سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

سازمان حفاظت محیط زیست چه الزاماتی برای نصب کاتالیست بر موتورسیکلت ها اعمال کرده است؟ سازمان حفاظت محیط زیست

سازمان حفاظت محیط زیست چه الزاماتی برای نصب کاتالیست بر موتورسیکلت ها اعمال کرده است؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - رییس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت از محیط زیست عدم نصب کاتالیست بر موتورسیکلت ها و بی اعتنایی تولید کنندگان موتورسیکلت به این موضوع را قویا تکذیب کرد.

به گزارش خبرخودرو، رییس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت از محیط زیست عدم نصب کاتالیست بر موتورسیکلت ها و بی اعتنایی تولید کنندگان موتورسیکلت به این موضوع را قویا تکذیب کرد.
سید محمد مهدی میرزایی قمی در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو ضمن تکذیب بی توجهی موتورسیکلت سازان به نصب کاتالیست بیان کرد: همه محصولات تولیدی موتورسیکلت سازان دارای تأیید نوع آلایندگی یورو4 از جانب سازمان حفاظت محیط زیست هستند و برای اخذ این تأییدیه نیز آزمون های آلایندگی مربوطه به طور کامل برروی این محصولات انجام شده است. همچنین از تمامی محصولات تولیدی موتورسیکلت سازان جهت ارزیابی انطباق تولید نمونه هایی از خط تولید اخذ شده و مورد آزمون قرار می گیرد.
وی با اشاره به الزامات سازمان محیط زیست برای نصب کاتالیست در موتورسیکلت های تولید شده ادامه داد: با توجه به حدود مجاز سختگیرانه استاندارد آلایندگی یورو4 موتورسیکلت، در صورت عدم نصب کاتالیست باکیفیت امکان قبولی در آزمون آلایندگی یورو4 برای این محصولات وجود ندارد. بنابراین باتوجه به اینکه درحال حاضر حداقل حد مجاز آلایندگی برای موتورسیکلت های تولیدی برابر یورو4 است، به خودی خود تولیدکنندگان ملزم به نصب کاتالیست برروی محصولات خود هستند. همچنین این سازمان در طول سال چندین مرتبه نسبت به بازرسی از خطوط تولید موتورسیکلت سازان و اخذ نمونه جهت انجام آزمون آلایندگی اقدام می نماید. اگر بنا به هردلیلی در حین بازرسی مشکلی از جمله عدم نصب کاتالیست در خط تولید مشاهده شود، در نتایج آزمون های آلایندگی مردود شده و این سازمان نسبت به توقف تولید و شماره گذاری آن محصول اقدام خواهد نمود.
رییس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت از محیط زیست درباره نقش کاتالیست در کنترل آلاینده های ناشی از موتورسیکلت ها خاطرنشان کرد:نقش اصلی کنترل آلایندگی در موتورسیکلت ها مانند خودروهای بنزینی برعهده کاتالیست است و این قطعه بیش از 90 درصد از انتشار گازهای سمی خروجی از موتور جلوگیری می کند. بنابراین وجود این قطعه در موتورسیکلت ها ضروری است.
میرزایی قمی مهمترین راهکار برای الزام موتورسیکلت سازان به نصب کاتالیست را ارتقاء استاندارد آلایندگی موتورسیکلت های تولیدی دانست و گفت: ارتقاء استاندارد آلایندگی موتورسیکلت های تولیدی در طی سال های اخیر به خوبی انجام شده است. در سال 95 تولید و شماره گذاری موتورسیکلت های کاربراتوری ممنوع شد و پس از آن استاندارد آلایندگی این وسایل نقلیه به یورو3 ارتقاء یافت. از ابتدای سال 98 نیز حداقل سطح مجاز آلایندگی موتورسیکلت های تولید داخلی برابر یورو4 است. در کنار ارتقاء الزامات آلایندگی، پایش و نظارت مستمر از خطوط تولید نیز مهم است که این امر در طی 2 سال اخیر از جانب سازمان حفاظت محیط زیست با جدیت بیشتری پیگیری شده و دستورالعمل های مربوطه تهیه و ابلاغ گردیده است که بر اساس دستورالعمل های جدید تعداد بازرسی ها و نمونه برداری ها از خطوط تولید بیشتر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/169659/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واگذاری تسهیلات 10 میلیاردی به صندوق‌های پژوهش؛ اشتغالزایی دانشجویان

