سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

چگونه به همه کارهایمان برسیم؟! مديريت

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - چگونه می‌توانم 7 تا 8 ساعت در شبانه روز بخوابم؟ در حالی که بعد از کار به محض رسیدن به خانه باید تمام وقتم را با فرزندانم سپری کنم ودیگر هیچ فرصتی برای انجام کارهای خودم باقی نمی‌ماند.
وقتی صبح زود از خانه خارج می‌شوم و بعدازظهر خسته به خانه بر می‌گردم، چگونه می‌توانم ساعاتی را به ورزش اختصاص دهم؟
تا وقتی که نزدیک به دویست ایمیل در روز دریافت می‌کنم، چگونه می‌توانم حضور ذهن خوبی داشته باشم؟
چگونه می‌توانم زمانی را به تفکر استراتژیک و موثر در کار خود اختصاص دهم؟
من این مجموعه سوالات حزن انگیز را بار‌ها وبار‌ها به تکرار در سخنرانی‌هایی که این روز‌ها در شرکت‌ها، کنفرانس‌ها، بیمارستان‌ها وسازمان‌های دولتی برگزار کرده‌ام، شنیده‌ام.
بیشتر کسانی که ‌امروزه ملاقات می‌کنم، احساس می‌کنند به دلیل ساعات کاری طولانی در بخش‌های گوناگون زندگیشان تحلیل رفته‌اند. سوالی که همیشه مخاطبان با آن روبه رو هستند، این است که آیا می‌توان با صرف وقت و انرژی محدود‌تر، کارهای بیشتری را انجام داد؟ باید گفت از بین این مخاطبان همواره تعداد انگشت شماری از این افراد توانسته‌اند به همه‌امور زندگیشان رسیدگی کنند. این موضوع مساله مهمی ‌است و به گونه‌ای می‌توان گفت،‌‌ همان مدیریت زندگی است. حال باید دید رمز موفقیت این گروه چیست، که همکارانشان از آن بی‌اطلاع هستند؟
بر خلاف انتظار دلیل موفقیت این افراد نظم و انضباط بیشتر در کار‌ها نیست. راز رسیدن به کارهای روزانه این است که کاری کنیم ‌امور به طور خودکار پیش روند تا انرژی کمتری از ما گرفته شود. این بررسی‌ها نشان می‌دهند که هریک از ما ذخیره محدودی از نظم و انضباط در کار‌ها داریم به طوری که وقتی بیش از اندازه تلاش می‌کنیم طبق مقرراتی که برای خودمان تعریف کرده‌ایم عمل کنیم انرژی مفید خود را برای انجام کارهای دیگر از دست می‌دهیم. به طور مثال، هنگامی‌که شما انرژی خود را صرف مقاومت کردن در برابر خوردن یک کیک شکلاتی می‌کنید، بعد از آن انرژی کمتری برای حل مشکلات سخت ترخواهید داشت.
اعمال انتخاب
«روی بامیس‌تر» محقق برجسته وهمکارانش به این نتیجه رسیدند که همیشه باید بر اساس محدود بودن منابع کارهای خود را کنترل و برنامه ریزی کرد. به خصوص در جهانی که انباشته از وسوسه‌های بالقوه، سرگرمی‌ها و تفریحات گوناگون است.
در سمینارهایی که مبحث آن محدودیت انرژی در انسان است، ما به مشتریان خود کمک می‌کنیم تا مواردی را که ما به آن‌ها «مراسم» می‌گوییم (یعنی رفتارهای خاص) در زمان معین شده آن انجام دهند، تا در ‌‌نهایت این کار‌ها به طور خودکار انجام شوند و دیگر نیازی به آگاهی و نظم و انضباط نداشته باشند.
