طراحی زیرسامانه بانک اطلاعاتی و قوانین بحران تا 10 بهمن

راز تراشه‌های فوق‌سریع فاش شد

توسعه نرم‌افزار بومی برای موقعیت‌یابی دقیق ماهواره‌ای

طراحی سیستم هشدار دهنده نشت گاز توسط یک شرکت دانش‌بنیان

حل چالش‌های محیط‌زیستی با هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین

طراحی نظام تامین مالی متناسب با پروژه‌های سازمان محیط زیست

تشخیص سرطان در خانه فقط با تست ادرار!

اکتیویژن در حال توسعه یک بازی نقش‌آفرینی جهان باز سوم‌شخص برای رقابت با GTA و Cyberpunk 2077 است

اطلاعات جدیدی از بازی Resident Evil Requiem منتشر شد

رباتی که بلد است چقدر دست شما را بفشارد!

استفاده از لینگن در ساخت باتری‌های لیتیوم یونی دوستدار محیط‌زیست

ارتباط اختلال بیش فعالی دوران کودکی با مشکلات سلامتی در میانسالی

ماده‌ای جدید رکورد هدایت گرما را در هم شکست

مشاهده یک ابر فلزی در فضا

تلفن همراهی که یک پروژکتور در دلش دارد!

طرح‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه محیط‌زیست حمایت می‌شود

واضح‌ترین تصویر از جهان تاریک به دست آمد

کریگ دانکن: Fable تجربه‌ای شگفت‌انگیز است و فکر کردن به جمعیت زنده آن مغزم را منفجر می‌کند

چگونه انتظار طولانی برای GTA 6 به یک رویداد فرهنگی در سطح جهان تبدیل شد

آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بررسی شد

ساخت مالچ پلیمری زیست‌سازگار برای جلوگیری از ایجاد ریزگرد

رویداد بعدی State of Play در ماه فوریه برگزار خواهد شد

انعطاف‌پذیری قابل توجه نسل جدید لباس‌های فضایی

شیائومی از یک گوشی جدید با مشخصات عالی رونمایی کرد

وزن از دست‌رفته با داروهای GLP-1 ممکن است پس از قطع درمان بازنگردد

بازی Final Fantasy 7 Remake Part 3 از آنریل انجین 4 استفاده می‌کند

ویتامین D شدت عفونت‌های تنفسی را کاهش میدهد

در چه سالی هوش مصنوعی از هوش انسانی پیشی خواهد گرفت؟

کنسول PS5 Pro در سال 2025 حدود 13 درصد از فروش PS5 را به خود اختصاص داده است

عکس روز ناسا از «کهکشان رشته مروارید»

امکان رزرو هتل روی ماه فراهم شد!

بهترین بازی های شوتر و تفنگی PS5 تا 2026

ویرایش ژن، پایانی برای مصرف قرص‌های کلسترول