سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

شرکت هایی که به کمک ساخت سری آیفون 14 می آیند نکات خواندني

شرکت هایی که به کمک ساخت سری آیفون 14 می آیند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مجله دیجی کالا / اگرچه اخیراً شایعاتی مبنی بر عدم عرضه‌ی نمایشگرهای OLED شرکت چینی BOE برای سری جدید آیفون 14 اپل مطرح شده، اما جدیدترین اخبار منتشر شده نشان می‌دهد که اپل وظیفه‌ی تأمین نمایشگرهای OLED جدید سری آیفون 14 خود را کماکان بر عهده‌ی 3 شرکت تولید‌کننده نمایشگر سری آیفون 13 یعنی سامسونگ، LG و BOE قرار می‌دهد.
این خبر توسط شرکت تحقیقاتی «Omdia» منتشر شده که بر اساس آن، سری آیفون 14 اپل به جدیدترین نمایشگر‌های OLED از نوع LTPS و LTPO شرکت‌های سامسونگ، BOE و LG Display مجهز خواهد شد. طبق اطلاعات منتشر شده این شرکت، سامسونگ در سال جاری بزرگ‌ترین تامین‌کننده‌ی نمایشگرهای OLED گوشی‌های اپل خواهد بود، زیرا غول فناوری کره‌ای نمایشگر گوشی‌های آیفون 14، آیفون 14 مکس، آیفون 14 پرو، آیفون 14 پرو مکس و آیفون 13 را در سال 2022 تولید خواهد کرد.
شرکت LG Display نیز در این میان، نمایشگرهای OLED گوشی‌های آیفون 13، آیفون 14 و آیفون 14 پرو مکس را تأمین می‌کند. این در حالی است که شرکت چینی BOE، تنها وظیفه‌ی تأمین نمایشگر OLED گوشی‌های آیفون 13 و آیفون 14 را برای سال 2022 در اختیار دارد.
در گزارش این شرکت همچنین به چندین جزئیات کلیدی نمایشگر‌های سری آیفون 14 اشاره شده است. گوشی‌های آیفون 14 و 14 مکس به پنل‌های LTPS OLED مجهز خواهند شد. به نظر می‌رسد که آیفون 14 نسبت به نسل قبلی از نرخ رفرش ریت بالاتری بهره می‌برد، اما ممکن است نرخ به‌روزرسانی آن به عنوان یک پنل LTPO متغیر نباشد. از نظر طراحی، آیفون 14 پرو و پرو مکس در پنل جلویی از نمایشگری بهره می‌برد که میزبان یک حفره‌ی کپسولی شکل در کنار یک حفره دایره‌ای است و این حفره‌ها احتمالا محل قرارگیری دوربین سلفی و حسگرهای فیس آیدی هستند. همین‌طور انتظار می‌رود که مدل‌های مذکور حسگر دوربینی داشته باشند که آن‌ها را به بهترین دوربین‌های گوشی هوشمند در سال 2022 تبدیل خواهد کرد.
اما آیفون 14 و آیفون 14 مکس همچنان از طراحی حفره‌ی نمایشگر سری آیفون 13 بهره خواهند برد. این گزارش همچنین ادعا می‌کند که اپل در حال توسعه‌ی فناوری دوربین زیر نمایشگر برای فیس‌آیدی است تا در سال 2024 بتواند از تعداد حفره‌های نمایشگر مدل‌های پرو گوشی‌های پرچم‌دار اپل کم کند.
در نهایت گزارش Omdia پیش‌بینی می‌کند که اپل در سال 2022 در حدود 205 میلیون نمایشگر LTPS و LTPO را به تامین‌کنندگان خود سفارش خواهد داد و تقسیم‌بندی نمایشگرها به این صورت است که سامسونگ 60 درصد، LG در حدود 25 درصد و شرکت BOE نیز 15 درصد از سفارشات نمایشگرهای اپل را تأمین خواهند کرد.
جدا از این مقوله، گفته می‌شود که آیفون 14 پرو که مجهز به نمایشگر 6/1 اینچی است، با قیمت احتمالی 1099 دلار در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. این در حالی است که آیفون 14 پرو مکس طبق شنیده‌ها از یک نمایشگر 6/7 بهره می‌برد و با برچسب قیمتی 1199 دلاری روانه‌ی بازار گوشی‌های هوشمند می‌شود.
پیش‌تر «آقای کو»، تحلیلگر معروف و با سابقه‌ی محصولات اپل در گزارش خود به برجستگی مدل‌های پرو آیفون 14 اشاره کرد. او دلیل اصلی افزایش ضخامت ماژول دوربین را بهره‌گیری از دوربین جدید می‌داند. در سال‌های اخیر تمام مدل‌های آیفون با دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی عرضه شده‌اند. ولی حالا بعد از سال‌ها انتظار، اپل برای مدل‌های پرو آیفون 14 تصمیم گرفته از دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی استفاده کند. گفته می‌شود اندازه‌ی سنسور این دوربین حدود 25 تا 35 درصد بزرگ‌تر از نسل قبلی است و همچنین باید به افزایش 5 تا 10 درصدی ارتفاع آن هم اشاره کنیم.
در آن طرف، آیفون‌های 14 و 14 مکس برآمدگی‌ دوربین بسیار کمتری دارند و برخلاف مدل‌های پرو با سیستم دوربین دوگانه روانه‌ی بازار گوشی‌های هوشمند خواهند شد. در مورد سنسورهای اولترا واید و تله فوتوی این سری گوشی‌ها خبر مهمی منتشر نشده است. شنیده‌ها حاکی از آن است که استفاده از سنسور پریسکوپی برای افزایش زوم دیجتیال در این گوشی‌ها بعید به نظر می‌رسد.
شنیده‌ها همچنین حاکی از آن است که همه‌ی مدل‌های سری آیفون 14 با دوربین سلفی پیشرفته‌تر و پشتیبانی از فناوری فوکوس خودکار در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. باید اشاره کنیم که دیافراگم گسترده‌تر اجازه می‌دهد که نور بیشتری از لنز عبور کند و به سنسور دوربین سلفی در مدل‌های آیفون 14 برسد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/239755/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانشمندان پهپاد نامرئی ساختند

