سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

دقیقا چه قطعه‌ای به بنز و بی‌ام و صادر می‌کنید؟ استارت آپ

دقیقا چه قطعه‌ای به بنز و بی‌ام و صادر می‌کنید؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - سخنان عضو کمیسیون صنایع در مورد اینکه آیا کشور توان صادرات قطعه و خودرو دارد که بتواند در مقابل خودروی خارجی وارد کند، مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته و واکنش آن‌ها را در پی داشته است.
برترین‌ها: علی جدی، عضو کمیسیون صنایع طی اظهارات عجیبی در مورد اینکه آیا کشور توان صادرات قطعه و خودرو دارد که بتواند در مقابل خودروی خارجی وارد کند، گفته است: «در حال حاضر میلیارد‌ها دلار صادرات داریم و قطعه سازان داخلی به برند‌های خارجی و اروپایی صادرات انجام می‌دهند؛ حتی برخی از شرکت‌های بخش خصوصی در حوزه قطعه‌سازی و نیرو محرکه به کشور آلمان و شرکت‌هایی همچون «بنز» و «بی‌ام و» صادرات انجام می‌دهند.
شاید خودرو نتوانیم صادر کنیم، اما در صادرات قطعه، خدمات فنی مهندسی مربوط به نیرومحرکه مشکلی نخواهیم داشت، حتی صادرات قطعات مربوط به کشتی‌سازی و تجهیزات کشاورزی نیز شامل می‌شود.» این موضوع مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته و واکنش آن‌ها را در پی داشته است.
کاربری در این باره نوشت: «بعد از صادرات واکسن کرونا، نوبت به صادرات قطعات خودرو به بنز و بی ام دبلیو رسید. زیبا نیست»
کاربر دیگر گفته است: «این وزیر صمت گفته ما لوازم بنز و بی ام و میسازیم و به المان صادر میکنیم. حالا اقای وزیر بیا بگو چه لوازمی شما میسازید و به المان صادر میکنید؟ نکنه فیلتر روغن و هوا که یکی دوتا شرکت میسازند رو اسمش رو میگذاری قطعه سازی؟!»دیگری نوشت: «لطفاً با بنز و بی‌ام‌و شوخی نکنید»
کاربری نوشت: شما کارت ملی المثنی ما رو بعد از 3 سال بده ارسال قطعه به بنز پیش کش ما رو چی فرض کردین آخه شما

سیاست و بازاریابی


کاربران دیگر نوشته اند: «فامیلیش جدی، ولی حرفاش طنز و کمدی»، «یاد سرسیلندر‌های یکی از شرکت‌های وابسته ایران افتادم، بعد 3 ماه تولید و انبار متوجه شدن با قالب قدیمی ریخته‌گری میکرده‌اند و دیگر هیچ»، «قطعه سازان ایرانی به بنز و بی‌ام و صادرات دارند! پس بیخود نیست که اروپایی‌ها بیشتر از ما دنبال بازگشت به برجام هستن آخه قطعه کم آوردن»، «حیف نیست پراید و آردی رو صادر کنیم جاش بنز و بی‌ام‌و وارد کنیم هر جوری نگاه میکنم همش ضرره»

سیاست و بازاریابی


«احتمالا فولاد بدنه بنز رو سایپا میده و قطعات آپشن بی‌ام و رو هم ایران خودرو»، «دولت صادر‌کننده قطعه به بنز و بی‌ام دبلیو! 3 سال شد، کارت ملی ما آماده نشد؟! گرفتاریم به خدا»، «نماینده عزیزیه چیز بگو که بگنجه تو الان یدونه ورقه استیل ساده برای یخچال وطنی نمیتونی بزنی بعد به «بی‌ام و» و «بنز» قطعه صادر میکنی؟!»
این در حالی است که به خاطر همین قطعات بی‌کیفیت، پلیس از کیفیت خودرو‌های داخلی انتقاد کرده و گفته است: «آنقدر سطح توقعمان را از محصولات تولید داخل پایین آورده‌ایم که اگر خودرویی بتواند استاندارد دست و پا شکسته یورو 5 را پاس کند، بگوییم تکلیفش را انجام داده است. امروز شرکت‌های بزرگ خودروسازی در جهان در حال کار روی خودرو‌های هوشمند هستند و ما آنقدر سطح توقعمان را پایین آورده‌ایم که به ترمز ضد قفل رضایت داده‌ایم.»

