سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آغاز واردات ژاپنی‌ها از ایران از ماه جاری بازاریابی سیاسی

  بزرگنمايي:

بازاریابی-رییس انجمن نفت ژاپن به "اس اند پی گلوبال پلاتس" گفت: ما به دنبال تمدید معافیت‌ها از تحریم‌های آمریکا برای ادامه واردات نفت ایران هستیم.

 تسوتومو سوگیموری رییس شرکت JXTG Holdings که شرکت مادر JXTG Nippon Oil & Energy - بزرگترین پالایشگاه ژاپن- است، اظهار کرد: ما امیدواریم واردات نفت ایران را هرچه سریع‌تر از سر بگیریم. ما ایران را منبع نفت مهمی می‌دانیم از این‌رو قصد داریم بارگیری نفت ایران را هرچه سریع‌تر به محض این‌که چنین امکانی فراهم شد از سربگیریم.

 سوگیموری در حاشیه مراسم سال نو انجمن نفت ژاپن در توکیو اظهار کرد: باید در نظر بگیریم که پس از مهلت 180 روزه مشخص نیست قادر خواهیم بود در مارس نفت ایران را بارگیری کنیم.

 وی بدون توضیح کامل در ادامه افزود: ما امیدواریم بتوانیم بارگیری نفت ایران را در ماه میلادی جاری از سر بگیریم اما تا روشن شدن موارد مختلف از جمله موارد مالی، امکان به تاخیر افتادن ازسرگیری خرید نفت ایران از ژانویه به فوریه وجود دارد.

 تاکاشی تسوکیوکا، رییس انجمن نفت ژاپن نیز به خبرنگاران گفت: صنعت نفت ژاپن از دولت خواهد خواست تمدید معافیت از 180 روزه فعلی از تحریم‌های آمریکا را تضمین کند.

 یک مقام دولت آمریکا که مایل نبود نامش فاش شود در دسامبر به پلاتس گفت: واشنگتن انتظار دارد واردکنندگان در هشت کشوری که برای خرید نفت ایران معافیت گرفته‌اند میزان خریدشان را به میزان قابل توجهی پیش از پنجم مه کاهش دهند. این مقام آمریکایی حاضر نشد درباره این که آیا آمریکا پس از مهلت تعیین شده معافیت از تحریم‌های ایران را تمدید خواهد کرد، اظهارنظر کند.

 شونیچی تاناکا، رییس کاسمو اویل نیز اظهار کرد: نگرانیهای مربوط به بیمه محموله رفع شده و این شرکت پیش از سرگیری واردات نفت از ایران، در انتظار موافقت نهایی بانک‌های ژاپنی است.

 تاناکا اظهار کرد: برای این‌که بارگیری نفت ایران در اواخر ژانویه از سرگرفته شود کاسمو اویل امیدوار است درباره مبادلات بانکی در هفته جاری چراغ سبز بگیرد.

 وی در ادامه افزود: ما به دنبال خرید حدود 1.8 میلیون بشکه محموله روی یک نفتکش در پایان ژانویه هستیم.

 پلاتس در 27 دسامبر گزارش کرده بود که حداقل دو پالایشگاه ژاپنی قصد دارند بارگیری نفت ایران را که در اواسط سپتامبر پیش از بازگشت تحریم‌های آمریکا متوقف شده بود، از اواخر ژانویه با شفافیت در خصوص مسائل بیمه محموله از سر بگیرند.

 ژاپن در میان هشت کشوری قرار دارد که به مدت 180 روز از تحریم‌های آمریکا معافیت گرفته است. این معافیت در ماه مه منقضی می‌شود و آمریکا انتظار دارد ژاپن تا آن زمان خرید خود را به میزان قابل توجهی ادامه دهد، اما به دلیل عدم شفافیت در خصوص بیمه حمل محموله، پالایشگاه‌های ژاپنی با وجود معافیت دریافتی، نتوانستند نفت ایران را برای ژانویه بارگیری کنند.