آنر 600e رونمایی شد؛ گوشی خوش‌قیمت با سخت‌افزار منطقی

حمایت مالی از طرح‌های فناورانه نفت و گاز در منطقه نوآوری کلید خورد

ردیابی سرطان ریه با یک قطره خون

طوفان اوپو با معرفی گوشی‌های سری Reno 16؛ دوربین 200 مگاپیکسلی و باتری غول‌پیکر 7000 میلی‌آمپری

نخستین خودروی برقی فراری راهی بازار می شود

چگونه هرم بزرگ مصر از هزاران سال زلزله جان سالم به در برد؟

سلول درمانی ریسک مرگ بیماران کبدی را کاهش داد

احداث 50 برج فناوری ؛ 3 دانشگاه پایلوت زیست بومی نوآوری می‌شود

دانشمندان مسیر پنهانی به ماه پیدا کردند که مصرف سوخت را کاهش می‌دهد

ورود سیلیکون‌ولی به زنجیره تأمین تسلیحات آمریکا؛استارلینک نظامی می‌شود

سرگرمی‌ای که باعث کاهش استرس می‌شود

گوشی Y600 توربو رونمایی شد؛ میان‌رده قدرتمند ویوو با باتری غول‌پیکر

راهنمای جامع خرید موبایل؛ گوشی میان‌رده بخریم یا پرچمدار؟

آیا هوش مصنوعی «بدتر» شده است؟

یک سلفی زیبا از فاصله‌ی 225 میلیون کیلومتری

دوربین کدام گوشی بهترین کیفیت زوم را داراست؟

خنداندن کودکان، مغز آنها را آماده یادگیری می‌کند

کشف پروتئینی که به درمان آرتروز کمک می کند

لپ تاپ اقتصادی لنوو IdeaPad Slim 5i با نمایشگر 120 هرتزی معرفی شد

چرا دستیار هوشمندتان ممکن است بی‌ادب به نظر برسد؟

پیام‌رسان‌های بومی محتوای پیام‌ها را رصد می‌کنند؟

اپ کاخ سفید روی موبایل کارمندان دولت نصب می‌شود

تبدیل زباله‌های پلاستیکی اقیانوس به آسفالت جاده

عکس روز ناسا از ابرهای تاریک در دل یک مهد ستاره‌ای

3 فضانورد چینی به فضا رفتند/ آغاز اقامت یک ساله در فضا

میانگین طول عمر نمایشگر OLED در گوشی‌های هوشمند چقدر است؟

خودکفایی در تلاطم تحریم‌ها؛ تجهیز حیاتی «پایانه‌های نفتی» ایرانیزه شد

چرا متوجه حرکت زمین نمی‌شویم؟

راز پنهان پشت واژه‌ها؛ چرا بعضی کلمات را راحت‌تر یاد می‌گیریم؟

بهترین پاوربانک‌های لپ تاپ در سال 2026

کشف مواد شیمیایی سرطان‌زا در غذاهای روزمره!

عادت غذایی مشترک فرزندان صدساله‌ها؛ شکر و نمک کمتر، ماهی و سبزی بیشتر

چینی‌ها بافت قلب آزمایشگاهی جایگزین ضربان‌ساز ساختند

عکس‌های «سایکی» از مریخ منتشر شد

اسپیکر جدید یوگرین M3 با قیمت اقتصادی و فناوری تخلیه آب از راه رسید

تهیه پروتکل اجرایی تغذیه و کوددهی بهینه نهال پایه‌های رویشی

فضانورد هنگ کنگی به ایستگاه فضایی چین می رود

میلیاردر رمز ارزی به مریخ سفر می کند

اعلام فراخوان برای توسعه فناوری بومی پایش نفوذپذیری ساختمان

آمارِ اقتدار؛ از قرارداد 17 میلیون دلاری نانویی تا جایگاه چهارمی دنیا

پیشتازی دانش‌بنیان‌ها در بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست

ناوهای جنگی چین ارتقا می یابند

ضرورت رصد تحولات هوش مصنوعی و آموزش‌های نوین

آیا علم هنوز به بشریت نیاز دارد؟

پزشکی ترمیمی؛ پشم گوسفند جایگزین کلاژن در ترمیم استخوان شد

تبلت پوکو پد C1 با تراشه اسنپدراگون، نمایشگر 2K و باتری 7600 میلی‌آمپرساعتی به بازار جهانی آمد

ایرباد انکر لیبرتی 5 پرو با تراشه هوش مصنوعی معرفی شد

مشخصات دوربین گلکسی S27 پرو لو رفت؛ تفاوت بزرگ با مدل اولترا

علی اکبر ترکاشوند معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت بیمه دی شد