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/222755/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

دانشمندان: سفر‌های بین کهکشانی تا 100 سال آینده به واقعیت تبدیل می‌شود

آپدیت One UI 7 گلکسی S23 FE رسما به ایران رسید

خورشید در نهایت، تمام حیات روی زمین را نابود خواهد کرد

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

تریلر دوم GTA 6 باعث افزایش چشم‌گیر بازدید موسیقی آن شده است

کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دیدار معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

نسخه آزمایشی One UI 8 سامسونگ 2 هفته دیگر از راه می‌رسد؛ ادعای سم‌موبایل

راز یادگیری هوش مصنوعی فاش شد؛ فکر نمی‌کند، فقط حدس می‌زند

کشف جدید فضایی؛ زمین در محاصره تکه‌های مخفی ماه

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم محبوبه بلباسی، همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

رمدی: Control 2 بودجه کمتری نسبت به Alan Wake 2 دارد

آنر 400 و 400 پرو یکم خرداد معرفی می‌شوند

تبدیل گرمای بدن به برق با مهندسی فضای خالی اتمی

برای اولین‌بار در 22 سال اخیر، جست‌و‌جوهای گوگل در مرورگر سافاری افت کرد

بازی/ Tiles Hop EDM Rush Music Game؛ با موسیقی و سرعت بالا رکورد ثبت کنید

گلکسی زد فولد 7 باریک‌ترین گوشی تاشو جهان خواهد بود

حمله هواوی به قلمرو ویندوز و مک؛ سیستم‌عامل HarmonyOS for PC معرفی شد

کشف شباهت‌های جدید بین مریخ و زمین

فروش اپل واچ در سال 2024 افت 19 درصدی تجربه کرد

بازآموزی مغز، امید تازه‌ای برای مبتلایان به درد مزمن رقم می‌زند

هواوی از نسخه دسکتاپ HarmonyOS رونمایی کرد

رکورد جهانی طولانی ترین مکالمه تلفنی تاریخ؛ دو روز بدون خواب

تریلر دوم GTA 6 به 79 میلیون بازدید و 4.8 میلیون لایک رسید

شاید سیارک «وستا» تکه‌ای از یک سیاره منظومه شمسی باشد

شاید تا 10 سال دیگر، آیفونی وجود نداشته باشد!

مشخصات موتورولا Moto G86 لو رفت

راز پنهان اسم تازه ایلان ماسک

تریلر دوم GTA 6 کاملاً in game ضبط شده و شامل گیم‌پلی خود بازی می‌شود

تأثیر شگفت‌انگیز ریاضیات بر رشد ذهنی کودکان

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با قائم مقام کنسرسیوم مرکز فناوری سلامت

ربات جدید آمازون حس لامسه شبیه انسان دارد

پایداری پیوند داده کوانتومی در مسافت 18 کیلومتری

توضیحات بنیاد شهید درباره تخریب سنگ قبر شهدای گمنام اراک

هواوی سنسور دوربین اختصاصی برای گوشی‌های آینده خود توسعه می‌دهد

سامسونگ تاریخ رونمایی از گلکسی S25 اج را اعلام کرد

رونمایی از ربات انسان‌نمای آلمانی برای کار در کارخانه‌ها

مشخصات گلکسی Z Flip 7 FE سامسونگ مشابه زد فلیپ 6 خواهد بود

پلی‌استیشن روی بازی جدید چندنفره و اکشن کار می‌کند

تماشای زنده بزرگترین تلسکوپ جهان