 جدیدترین تحولات در حالی روی داده که واشنگتن اخیرا برخی از نگرانی‌های توکیو در خصوص پوشش بیمه محموله‌های نفتی ایران را رفع کرده است. ژاپن در نوامبر برای نخستین‌بار  از ژوییه سال 2012 نتوانست نفت از ایران وارد کند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/62536/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتفاق مهم برای ایرانی‌‌ها؛ زبان فارسی به هوش مصنوعی پادکست‌ساز گوگل اضافه شد

اسپاتیفای در سه‌ماهه اول 2025 بیش از 100 میلیون دلار به پادکسترها پول داده است

چگونه از گوگل برای ترجمه عکس استفاده کنیم؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

دستاورد بزرگ فوجیتسو: ساخت کامپیوتر کوانتومی 256 کیوبیتی با 4 برابر قدرت بیشتر

متا از API مدل‌های هوش مصنوعی Llama برای توسعه‌دهندگان پرده برداشت

22 سال از تولد فروشگاه آیتونز اپل گذشت

متا با ایده‌ای هیجان‌انگیز به جنگ ChatGPT می‌رود؛ تلفیق هوش مصنوعی با شبکه‌های اجتماعی

کلاهبرداری در شبکه شاد: از حساب والدین به‌نام مدرسه برداشت می‌شود

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

پدرخوانده هوش مصنوعی: مردم هنوز متوجه خطر هوش مصنوعی نیستند

تصویر رسمی گلکسی S25 اج لو رفت؛ خودنمایی حاشیه‌های باریک و دوربین دوگانه

حافظه چت‌جی‌پی‌تی به چه دردی می‌خورد؟

گوشی CMF Phone 2 Pro در قامت قاتل پرچمداران اقتصادی از راه رسید

پیش‌خرید تصاویر ماهواره‌های بومی بخش خصوصی از سوی سازمان فضایی

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

واتس‌اپ تماس صوتی و تصویری را به نسخه وب می‌آورد

بهبود قابل توجه درد زانو با داروی دیابت!

رابط کاربری One UI 8 سامسونگ امکان خلاصه سازی ویدیو در هر وب‌سایتی را فراهم می‌کند

اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

مشخصات دوربین آنر مجیک 8 پرو لو رفت؛ رقیب جدی گلکسی و آیفون در حوزه عکاسی

راز موفقیت بونوبوهای ماده در برابر سلطه نرها

راهکار نوین محققان دانشگاه تهران برای جداسازی دی‌اکسید کربن از پساب‌های صنعتی

هوش مصنوعی بازگشت تومور مغزی در کودکان را پیش‌بینی می‌کند

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

مشخصات دیمنسیتی 9500 لو رفت؛ تراشه پرقدرت مدیاتک برای گوشی‌های رده‌بالا

تبدیل ربات‌های انسان‌سوار فیلم‌های تخیلی به واقعیت

دولینگو هوش مصنوعی را جایگزین نیروهای پیمانی خود می‌کند

رقیب جدید استارلینک؛ اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

راهکار جدید محققان آمریکایی: تزریق نانوذرات طلا به چشم برای بازگرداندن بینایی

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

ساعت کوانتومی بدون عقربه: کشف روش جدید برای سنجش زمان

گلکسی واچ کلاسیک سامسونگ احیا می‌شود

سومین دریافت‌کننده تراشه نورالینک توانست دوباره صحبت کند

استارلینک از طرح اینترنت ماهواره‌ای جدیدی با دیش و روتر رایگان رونمایی کرد

پیش‌بینی بازگشت تومور مغزی در کودکان با هوش مصنوعی

مادر شهیدان والامقام «احمد و محمود رضاپور» به لقاءالله پیوست

علی‌بابا از مدل‌های هوش مصنوعی استدلالگر Qwen3 رونمایی کرد

کشف یک ابر مولکولی عظیم در نزدیکی منظومه شمسی

نوبیا تبلت پرو با تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 و نمایشگر 144 هرتزی معرفی شد

علت بدحالی فضانورد ناسا پس از بازگشت به زمین چه بود؟

ChatGPT به قابلیت‌های پیشرفته‌تری برای خریدهای اینترنتی مجهز می‌شود

ساخت «پروژه کویپر» با پرتاب 27 ماهواره «آمازون» آغاز شد

اولین بمب سیاه‌چاله ساخته شد!

با گوشی‌های ال‌جی خداحافظی کنید

فضاپیمای شوروی پس از نیم قرن به زمین بازمی‌گردد

وان پلاس 13s در راه است

کاوشگرهای سه‌بعدی که مسافران آینده مغز انسان هستند