سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

بازدید معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم از شهرک صنعتی شمس‌آباد معاونت امور زنان و خانواده

بازدید معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم از شهرک صنعتی شمس‌آباد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه سالجاری در گفتگوی رودررو با برخی از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی، درجریان مشکلات اساسی کارآفرینان شهرک صنعتی شمس‌آباد قرار گرفت.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه سالجاری در گفتگوی رودررو با برخی از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی، درجریان مشکلات اساسی کارآفرینان شهرک صنعتی شمس‌آباد قرار گرفت. به گزارش روابط‌عمومی امور زنان و‌ خانواده‌ی ریاست‌جمهوری؛ خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده‌ی دولت سیزدهم صبح امروز شنبه 22 آبان‌ماه سالجاری از واحدهای صنعتی کوشا فن‌پارس، انیسان و آریا بلورین‌زرین واقع در شهرک صنعتی شمس‌آباد بازدید میدانی داشت.
معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم در پایان بازدید از شهرک صنعتی شمس‌آباد در نشستی با حضور بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک، گفتگوی صمیمانه داشت و سپس در نشست با مدیران و نمایندگان شرکت‌ها و انجمن‌های اقتصادی و صنعتی، سیاست‌های دولت را در حمایت از بخش خصوصی تبیین و برنامه‌های دولت جهت تعامل با بخش خصوصی و پیشبرد اهداف اقتصادی کشور به خصوص بانوان کارآفرین را تشریح نمود.
خانم دکتر خزعلی در بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شمس‌آباد و دیدار از بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک، به رونمایی از بسته کسب و کار پایدار خانواده محور اشاره کرد و‌ گفت: بانوان می‌توانند در کنار فرزندانشان به کسب و کار خودشان برسند و نگرانی‌های موجود در این حوزه نیز از بین برود.
معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم با بیان این‌که ایجاد اشتغال در خانه موجب کمک به مادران شاغل و نیز کاهش معضلات اجتماعی می‌شود اظهار داشت: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به دنبال کاهش فشار بر بانوان شاغل و نیز امکان ایجاد دورکاری و ایجاد کار در خانه برای بانوان است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهور در ادامه‌ی مبحث کمک به مادران شاغل افزود: این معاونت تمام تلاش خود را در جهت گرفتن تسهیلات برای صنعتگران خانم، رفع مشکلات بیمه، تسهیل در اخذ مجوز و سایر مشکلات به کار خواهد گرفت.
معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: براساس دستور رییس‌جمهوری جلسات شورای اشتغال هر ماه برگزار می‌شود و معاونت زنان به دنبال حل بخشی از مشکلات زنان کارآفرین، زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست است.
معاون دولت سیزدهم در امور زنان و خانواده با تاکید براین‌که هم اکنون در حال احصاء مشکلات بانوان کارآفرین و کارگران خانم واحدهای تولیدی هستیم، بیان داشت: مشکلات بیمه‌ای، دوری مسکن از محل‌کار و دورکاری از جمله این مشکلات هستند که در حال پیگیری آن هستیم.
خانم دکتر انسیه خزعلی برای رفع مشکلات حمل و نقل کارگران شهرک صنعتی شمس آباد اظهار کرد: احداث مسکن در کنار شهرک‌های صنعتی و رفع بسیاری از بروکراسی‌های اداری از جمله راهکارهایی است که می‌تواند مشکلات بانوان را در حوزه کسب و کار حل کند.
خانم دکتر خزعلی با بیان این مطلب که بازدید از واحدهای تولیدی به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی انجام شده است، ادامه داد: در این بازدید شاهد کارآفرینی، نوآوری و خلاقیت بانوان در حوزه مدیریت شرکت‌های دانش‌بنیان، واحدهای تولیدی و صنعتی بودیم که امیدواریم شاهد رفع مشکلات جاری این افراد نیز باشیم.
بانوان کارآفرین و فعالان اقتصادی و نمایندگان بخش خصوصی در نشست مذکور نیز، مشکلات و درددل‌های خود را در زمینه سرمایه‌گذاری، تولید و صادرات، با معاون جمهور در میان گذاشتند تا زمینه رفع مشکلات این حوزه فراهم شود.
بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک صنعتی شمس‌آباد، در این بازدید که هدف از آن شناسایی مشکلات بانوان کارآفرین و کارگران زن بود به بیان مشکلاتشان از جمله ساعت و ایام کاری بالا و دستمزدهای پایین، نبود زیرساخت مناسب حمل و نقل عمومی مانند مترو و اتوبوسرانی، هزینه‌های بالای زندگی و سایر موارد پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/221397/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فست شارژ جدید آیفون 17 پرو فقط با آداپتور اختصاصی اپل فعال می‌شود

