سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

طرز تهیه شیره خرمالو کسب و کار

طرز تهیه شیره خرمالو
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - طرزتهیه ی شیره خرمالو
روش تهیه شیره خرمالو
با پخت شیره ی خرمالو می توانید از خواص خرمالو در طول سال بهره ببرید. در ادامه طرز تهیه شیره خرمالو و نکته هایی برای تهیه ی آن آموزش داده ایم.
شیره خرمالو از قدیم در استان مازندران تهیه می شد و به آن دوشاب یا دشو می گویند. در ادامه طرز تهیه شیره خرمالو شرح داده می شود تا شما بتوانید آن را در منزل تهیه کنید. شیره خرمالو شیرین است و خواص بی شماری نیز دارد.
برای تهیه ی شیره ی خرمالو باید از خرمالو های کاملا رسیده و شیرین استفاده کنید حتی نباید یه مقدار کوچکی نارس باشد. زیرا در این صورت شیره ی شما گس می شود و خوشمزه نمی شود. حتی ممکن است قابل خوردن هم نباشد. پس در انتخاب خرمالو دقت کنید.
طرز تهیه شیره خرمالو :
برای تهیه ی شیره ی خرمالو ابتدا خرمالوها را تمیز بشویید. و پس از آن پوست خرمالوها را جدا کنید، زیرا پوست خرمالوها هم سبب گس شدن دهان می شود.
پس از اینکه خرمالوها را پوست گرفتید آن ها را داخل قابلمه ای بریزید و با مقدار کمی آب بجوشانید. آن را هم بزنید تا خرمالوها له شوند و غلظت آن مانند فرنی شود. سپس اجازه بدهید کمی خنک شوند.
آبکشی را روی دهانه ی قابلمه ای قرار بدهید و داخل سبد پارچه ای نخی یا تنظیف قرار بدهید. سپس همه ی خرمالوها را داخل آن بریزید. و لبه های پارچه را به آرامی جمع کنید و چند دور بچرخانید تا آب خرمالوها از آن خارج شود.
سپس با کفگیر چوبی روی پارچه فشار وارد کنید تا شیره ی آن ها زودتر خارج شود. در این زمان پارچه را از جایی آویزان کنید و قابلمه را زیر آن قرار بدهید تا شیره و آب خرمالو وارد قابلمه شود. این مرحله شاید ساعت ها و حتی 1 روز طول بکشد.
پس از آن آب خرمالوها را روی شعله ی ملایم قرار بدهید و بگذارید به آرامی بجوشد. آن را دائم هم بزنید تا ته نگیرد. اجازه بدهید غلظت شیره ی خرمالو یا دوشاب خرمالو به غلظت شیره ی خرما شود. دقت کنید پس از سرد شدن مقداری سفت تر می شود. اگر شیره شل باشد کپک می زند، پس به غلظت و میزان جوشیدن آن دقت کنید.
اجازه بدهید شیره خرمالو کاملا سرد شود و بعد داخل شیشه بریزید و در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید.

سیاست و بازاریابی

درست کردن شیره انگور
نکته برای تهیه شیره خرمالو :
• خرمالوی جنگلی خیلی ریز و خوشمزه است با آن ها اگر شیره درست کنید خیلی عالی می شود. هم رنگ آن تیره تر می شود، هم فوق العاده خوشمزه است. خرمالوهای جنگلی نیازی به پوست گرفتن ندارد. اما خرمالوهای دیگر باید حتما پوست گرفته شوند. همانطور که گفتیم پوست خرمالو سبب گس شدن شیره می شود.
میوه ی خرمالو دارای قند زیاد است، بنابراین شیره ی آن قند بیشتری دارد و در مصرف آن احتیاط کنید.
• اگر شعله ی گاز را زیاد کنید شیره ته می گیرد و بوی سوختگی می دهد.
• زمان پخت شیره ی خرمالو را صبح زود آغاز کنید، که نخواهید تا دیروقت برای پخت آن بیدار باشید. مدت زمان پخت آن زیاد است.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/170714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پلی‌ استیشن به موفقیت نینتندو سوییچ 2 واکنش نشان داد

تنها نسخه Playstation بازی‌های آینده ایکس‌ باکس به‌ صورت فیزیکی عرضه می‌شود

پردازنده کوانتومی چینی Zuchongzhi 3.0 معرفی شد؛ هزار تریلیون بار سریع‌تر از ابررایانه‌های امروزی

