سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

محمد رضا باهنر:

دولت حق ندارد از امکانات دولتي استفاده انتخاباتي کند بازاریابی سیاسی

  بزرگنمايي:


دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين گفت: رئيس جمهور آينده حتماً بايد هنجارهاي جامعه را رعايت کند و کاري کند که اخلاق به فضاي سياسي کشور برگردد.
 محمدرضا باهنر در نشست خبري خود که در دفتر منطقه اي جامعه اسلامي مهندسين در اصفهان برگزار شد، در پاسخ به پرسشي در خصوص تعداد زياد کانديداها گفت: اين تعداد زياد کانديدا مي تواند مثبت باشد مشروط بر اين که به تهديد تبديل نشود.
وي با بيان اين که جامعه اصولگرايي در ايران جامعه بزرگي است گفت: در کشورهاي ديگر که احزاب جا افتاده وجود دارند، قبل از انتخابات رياست جمهوري رقابت هاي درون حزبي برگزار مي شود که شرايط در ايران به گونه اي ديگر است.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد: تعدد کانديداها فرصت خوبي است مشروط بر اين که با سازوکارهايي بتوانيم به کانديداي نهايي برسيم و چنين سازو کاري را بايد بوجود آورد.
بعد از ثبت نام به اجماع رسيدن مشکل است
وي با اشاره به شرايط ائتلاف اکثريت اصولگرايان گفت: بايد تلاش مي کنيم قبل از ثبت نام به نظر واحد برسيم. انتظار مي رود ائتلاف پيشرفت اصولگرايان نيز به کانديداي واحدي برسند و بقيه گروه ها را نيز دعوت مي کنيم به يک نفر برسند. گويا ائتلاف پيشرفت اعلام کرده اند که بعد از ثبت نام به يک نفر واحد مي رسد که تجربه 30 سال انتخابات نشان مي دهد، بعد از ثبت نام کار به اجماع رسيدن سخت مي شود  و توصيه مي کنم اين مساله را به بعد از ثبت نام واگذار نکنند، زيرا در بسياري مواقع کانديداها کوتاه مي آيد ولي اطرافيان پس از ثبت نام مانع مي شوند.
باهنر در پاسخ به پرسشي در خصوص احتمال به نتيجه رسيدن اين سازوکارها گفت: اين سوال همواره مطرح است که با وجود اين سازوکارها و در صورت توافقات، اگر يک نفر لج بازي کند چه مي شود؟ به نظر من در اين زمينه افکار عمومي و به خصوص رسانه هاي اصولگرا مي توانند نقش بسيار مهمي داشته باشند.
وي تصريح کرد: اجماع و رسيدن به کانديداي واحد بر اساس سازوکارها بايد به يک مطالبه عمومي تبديل شود و اينگونه نباشد که اگر فردي سرش را پايين انداخت و به بقيه بي تفاوتي کرد رئيس جمهور شود. کاري نکنيم فرد لج باز و شلوغ راي بگيرد.
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين با بيان اين که نيازمند چندين حزب جامع و فراگير در کشور هستيم گفت: برخي فکر مي کنند نظام حزبي با نظام ولايي در تضاد است، اين در حالي است که يک نظام حزبي کاملاً مي تواند زيرمجموعه نظام ولايي قرار بگيرد.
هرزمان حس کنم ادامه حضورم به ضرر جريان اصولگرايي است، کنار مي کشم
وي در پاسخ به پرسش خبرنگاري در خصوص ميزان اهميت موفقيت گفتمان وي در انتخابات به نسبت موفقيت شخص او گفت: اعلام کرده ام که بر اساس سازوکارها عمل مي کنم و شخصاً هر زمان حس کنم که ادامه حضور بنده به ضرر جريان اصولگرايي است، ادامه کار را متوقف مي کند.
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين که در سال هاي گذشته در کشور هنجارها شکسته شده، اظهار داشت: در حال حاضر برخي مراجع فکري مانند سابق نفوذ ندارند، مراجع حزبي جايگزين آن ها نشده اند و در مجموع مراجع خوبي جايگزين مراجع فکري گذشته نشده است.
وي تصريح کرد: رييس جمهور آينده حتماً بايد هنجارهاي  جامعه را رعايت کند و کاري کند که اخلاق به فضاي سياسي کشور برگردد.
آينده سياسي احمدي نژاد دست خودش است