وظیفه اصلی مغز شما این است: در مورد رفتاری که می‌خواهید تغییر دهید‌، تصمیم‌گیری کند. بنابراین مراسم و کارهای مهمی ‌را که می‌خواهید به عهده گیرید، تعیین کنید تا بتوانید به طور خودکار، راه خود را پیش بگیرید.
پروفسور «آلفرد نورت وایت هد» در سال 1911 این موضوع را کاملا توضیح داده است، و می‌گوید: بررسی‌ها نشان می‌دهد کاملا اشتباه است که عادت کنیم، به آنچه که می‌خواهیم انجام دهیم، از قبل فکر کنیم. او کاملا مخالف این موضوع است و معتقد است تمدن‌ها با گسترش تعداد کارهایی که انجامشان به طور خودکار ‌امکان‌پذیر است پیشرفت کرده‌اند.
در واقع می‌توان گفت، بسیاری از مدیران بزرگ حتی نمی‌دانند که کارهایی که انجام داده‌اند با اراده آن‌ها نبوده چرا که آن‌ها به طور کلی وظایف خود را به طور شهودی انجام می‌دهند.
درطول یک دهه گذشته من یک سری آیین مشخص را برای هر روز از زندگی‌ام تهیه کرده‌ام تا مطمئن باشم که مهم‌ترین کار‌هایم را انجام داده‌ام و همچنین وقت و انرژی من صرف انجام کارهای بیهوده روزمره نخواهد شد. در اینجا به پنج آیینی که بزرگ‌ترین تفاوت‌ها را برای من ایجاد کرده است، اشاره می‌کنم:
1. توجه ویژه به ساعت خواب تا مطمئن شوم هشت ساعت خواب کافی در شبانه روز داشته‌ام. همچنین هیچ چیز مهم‌تر از مسیر رفت و آمد روزانه نیست. اگر برای رفتن به جایی مجبور به استفاده از هواپیما شوم و بدانم که در هشت ساعت خواب من اختلال ایجاد خواهد کرد، حتما جبران کمبود ساعات خواب خود را در اولویت قرار می‌دهم.
2. نرمش روزانه بعد از اینکه از خواب بیدار می‌شوم. نرمش اثر بسیار زیادی بر کارآیی من در طول روز دارد.
3. هر روز در ابتدا کار خود را با تمرکز بر کارهای مهمی ‌که از شب قبل تصمیم به انجام آن‌ها گرفته بودم، آغاز می‌کنم. بعد از 90 دقیقه کار مدتی را برای استراحت و گرفتن انرژی دوباره اختصاص می‌دهم. ‌امروز (یکشنبه) اولویت من نوشتن این مطلب بود و برای استراحت هم یک ساعت تنیس بازی می‌کنم.
4. هر ایده و وظیفه‌ای را که در طول روز با آن روبه‌رو می‌شوم، سریعا روی کاغذ می‌نویسم. این کار کمک می‌کند تا در زمان رسیدگی به کارهای دیگر این افکار ذهن من را مشغول نکند. ریسک فراموش کردن آن‌ها نیز کم می‌شود.
5. هنگامی‌ که از دست کسی یا چیزی عصبانی هستم از خودم می‌پرسم: این موضوعی که باعث عصبانیت من شده چیست و چگونه می‌توانم راه‌حلی برای آن پیدا کنم؟
ما انسان هستیم و خطا پذیر، بنابراین هر روز که نتوانم بخشی از این وظایف را انجام دهم، خود را جریمه می‌کنم یا حتی انجام آن‌ها را به روز بعد منتقل می‌کنم.
بنابراین می‌توان گفت آیینی که آگاهانه ایجاد شده ‌است نشانه‌ای از اعمالی است که حتما باید انجام گیرند. بنابراین اگر واقعا مصمم به کنترل زندگی خود هستید نباید آن‌ها را نادیده بگیرید.
منبع: دنیای اقتصاد
دانلود این مطلب از کتابخانه پایگاه اطلاع اطلاع رسانی صنعت

