سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

اختلال اینترنت چه دخلی به برنامه «شاد» دارد؟! استارت آپ

اختلال اینترنت چه دخلی به برنامه «شاد» دارد؟!
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - با وجود دستور وزیر ارتباطات برای بررسی فوری علل کندی اینترنت اختلال در شبکه ارتباطی کشور همچنان ادامه دارد.
برترین‌ها: اختلال و کندی شبکه اینترنت کشور به ویژه در ساعات اوج مصرف همچنان ادامه دارد. روز گذشته سامانه‌های رصد اینترنت کشور همچنین برای مدتی یک اختلال گسترده را در اینترنت کشور ثبت کردند که در نوع خودش تامل برانگیز بود. سامانه رادار شرکت ابر آروان از ساعت حدود 14 روز گذشته اختلال در دسترسی به سایت‌ها و پلتفرم‌های مهم را نشان می‌دهد که تا لحظه تنظیم گزارش هم ادامه داشته است. این اختلال به حدی شدید بود که برای مقاطعی استفاده از موتور جستجوی گوگل هم غیرممکن بود.
مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره دستور وزیر ارتباطات برای پیگیری کندی شبکه ارتباطی کشور اظهار داشت طبق بررسی‌ها در تک تک شهر‌ها اپراتور‌ها بالاتر از تعهدات خودشان عمل کرده‌اند. برخی دانلود کننده هستند و توقع سرعتی بالاتر دارند، اما اپراتور‌ها در چهارچوب تعهداتشان عمل می‌کنند و اگر غیر از این باشد، رسیدگی شده تا نیاز مردم برآورده شود.
با توجه به افزایش شکایات مردمی از کیفیت شبکه ارتباطی کشور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دستور داد این موضوع سریعا بررسی شود. در همین راستا «پیمان قره‌داغی» در گفتگو با سیتنا، شرایط عملکرد اپراتور‌ها را مطلوب دانسته و گفت: «اختلالات شبکه گاهی به دلیل قطعی‌ها رخ می‌دهد و اپراتور‌ها بر اساس SLA که دارند می‌توانند قطعی داشته باشند. برخی از بستر‌های ما وابسته به برق است و اگر قطعی رخ دهد ممکن است UPS پاسخگو نباشد یا گاهی فیبر قطع می‌شود و این قطعی و اختلال در شبکه طبیعی است. همچنین گاهی با سیل و زلزله این شرایط پیش می‌آید، اما شرایط عملکرد اپراتور‌ها مطلوب است.»

سیاست و بازاریابی


او در این باره گفت: «در این سامانه اختلالی مشاهده نمی‌کنم. ما اپراتور‌های متعددی داریم، از دفاتر پیشخوان گرفته تا پست و ارتباطات ثابت و سیار و TD-LTE، لذا سرویس‌های متنوعی به مردم ارائه می‌دهیم و تنوعی از شکایات هم وجود دارد. گاهی در سامانه بر اساس تعداد مشترکان اپراتورها، اطلاعات تغییر می‌کند و متغیر است. بر اساس سیاست‌های سازمان، این تغییرات از دسته‌بندی خدمات تا نحوه نمایش و نحوه ثبت شکایت تغییر می‌کند.»
به گفته وی سامانه‌های متعددی برای اطلاع رسانی در نظر گرفته شده است و در سامانه نت سنج پلاس جزئیات سرویس اپراتور‌ها بر اساس موقعیت جغرافیایی قابل مشاهده است: «بالغ بر 99 درصد افرادی که از اپراتور‌ها سرویس دریافت می‌کنند را نمایش می‌دهیم. اپراتور‌هایی که بیشترین مشترک را دارند در سطح همراه، ثابت و TD-LTE گزارشات‌شان را در سامانه وارد کرده‌ایم. بسته به نوع اپراتور میزان شکایات فرق می‌کند و این گزارشات هفتگی اعلام می‌شود.»
مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه عملکرد اپراتور‌ها با هم در این سامانه در بخش‌های مختلف بر اساس دیتا‌هایی که به دست ما می‌رسد اعلام می‌شود، افزود:«در مناطقی که اعلام شده، از نظر تعداد شکایت، مشخص می‌شود که کدام اپراتور چه عملکردی دارد. حدود 120 گروه تقسیم بندی کردیم و با بررسی این شکایات رسیدگی لازم را انجام می‌دهیم و اگر نیاز باشد سایت راه اندازی می‌کنیم که شکایاتی هم در این راستا از ما می‌شود. بر اساس موضوع شکایات، بررسی می‌کنیم و نظر اپراتور را می‌گیریم و اگر از طرف شاکی پذیرفته نشد در کارتابل سازمان می‌آید و جلسه می‌گذاریم و در این جلسات شاکی و اپراتور دعوت می‌شوند و کمیته تجدید نظر داریم و بر اساس تعهدات پروانه ای، اپراتور‌ها مکلفند هر موردی باشد به تکالیف خود عمل کنند.»

