سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

برگزاری اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در اکسپو 2021 معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در اکسپو 2021
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو2021 برگزار شد.

اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو2021 برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو با حضور نمایندگان وزارت صمت و سازمان‌های مجری در محل این معاونت برگزار شد. 
خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست، پس از استماع گزارش روند تمهید مقدمات حضور جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین المللی اکسپو؛ با تاکید بر اهمیت توجه به رونق تولید و نقش صادرات در این امر
همچنین تسهیل ارتباط فرهنگی و اقتصادی با کشورهای همسایه و منطقه، آمادگی این معاونت را برای همکاری دوجانبه با وزارت صمت، در زمینه کارآفرینی زنان، بازرگانی و ... اعلام کرد.
معاون رییس جمهور ضمن اشاره به اهمیت نشست هماهنگی اکسپو در راستای معرفی حضور موثر تولید کنندگان و بازرگانان زن ایران تاکید کرد: از دلایل اهمیت حضور زنان موفق ایران در این رویداد جهانی می توان به اهمیت بازرگانی، صنعت، کارآفرینی و ارزآوری اشاره کرد، اما هدف دیگر که از اهمیت زیادی برخوردار است مقابله با تبلیغات سوء جهانی علیه بانوان ایرانی است که با حضور زنان موفق در حوزه تجارت و اقتصاد می توان به این مهم دست یافت. چرا که کشورهای دنیا باید بدانند علی رغم تبلیغات و هجمه های صورت گرفته علیه زنان ایرانی، بانوان ما در محدودیت و محصوریت نیستند و همواره گام های بزرگی در حوزه اقتصاد، تجارت و کارآفرینی برداشته اند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که بانوان ایران حضور موثر و فعالی را در این رویداد بین المللی رقم زنند.
در این نشست؛ دکتر زمانی رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی تهران گزارشی از اقدامات صورت گرفته درخصوص برگزاری نمایشگاه اکسپو و مشکلات و موانع و فرصتهای موجود ارائه کرد.
وی ضمن اشاره به هدف مهم جمهوری اسلامی ایران از حضور در این رویداد بین المللی گفت: از جمله اهداف تعیین شده تاکید بر ایران شناسی در برابر ایران هراسی است. همچنین از جمله دیگر اهداف می توان به جذب سرمایه گذار خارجی و جذب گردشگر اشاره کرد و امیدواریم بتوانیم به همه اهداف پیش بینی شده دست یابیم.
در ادامه؛ خانم دکتر سلطانی فعال بخش خصوصی در حوزه زنان و عضو اتاق بازرگانی و اتاق اصناف؛ ضمن اشاره به شعار اکسپو با عنوان نگاه به آینده و با تاکید بر حضور 192 کشور در این دوره، از اعزام هفت تیم تجاری زنان کارآفرین ایران خبر داد که در زمینه های پزشکی، داروسازی، صنعت و معدن، مد و فرهنگ اسلامی و ... برگزیده خواهند شد.
همچنین دکتر شاه میرزایی ناظر اجرای اکسپو از سوی وزارت صمت؛ یکی دیگر از زمینه های فراهم شده برای حضور زنان ایرانی را علاوه بر بازرگانی، صنعت توریسم سلامت عنوان کرد تا با ارائه خدمات سلامت بانوان، زمینه برای جذب توریسم سلامت و پزشکی فراهم شود.
در ادامه این نشست؛ دکتر فدایی مشاور معاون رییس جمهور در حوزه اشتغال با ارزیابی اقدامات صورت گرفته، بر معرفی پتانسیل نقش زنان در پیشرفت اهداف عالی جمهوری اسلامی ایران در آینده، در این رویداد بین المللی تاکید کرد.
لازم به ذکر است "اکسپو" مجموعه نمایشگاه‌هایی است که هر چند سال یک بار در کشورهای مختلف جهان برگزار می‌شود؛ این رویداد از مهم‌ترین نمایشگاه‌های برگزار شده در جهان به حساب می‌آید. در نمایشگاه اکسپو تلاش شده تا دریچه ای برای نمایش گذشته، اکنون و آینده کشورها گشوده شود تا از این طریق دستاوردهای اجتماعی، اقتصادی، علمی و پیشینه فرهنگی و دورنمای توسعه خود را به نمایش بگذارند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/219753/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تراشه جدید با پردازش نوری؛ گامی بزرگ به سوی رایانه‌های سریع‌تر