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/103680/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلکسی اس 27 و اس 27 پلاس احتمالا دوربین اصلی کاملا جدیدی خواهند داشت

یک بیوهکر کلونی از خود ساخت

برگزاری نمایشگاه بین المللی «ایران هلث» 1405 با حضور دانش‌بنیان‌ها

باتری نخاعی؛ فناوری نوین پزشکی برای کنترل دردهای مزمن مقاوم به درمان

«خورشید» در مسیر فتح بازار برق جهان؛ مهمترین رکوردهای 2026

سبکی و طراحی جذاب گلکسی زد فولد 8

دعوت از اساتید و محققان برای ارسال مقالات به سمپوزیوم مخابرات

اقیانوس‌ها در حال از دست دادن اکسیژن هستند؛ تهدیدی تازه برای پایداری زمین

تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران

توسعه نانو کاتالیزوری برای افزایش کارایی باتری‌های روی-هوا با هزینه کمتر

تولید اتاق رشد کشت بافت دانش‌بنیان برای شبیه‌سازی دقیق شرایط رشد گیاهان

ضرورت تدوین استانداردهای تازه برای خدمات پزشکی پیشرفته

چرا هوش مصنوعی هرگز به هوش انسان نمی‌رسد

مدل تاشو گوشی آیفون تأخیر خورد؟

پوکو F9 اولترا و F9 پرو حالا در آستانه رونمایی هستند

چندوظیفگی (Multitasking) روی گوشی زد فولد 8 خیلی جالبه!

ضخامت 4.1 میلی‌متری گلکسی Z Fold8 Ultra در حالت باز شده

تیزر سامسونگ برای گلکسی زد فولد 8 با عنوان «شیرین‌ترین رونمایی تا امروز»

نگاه نزدیک به محصولات جدید سامسونگ از خانواده فولد

اختلالات شدید GPS در سراسر خاورمیانه

درآمد گوگل با وجود افزایش هزینه‌های هوش مصنوعی به 120 میلیارد دلار رسید

کشف مهم پژوهشگران ایرانی و چینی در دنیای انرژی پاک

آمبولانس خورشیدی ساخته شد

آیا استفاده از گوشی هنگام شارژ به باتری آسیب می‌زند؟

هشدار خالق بازی مشهور به سونی / تولید پلی‌استیشن را هم متوقف کنید اگر دیسک بازی را نمی‌فروشید

سورپرایز بیست‌سالگی آیفون/ بزرگ‌ترین نمایشگر تاریخ گوشی اپل در راه است!

مهارت هندسه میمون‌ها با کودکان پیش‌دبستانی یکسان است!

لپ‌تاپ‌های آلین‌ور Area-51 18، Area-51 16 و 16X Aurora با پردازنده Intel Core Ultra 9 معرفی شدند

سامسونگ مشکل نمایشگر گلکسی S26 اولترا را با آپدیت نرم‌افزاری برطرف می‌کند

قیمت و مشخصات کامل گوشی گوگل پیکسل 11 لو رفت

اولین تصاویر واقعی از عینک هوشمند سامسونگ

هابل تصویری خیره‌کننده از «پالومار 8» ثبت کرده

هشدار دانشمندان در مورد اثرات حفره تاجی خورشید بر زمین

بازوی روباتیک برای افزایش عمر ماهواره‌ها به فضا رفت

نخستین هواپیمای مسافری با بال یکپارچه در راه است

همکاری مشترک برای رفع نیازهای صنایع بزرگ کشور

لباس روباتیک با ماهیچه های مصنوعی راه رفتن را آسان کرد

روش جدید تشخیص سرطان از تصاویر پزشکی کشف شد

ویوو گوشی اقتصادی S2 را به‌زودی عرضه می‌کند

چگونه جلوی جاسوسی اپلیکیشن‌ها را بگیریم؟

چند ستاره در جهان وجود دارد؟‌/ شمارش معکوس برای رسیدن به بی‌نهایت

کاشت برنج در خاک ماه/ نوآوری جدید ژاپنی‌ها

شیرین‌کننده‌های بدون قند؛ تهدیدی برای سلامت روده؟

عکس روز ناسا از تاج و لوستر کیهانی!

ملاقات تاریخی زمین با «خدای آشوب» / سیارک غول‌پیکر کی در آسمان ظاهر می‌شود؟

نوکیا 300 در راه است؛ گوشی ساده با 45 روز شارژدهی

کشف یک شهر شگفت‌انگیز زیر یخ‌های قطب جنوب

نور آبی؛ کلیدی برای ساخت سریع‌تر داروهای پیچیده

داک جدید ایسوس با 11 پورت و پشتیبانی از شارژ سریع معرفی شد

گوشی جان‌سخت آنر X7e پلاس با باتری پرظرفیت رونمایی شد