باهنر در پاسخ به پرسشي در خصوص آينده سياسي احمدي نژاد گفت: آينده سياسي آقاي احمدي نژاد به دست خود ايشان است.
وي افزود: احمدي نژاد در طول هشت سال رياست جمهوري اش کارهاي مثبت زيادي انجام داده که بايد ادامه يابد. بعضي هنجارهاي خوب ايجاد شده که بايد تقويت شود و احمدي نژاد نيز بايد به عنوان بنيان گذار اين رفتار، حضور و رفتار خود را در فضاي عمومي کشور حفظ کند، ولي ايشان نقاط ضعفي هم دارد و ممکن است خداي ناکرده بخواهد از فرصت استفاده کرده و به گونه اي ديگر رفتار کند که به ضرر آينده سياسي اش باشد.
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين تصريح کرد: اين وضعيت خوبي نيست که وقتي به روساي جمهور سابق کشور نگاه مي کنيم، بعضاً جايگاه مناسبي ندارند. برخي به حق بوده و برخي به ناحق به آن ها ظلم و حرمت شکني شده است.
دولت حق ندارد از امکانات دولتي استفاده انتخاباتي کند
وي در پاسخ به پرسشي در خصوص همايش ورزشگاه آزادي و احتمال سواستفاده از امکانات دولت به نفع کانديداي خاص در اين گردهمايي گفت: اصولاً اين نوع تجمعات با اين سطح و هدف آن يعني تجليل از تلاش گران در برنامه ريزي سفرهاي نوروزي، جاي سوال دارد، جمع کردن صد هزار نفر از کل کشور علاوه بر هزينه هاي اضافي، از خطرات احتمالي جاده ها و ... برخوردار است و اگر واقعاً بخواهند از اين تلاشگران تجليل کنند، مي توانند با نوشتن يک نامه به همراه هديه اي مادي و يا معنوي کار تجليل را انجام دهند.
باهنر تصريح کرد: دولت حق دارد حزب داشته و در انتخابات نامزد داشته باشد ولي حق ندارد از امکانات دولت به نفع حزب يا کانديداي خاص استفاده کند که از مسئولان نظارتي کشور مي خواهيم جلوي سواستفاده از امکانات دولتي به نفع اشخاص را بگيرند.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در خصوص موضع مجلس نيز گفت: مجلس مي تواند اين تخلفات را دنبال کند و بعضاٌ دنبال کرده و اميدواريم که اتفاق بدي رخ ندهد.
معتقد نيستم شوراهاي شهر و روستا حزبي و سياسي تشکيل شود
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين در پاسخ به پرسشي در خصوص همزماني انتخابات شوراها و رياست جمهوري گفت: همزماني انتخابات شوراها و رياست جمهوري مي تواند باعث هم سويي شوراها و دولت شود که اين مساله روند امور را تسريع مي کند و خيلي خوب است.
وي خاطرنشان کرد: اصولاً معتقد نيستم که شوراهاي اسلامي شهر و روستا حزبي و سياسي تشکيل شود و بايد مسائل را بيشتر به صورت کارشناسي به پيش ببرند.
از افراد توانمند و مجرب براي اداره کشور استفاده کنيم
باهنر در پاسخ به پرسش ديگري در زمينه خصوصيات دولت آينده گفت: دولت آينده بايد در اداره کشور از افراد لايق استفاده کند و افراد قدرتمند، مدير، مدبر، مجرب، توانمند و متعهد را بکار بگيرد.
وي تصريح کرد: رئيس جمهور آينده بايد در کارنامه خود، پيشينه خوب داشته باشد و از نيروهاي کارآمد و توانمندي استفاده کند که مدارج رشد را طي کرده باشند مثلاً اگر فردي را براي وزارت در نظر مي گيريم، حداقل سابقه معاون وزير داشته باشد.
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين در پايان گفت: ايران نيروهاي انساني قدرتمند با درجات بالاي اقتصادي در سطح دنيا دارد که ظرفيت هاي بالايي هستند و نبايد با چوب ضدانقلاب آن ها را بزنيم و از پتانسيل هاي آن ها استفاده نکنيم.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/34/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تریلر جدید Dying Light: The Beast وقایع داستانی سری را بازگو می‌کند