مطالعه جدید: شیرین‌کننده‌های مصنوعی ظرفیت شناختی مغز ما را کاهش می‌دهند

تقاضای فوق‌العاده برای آیفون 17 پرو مکس؛ عرضه برخی از مدل‌ها تأخیر خورد

آیا سیارات زیست‌پذیر می‌توانند در اطراف ستارگان مرده تشکیل شوند؟

خودروی جدید Opel Corsa GSE Vision GT در بازی Gran Turismo 7 معرفی شد

هوش مصنوعی، ماموگرافی را به پیش‌بینی‌کننده بیماری قلبی در زنان تبدیل کرد

15 دقیقه از گیم‌پلی حالت بتل رویال Battlefield 6 را تماشا کنید

محققان به دنبال نجات کودکان مبتلا به تومور مغزی با هوش مصنوعی

این گوشی ارزان با طراحی بسیار جذاب، مقاومت چشمگیری دربرابر نفوذ آب دارد

کوازارها از درخشان ترین اجرام شناخته شده برای ما هستند

نسخه نهایی آپدیت One UI 8 در آستانه انتشار است

داده‌های تصویربرداری مغزی کودکان مبنای نخستین مسئله واقعی جایزه هوش مصنوعی شد

ادعای دورغین در مورد روغن مار؛ نابودگر سلامت انسان و حیات وحش؟

این لپ‌تاپ خوش‌قیمت و مدرن برای کارهای دانشجویی مناسب است

نوار کاستی که تمام آهنگ‌های جهان در آن جا می‌گیرد!

حدود نیمی از 20 بازی پرطرفدار میان گیمر‌های استیم عناوین تک‌نفره هستند

هفته پرمشغله فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی

این یکی از خاص‌ترین دسته‌های پلی استیشن 5 است

آیا واقعاً 99 درصد دی‌ان‌ای انسان و شامپانزه یکسان است؟

بازی محبوب آنچارتد برمی‌گردد؟

پیشرفت شگرف در الکترونیک؛ دستگاه‌های آینده می‌توانند بدون داغ‌شدن کار کنند

بازی جدید ماریو برای نینتندو سوییچ 2 معرفی شد

Pocket Scion یک گجت نوآورانه

پشتیبانی از eSIM برای اپل دردسرساز شد؛ تأخیر عرضه آیفون ایر در چین

شواهد جدید از زندگی در مریخ

باریک‌ترین و سبک‌ترین تبلت 5G میان‌رده دنیا با نمایشگر 11 اینچ رونمایی شد

ربات برای ساخت و ساز

گوشی اقتصادی ردمی 15C شیائومی وارد بازار ایران شد؛ قیمت چقدر است؟

از جاری شدن اشک شوق برنده زنجانی تا باور نکردن برنده شدن شهروند ایلامی / جوایز برندگان جشنواره عید تا عید بیمه دی اهدا شد

در دهه آینده شاهد انفجار یک سیاه‌چاله خواهیم بود

آیا گوشی آیفون ایر خم می‌شود؟

از جاری شدن اشک شوق تا باور نکردن برنده شدن شهروند ایلامی / جوایز برندگان جشنواره عید تا عید بیمه دی اهدا شد

باکتری‌های مهندسی شده به میکروپلاستیک درخشش می‌بخشند

فروش آیفون 17 در فروشگاه‌های اینترنتی کشور آغاز شد: از 97 تا 200 میلیون تومان

هوش مصنوعی چه بلایی بر سر قدرت یادگیری ما می‌آورد؟

نینتندو هدست فراموش‌شده‌اش را دوباره زنده کرد؛ تجربه متفاوت بازی‌های خاطره‌انگیز

عکس روز ناسا از منظره زیبای چرخش ستاره‌ها

تبلت میان‌رده جدید سامسونگ بسیار سریع‌تر خواهد شد

راز ذرات شراره‌های خورشیدی برملا شد

گوشی جدید X300 دست پر به میدان می‌آید

یوگا یا ورزش‌های سنتی؛ بهترین گزینه برای سلامت قلب کدام است؟

تولید گوشی‌های اپل و سامسونگ افت کرد؛ چینی‌ها رشد کردند

کندر می‌تواند التهاب ناشی از ام‌اس را کاهش دهد

آیا ادعای شارژدهی یک‌روزه اپل واچ سری 11 صحت دارد؟

آیا هوش مصنوعی می‌تواند دانشمندان مرده را زنده ‌کند؟

بازی ترسناک رزیدنت اویل 9 به نینتندو سوییچ 2 می‌آید

آخرین کسوف سال 1404؛ نمایشی کیهانی دور از چشم ایرانیان

نسخه جدید بازی پوکمون رونمایی شد؛ الهام از دنیای ماینکرفت؟

ترمیم زخم‌های دیابتی با سلول‌های بنیادی و فیبروبلاست

هزینه تعمیر آیفون ایر مشخص شد؛ از نمایشگر تا شیشه پشتی و دوربین