اولین سخت‌افزار OpenAI احتمالاً اسپیکر هوشمندی است که حرکت می‌کند

شب‌نشینی ماه و زهره در آسمان امشب ایران

دنباله‌دار سبز اسرارآمیز در عکس روز ناسا

موتورولا اج 70 مکس با باتری 7100 میلی‌آمپرساعتی و نمایشگر 144 هرتزی معرفی شد

آیا شارژ کردن گوشی در طول شب به باتری آسیب می‌زند؟

از اپل شکایت شد

پروژه زنامیا؛ ایده بلندپروازانه روسیه برای روشن‌کردن زمین در شب با آینه‌های فضایی

فضاپیمای پارکر؛ سریع‌ترین ساخته بشر با سرعت بیش از 690 هزار کیلومتر بر ساعت

آیا حرف زدن مثل انسان یعنی هوش مصنوعی «آگاه» شده است؟ / پاسخ یک متخصص علوم اعصاب

کشف اسرار سرطان با کمک یک مارمولک!

«پروتئین گیاهی» نوآوران در آستانه ورود به بازار؛ جایگزین گوشت چرخ کرده

4 مشکل رایج گوشی‌های تاشو که باید قبل از خرید در نظر بگیرید

فروشگاه‌های اپ طرف ثالث بالاخره وارد اندروید می‌شوند

ردیابی خطاهای حرکتی با رابط مغز و رایانه آسان تر می شود

ردمی نوت 17 پرو معرفی شد؛ حرفه‌ای، قدرتمند و بسیار خوش‌قیمت

اولین تصاویر واقعی از پیورا 90s پرو، گوشی پرچمدار جدید هواوی

زندگی بدون نور خورشید/ موجوداتی که در تاریکی مطلق اقیانوس‌ها زنده می‌مانند

نظریه «مرگ از بالا»؛ آیا مسیر حیات روی زمین را تغییر داده است؟

عکس روز ناسا از شبح‌های سرخ‌رنگ در آسمان!

کلید افزایش طول عمر در دست اندامی فراموش شده

7 حقیقت شگفت‌انگیز در مورد سیاه‌چاله‌ها

عکس روز ناسا از یک گوهر کیهانی

دلنوشته برگزیده مسابقات ملی نانو؛ جنوب زیر آتش است اما تسلیم نمی‌شود

علت اصلی ذوب سریع یخ‌های قطب شمال مشخص شد

کشفی که یافته‌های قدیمی را زیر سوال برد/ بزرگ‌ترین شکارچی زمین به اندازه یک گربه بود!

بهای زیست‌محیطی هوش مصنوعی؛ مراکز داده انتشار کربن را افزایش دادند

ساعت جدید شیائومی، دوربین دارد و مخصوص کودکان است

نوکیا و انویدیا از یک شبکه موبایلی پیشرفته برپایه هوش مصنوعی رونمایی کردند

کاهش فاصله تکنولوژیک با کشورهای پیشرو در 6 حوزه‌ فناوری

آخرین عکس از برنامه «تصویر هفته» تلسکوپ فضایی هابل

تحول در معماری تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها؛ هدف‌گذاری 1540 همتی

تبلت جدید هواوی با صفحه نمایشی شبیه به کاغذ و شارژدهی فوق‌العاده از راه رسید

فدورا 44 به‌صورت خودکار بازی‌های ویندوزی را سریع‌تر می‌کند

یک کشف نجومی قابل توجه: نوعی قند در ابر‌های گازی بین ستاره‌ای یافت شد

ششصدمین پرتاب بوسترهای چندبار مصرف اسپیس ایکس انجام شد

سامسونگ بار دیگر بزرگ‌ترین برند بازار موبایل شد

سامسونگ قیمت گوشی گلکسی M47 را پس از افزایش موقتی، دوباره کاهش داد

آپدیت آزمایشی جدید One UI 9 برای سری گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد

لپ‌تاپ Zero Air 16 Racing Edition با بدنه فیبر کربن معرفی شد

پشت پرده یکی از مرموزترین توانایی‌های انسان/ «حس ششم» واقعا وجود دارد؟

راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای ارتقای کارایی پهپادهای سم‌پاشی

آزمایش موفق ریل‌گان الکترومغناطیسی در فضای باز؛ توسعه سلاح‌های آینده

گزارش دو وزارت صمت و نیرو در حمایت از تولید اقلام راهبردی

ژاپن هم پس از چین و آمریکا موشک قابل بازیافت پرتاب کرد

دستاورد محققان برای تبدیل پلاستیک‌های دورریز به گرافیت باکیفیت

چرا سلاح مایکروویوی 100 گیگاواتی چین مهم است؟

روسیه سه فضانورد را به مدار زمین می برد

رفع دغدغه اعتبار مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان با تفاهم‌نامه جدید

از پرونده‌های کاغذی تا پزشکی هوشمند؛ چقدر به تحول دیجیتال نزدیک هستیم؟