اولفبرت؛ راز حل نشده شمشیری ساخته شده با فناوری آینده

مشخصات کامل تراشه‌های دسکتاپ و لپ‌تاپ سری N1 انویدیا لو رفت

بررسی درک زمان در مغز انسان؛ چرا زمان در کودکی کندتر می‌گذرد؟

طرح «نوشناس»؛ چتر حمایت معاونت علمی برای شرکت‌های پیش دانش‌بنیان

یک نشانه‌ در پیری که می‌تواند مرگ را پیش‌بینی ‌کند

لشکر پهپادهای چینی با هوش مصنوعی روی هدفشان تمرکز می کنند

نتیجه موفقیت‌آمیز تزریق واکسن سرطان در ریشه‌کن کردن تومورها

دستیابی به لمینیت‌های کاغذی آنتی‌باکتریال با فناوری نانو

حمایت از توسعه فناوری‌ کاهش آلودگی صوتی در زیرساخت‌های ریلی

لپ تاپ لنوو Lecoo Air 14 رونمایی شد؛ غول 990 گرمی ارزان‌قیمت با باتری 17 ساعته

سلامت قلب در گرو چربی و کربوهیدرات نیست

گلکسی S27 پرو می‌تواند بهترین و محبوب‌ترین پرچمدار جدید سامسونگ شود

«ماه آبی» امشب به آسمان می‌آید

معرفی ایستگاه‌های بعدی بزرگ‌ترین رقابت استارتاپی کشور در 3 استان

عکس روز ناسا از «ستون‌های آفرینش» در نور فروسرخ

دیپلماسی فرهنگی؛ پلی میان اقتصاد خلاق، صادرات فرهنگی و نفوذ بین‌المللی

بازی رایانه ای سلولهای مغزی در آزمایشگاه!

قرارداد اسپیس ایکس با نیروی فضایی آمریکا برای ساخت گنبد طلایی

گوشی هواوی پیورا 100 با پیشرفت چشمگیر در بخش دوربین همراه می‌شود

عامل زوال عقل و آلزایمر، «ترافیک پروتئین» است

این برند اندرویدی بیشترین رضایت مشتری را دارد

انگلیس با هوش مصنوعی سن پناهجویان را تایید می کند

سامانه‌های هوشمند و تطبیق‌پذیر کلید آینده آب و انرژی هستند

جنجال بر سر تصاویر کاتالوگ بزرگ‌ترین تولیدکننده آنتی‌بادی

آنر وین توربو با باتری 10000 میلی‌آمپرساعتی و نمایشگر 8000 نیت معرفی شد

گوشی ویوو S60 با نمایشگر امولد و باتری 7200 میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

سامسونگ اولین پنل OLED 4K با نرخ نوسازی 360 هرتز را معرفی کرد

تلاش پوتین برای دستیابی به فناوری افزایش طول عمر

هوش مصنوعی خطر سقوط روبات‌ها را کاهش داد

سرمایه‌گذاری برای قطع وابستگی به سیستم‌های تصویربرداری پیشرفته

این ویدیو تایم‌لپس دنباله‌دار C/2024 G3 (ATLAS) را نمایش می‌دهد

کنسول دستی قدرتمند ایسر Predator Atlas 8 با پردازنده اینتل معرفی شد

اهمیت نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در تکمیل زنجیره ارزش فلزات گرانبها

کیسه‌های پلاستیکی نانویی در کمتر از 5 سال تجزیه می‌شوند

لنوو IdeaPad Slim 5 Ultra با پردازنده جدید اینتل Core Ultra و وزن 1 کیلوگرم معرفی شد

راهی نوین برای درک بهتر بیماری کبد و درمان آن

کشف ابرسیاه‌چاله‌ای که قبل از کهکشانش تشکیل شده است!

ستاره مرده‌ای که یک ابرنواختر پرانرژی را تغذیه می‌کند

کشف مکانی که در آن زمان به عقب حرکت می‌کند

مایکروسافت و انویدیا «عصر جدید کامپیوترهای شخصی» را رقم می‌زنند

کشف جدید دانشمندان؛ انجماد و احیای بافت زنده مغز ممکن شد

فراخوان طرح‌های فناورانه برای مواجهه با پیامدهای اجتماعی جنگ

گوشی‌های سامسونگ جایگزین گذرنامه و کارت شناسایی فیزیکی می‌شوند

آپدیت One UI 8.5 ویژگی‌های جدیدی را به گلکسی A16 می‌آورد

کمپانی MSI از کنسول دستی جدید خود با نام Claw 8 EX AI Plus رونمایی کرد

گوشی اقتصادی جدید ویوو با باتری بزرگ رونمایی شد

چرا طلا هرگز زنگ نمی‌زند و همیشه می‌درخشد؟

عکس روز ناسا از اَبَرماه در برابر ریزماه

درمان هدفمند سرطان با نور؛ دستاورد تازه محققان دانشگاه تهران