تریلر جدید Ghost of Yotei مبارزات جذاب این بازی را به نمایش می‌گذارد

کشف تغییرات غیر منتظره در اولین سیاه‌چاله رصدشده توسط بشر

قدیمی‌ترین مومیایی‌های دنیا، 10 هزار سال پیش در چین با دود خشک شدند

بازی Assassin’s Creed Shadows: تریلر زمان عرضه بسته‌الحاقی Claws of Awaji منتشر شد

*انتصاب سرپرست‌های جدید در معاونت‌های «توسعه بازار و امور مشتریان» و «فناوری اطلاعات و هوشمندسازی» بیمه دی

تصویری از کوتاه کردن مو در ایستگاه فضایی بین‌المللی

دموی بازی Little Nightmares 3 منتشر شد + تریلر جدید

پاسخ ناسا به ادعای فرازمینی بودن «اطلس/3I»

سیری با iOS 26 پنج قابلیت جدید دریافت کرد

دردسر فضاپیمای «سیگنوس» برای رسیدن به ایستگاه فضایی بین‌المللی

گوشی پرهیاهو سونی سرانجام به اندروید 16 آپدیت شد

مشکلاتی که شرکت فناوری مگاشید برای هوشمندسازی سازی خانه‌ها با آن مواجه است

وسیله جانبی جدید پیکسل‌ها از بند منحصربه‌فرد آیفون الهام می‌گیرد

آیا هوشمندسازی برای کشور ایران مناسب است؟

هک گوشی‌های سامسونگ تأیید شد؛ اما خطر حالا برطرف شده است

فعالیت شرکت فناوری مگاشید برای فراهم کردن اینترنت اشیاء به صورت یکپارچه در سطح شهر

خداحافظی با اندروید؛ ناتینگ می‌خواهد سیستم‌عامل اختصاصی بسازد!

تایید ارتباط عجیب برداشتن رحم با سکته مغزی

بهترین مرکز آموزش تعمیرات لپ‌تاپ و کامپیوتر در تهران

شب‌های پایانی شهریور و آغاز مهر؛ زمان طلایی رصد زحل

رقیب بزرگ آیفون 17 پرو مکس؛ این پیکسل 10 پرو ایکس‌ال است

خوش‌قیمت و مدرن؛ مانیتور جدید 2025 شیائومی رونمایی شد

نخستین چاپ سه‌بعدی جفت جنین در آزمایشگاه

این ویژگی جدید اندروید برای تمامی توسعه‌دهندگان، اجباری است

سلول‌های مرموزی که رازهای تازه‌ای از بدن برملا می‌کنند

تصویر قاب گلکسی S26 اولترا لو رفت؛ نمایش طراحی گوشی

هوش مصنوعی بدون اختلال «توهم» از بین می‌رود!

شیائومی 17 چه چیزهایی را از آیفون 17 الهام می‌گیرد؟

پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد

ماوس انگشتی؛ خداحافظی با دردسرهای ماوس سنتی!

اولین اسپری بینی برای بیماران قلبی، کبدی و کلیوی تاییدیه گرفت

شیائومی 17 پرو و پرو مکس با طراحی جنجالی به‌نمایش درآمدند

پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند!

تریلر زمان عرضه Arena Breakout: Infinite منتشر شد

با انتشار تریلری از کالکشن RoboCop: Rogue City رونمایی شد

موشک «آلفا» دوباره پرواز می‌کند

تریلر جدید Sonic Racing: Crossworlds به Mario Kart World طعنه می‌زند

ربات انسان‌نمای برنده ماراتن، ارزیاب کفش ورزشی شد

حاشیه‌های فوق باریک و رنگ‌بندی مهیج؛ گوشی میزو 22 رونمایی شد

دوز بالاتر اوزمپیک، امیدی تازه برای درمان بهتر چاقی

آیفون ایر با پیشرفت اندک نسبت‌به آیفون 16 پرو رؤیت شد

ماه در حال فرار کردن از زمین است

هندزفری جدید شیائومی دور گوش قرار می‌گیرد و صدای سه‌بعدی پخش می‌کند

لحظه وصل شدن کپسول فضایی دراگون به ایستگاه فضایی بین المللی

نحوه کارکردن با دسته ایکس‌باکس در ویندوز 11 تغییر می‌کند

وقتی مارها پرواز می‌کنند؛ با استادان سرخوردن در جنگل‌های بارانی آسیا آشنا شوید

لپ‌تاپ‌های اپل با آپدیت بزرگ macOS Tahoe 26 نونوار شدند

غبار هوشمند؛ دانشمندان روی تبدیل ذرات ریز هوا به جاسوس‌های نامرئی کار می‌کنند

«دستیار گالری» با One UI 8 به گوشی‌های سامسونگ می‌آید