چه تیپ‌های شخصیتی بیشتر به دنبال اینفلوئنسر شدن هستند؟

شهادت فرزند برومند شهرستان دشتی استان بوشهر در حمله متجاوزانه صهیونیست به خاک ایران

بازی Firebreak بر روی پلی‌استیشن 5 پرو با وضوح 4K اجرا خواهد شد

این 2 گوشی ارزشمند و ارزان، برای کارهای روزمره مناسب‌اند

فراهم شدن امکان گفتگوی لحظه‌ای برای مردی فلج با یک فناوری جدید

دندان‌های ما از زره بدن ماهیانی تکامل یافته‌اند که 465 میلیون سال پیش زندگی می‌کردند

مشخصات تراشه تبلت جدید سامسونگ لو رفت

دانشمندان روس جزیره‌ای جدید را در دریای خزر کشف کرده‌اند

خانه‌سازی در میان برف؛ بازی سرگرم‌کننده Winter Burrow رایگان شد

میان‌رده جدید سامسونگ با پردازنده 2 سال پیش عرضه می‌شود؟

کشف پژوهشگران ایرانی: زنی جوان 6هزار سال پیش در خوزستان کشته شد؛ اما کسی نمی‌داند چرا

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان

زمان برچیدن رژیم جعلی صهیونیستی فرا رسیده است

نسخه بتای نرم‌افزار استیم برای مک منتشر شد

آیفون XS از امروز یک گوشی «قدیمی» به‌حساب می‌آید

بمب ساعتی: اسیدیته‌ دریا به سطح بحرانی رسیده و کل اکوسیستم‌ها را تهدید می‌کند

شناگر سمنانی مدال طلای جهانی‌اش را به شهید مدافع حرم، شهید عباس دانشگر تقدیم کرد

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با خانواده شهید سید عبدالله حسینی در رامسر

بازگشت غیرمنتظره؛ گوگل اسنپ‌سید از خواب زمستانی بیدار شد!

ایمپلنتی که مانند دندان واقعی در دهان رشد می‌کند

انقلاب هوش مصنوعی در پیش‌بینی بلایای طبیعی: مدل «آرورا» معرفی شد

هوش مصنوعی "فلین"، دانشجوی رسمی دانشگاه هنر اتریش شد!

«تم‌ها» سرانجام به کامپیوترهای اپل می‌آیند

گوگل قابلیت فراموش‌شده اندروید را برای همیشه کنار می‌گذارد

آسیب‌پذیری عجیب اندروید

نسخه جدید بازی قارچ‌خور کارش را پرقدرت شروع کرد

تشخیص بیماری سلیاک بدون مصرف اجباری گلوتن با آزمایش خون

خیار دریایی می‌تواند کلید درمان سرطان باشد

بازی فال‌اوت 76 حالا 23 میلیون کاربر دارد

درمان نابینایی ارثی، نزدیکتر از همیشه

کپکام: قیمت 80 دلاری بازی‌ها منطقی است، اما الزاماً از این روند پیروی نمی‌کنیم

بازی MindsEye عرضه پرحاشیه Cyberpunk 2077 روی پلی استیشن را تکرار کرده‌ است

هواوی واچ 5 با مشخصات بهبود یافته معرفی شد

با هر پرسش از ChatGPT چقدر آب مصرف می‌شود؟

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسینی نسب خلیل آبادی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهید معظم سردار «علی حیاتی»

روبات‌های سمپاش ایرانی به استخدام کشاورزان در می‌آیند

واکنش اولیه رسانه‌ها به گیم‌پلی بازی Pragmata بسیار مثبت بوده‌ است

پرنور و بسیار دقیق؛ نمایشگر 20 هزار نیتی جدید سامسونگ معرفی شد

وقتی ChatGPT مشاور عشقی می‌شود، شکست حتمی است!

آیا ChatGPT برای بقا حاضر است جان انسان‌ها را فدا کند؟

8 شاهکار باستانی که علم هنوز از توضیح آن‌ها عاجز است

«کرامت شهادت»؛ نقطه عطف فرهنگ غدیر

کوجیما: مثبت بودن تمام پیش‌نمایش‌های Death Stranding 2 خبر خوبی نیست

ویرایشگر جدید هوش مصنوعی ویدئوی «متا» معرفی شد

زاکربرگ برای توسعه هوش جامع مصنوعی آستین‌ها را بالا زد

توسعه کسب و کار نانویی با افزایش ظرفیت تولید گرافن به 140 تُن در سال