سیاست و بازاریابی


این در حالی است که به تازگی مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری پیرامون دستور وزیر ارتباطات برای بررسی فوری دلیل کندی شبکه در ساعات پیک اعلام کرده بود: طبق بررسی‌ها در شهر‌های مختلف، اپراتور‌ها بالاتر از تعهدات‌شان عمل کرده‌اند.
اختلال با قوت ادامه دارد
روزنامه همشهری در این باره نوشت: با وجود دستور وزیر ارتباطات آنچه کاربران به صورت عملی همچنان تجربه می‌کنند اختلال در دسترسی به شبکه جهانی است. پارامتر‌های فنی سامانه‌های رصد وضعیت اینترنت هم طی روز‌های اخیر این مسئله را تایید می‌کند. هر چند گروهی این مسئله را به شروع آنلاین مدارس مرتبط می‌دانند، اما اپلیکیشن شاد به عنوان پلتفرم آموزشی کشور روی شبکه ملی اطلاعات قرار دارد و ترافیک آن نمی‌تواند باعث کندی و اختلال اینترنت شود. برخی معتقدند، اختلال فعلی ناشی از محدودیت پهنای باند و مشکل در خرید و تامین پهنای باند اضافه است. گفته می‌شود، شرکت ارتباطات زیرساخت برای خرید پهنای باند، باید از شورای عالی فضای مجازی مجوز بگیرد. مشکل در صدور این مجوزها، موجب ایجاد چنین اختلالی شده است. فعلا درباره صحت و سقم این ادعا، اطلاعات بیشتری در دست نیست.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/217338/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بودجه دنباله Cyberpunk 2077 چقدر خواهد بود و در چه سالی عرضه خواهد شد؟

یافته نگران‌کننده: نوشیدن روزانه آب معدنی ده‌ها هزار ذره میکروپلاستیک وارد بدن می‌کند

دستاورد امیدوارکننده: پژوهشگران آلزایمر را در موش‌ها به‌طور کامل معکوس کردند

مدل جدید گوشی شیائومی 17 با پردازنده پرقدرت اسنپدراگون به‌زودی از راه می‌رسد

این مانیتور گیمینگ جدید، نرخ نوسازی دیوانه‌وار 800 هرتزی دارد

گلکسی واچ 4 دارید؟ فعلا آن را آپدیت نکنید!

کشف یک معمای جدید از Red Dead Redemption 2 پس از 7 سال

کپکام از بحران MH Wilds درس گرفت؛ Pragmata با بهترین علمکرد فنی عرضه خواهد شد

خبر خوش برای طرفداران Dispatch؛ تلاش سازندگان برای عرضه سریع‌تر نسخه دوم

فلوریدا و کوبا از منظر «ایستگاه فضایی بین‌المللی»

عکس روز ناسا از یک دنباله‌دار مصنوعی

کشف یک زبان پنهان در مغز

فیبروم رحمی با خطر بیماری قلبی در زنان مرتبط است

تحصیل در استنفورد، آینده نامعلوم؛ هوش مصنوعی معادلات بازار کار را به‌هم زد

آسم در کدام کودکان شایع تر است؟

درخشش نام ایران در جشن جهانی «100 ساعت نجوم»

لپ‌تاپ جدید اچ‌پی با «فقط 8 گیگابایت رم» رؤیت شد

انرژی تاریک به شکل مرموزی در حال تغییر است

تصویر رسمی گلکسی A07 سامسونگ لو رفت؛ طراحی چگونه است؟

سکونتگاه‌های بادی آینده زندگی در فضا را می‌سازند؟ شرکتی آمریکایی به‌زودی پاسخ می‌دهد

وان‌پلاس توربو 6 با باتری 9000 میلی‌آمپرساعتی در راه است

داروهای بیش‌فعالی آن‌طور که فکر می‌کردیم، عمل نمی‌کنند

جوان‌ترین دکترای فیزیک کوانتوم در 15 سالگی: می‌خواهم نژاد ابرانسان بسازم!

بازگشت ربات گمشده در قطب جنوب با داده‌هایی حیاتی و هشداردهنده

آپدیت بزرگ One UI 8.5 وارد دو تبلت سامسونگ می‌شود

بازی‌های هیجان‌انگیز استار وارز برای نینتندو سوییچ 2 منتشر می‌شوند

تأیید نقش کلیدی تغییرات کروموزومی در تنوع‌زایی و تکامل زعفران‌های ایران

تخم دایناسور 70 میلیون ساله جای بچه‌دایناسور، پر از بلور بود!

واکنش رسانه‌های جهان به پرتاب 3 ماهواره ایرانی

افزایش وزن یائسگی زودتر از آنچه فکر می‌کردیم شروع می‌شود

کنسول بازی فراموش‌شده آلمان شرقی؛ دستگاهی کمیاب از دوران جنگ سرد

مقایسه آیفون 17 پرو مکس و گلکسی Z Fold 6؛ پرچمدار کلاسیک یا تاشو؟

سازندگان Divinity نباید بابت استفاده از هوش مصنوعی مولد سرزنش شوند

چربی شکمی و افزایش خطر اندومتریوز در زنان

کامپیوتر کوچک جدید مورفاین با پردازنده هوش مصنوعی و 96 گیگابایت رم معرفی شد

«لپ‌تاپ علمی‌تخیلی»؛ لنوو نگاه‌ها را خیره می‌کند

میراث ژنتیکی شکارچی گردآورندگان، شانس رسیدن به صد سالگی را افزایش می‌دهد

عکس روز ناسا از خرچنگ آشفته کیهان!

هدست گیمینگ پشت‌باز Edifier با پشتیبانی از بلوتوث 6 رونمایی شد

گوشی جدید تکنو با طراحی آشنا رؤیت شد؛ افشای مشخصات فنی

رستاخیز طبیعت: پرندگان گمشده پس از 200 سال به گالاپاگوس بازگشته‌اند

شارژر بی‌سیم پیشرفته میزو با خنک‌کننده فعال و طراحی جذاب معرفی شد

ابداع سیستمی که بدون برق، هیدروژن تولید می‌کند

خودنمایی طراحی عجیب در تصاویر گوشی جدید تکنو

ابرکامپیوترها معمای رفتار نور و ماده در اطراف سیاه‌چاله‌ها را فاش کردند

گوشی باریک و حرفه‌ای؛ موتورولا روی Moto X70 Air Pro کار می‌کند

زباله‌های فضایی و خطر وقوع یک فاجعه!

بازی Clair Obscur: Expedition 33 به یک موفقیت دیگر میان گیمر‌ها دست یافت

این کنسول دستی جذاب، بازی‌های PS2 را اجرا می‌کند

آیا سال آینده یک حلقه هوشمند روی انگشت خود خواهید داشت؟