سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

یاهو گزارش سه ماهه چهارم 2012 را منتشر کرد مديريت

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - شرکت یاهو با انتشار گزارش مالی مربوط به سه ماهه چهارم سال 2012، عملکرد قوی خود را در توسعه فعالیت‌های مختلف نشان داد. این شرکت که از ماه جولای گذشته ماریسا مایر، یکی از مدیران سابق گوگل را به‌عنوان مدیرعامل در اختیار دارد، با عملکرد مناسبی که از آن زمان تا کنون داشته، امید سهام‌داران را برای خروج یاهو از وضعیت بحرانی گذشته افزایش داده است.
گزارش مالی یاهو نشان می‌دهد این شرکت توانسته است در فصل پایانی 2012 موفق به کسب 1.22 میلیارد دلار درآمد شود. همچنین سود سهام این شرکت در این مدت 0.32 دلار به ازای هر سهم بوده است. این نتایج بالا‌تر از پیش‌بینی‌های وال استریت بود و همین موضوع باعث شد تا در ساعات اولیه انتشار این گزارش، ارزش سهام این شرکت تا 5 درصد افزایش پیدا کند.
وال استریت پیش‌بینی کرده بود که یاهو در بازه زمانی اعلام شده می‌تواند 1.21 میلیارد دلار درآمد و 0.28 دلار سود به ازای هر سهم کسب کند.
با این حال، گزارش مالی منتشر شده توسط یاهو فقط شامل نتایج موفقیت‌آمیز نمی‌شود. بخش نمایش تبلیغات این شرکت با درآمد 520 میلیون دلاری نسبت به مدت زمان مشابه در سال 2011، حدود 5 درصد کاهش را نشان می‌دهد. به همین ترتیب تعداد تبلیغات فروخته شده یاهو در این مدت نسبت به سال قبل از آن، 10 درصد کاهش پیدا کرده است.
برخی از این کاهش‌ها در قسمت جستجوی یاهو جبران شده‌اند. در سه ماهه چهارم 2012، درآمد حاصل از بخش جستجوی این شرکت نسبت به سال قبل با 14 درصد افزایش، 376 میلیون دلار بوده است. همچنین تعداد کلیک‌های پرداختی نیز 11 درصد افزایش را نشان می‌دهند.
گزارش مالی یاهو در حالی منتشر شده است که سهام‌داران این شرکت منتظر نشانه‌ای برای نمایش موفقیت عملکرد ماریسا مایر در مقام مدیرعامل این مجموعه بودند. مایر طی این مدت با انجام تغییرات مختلفی در یاهو تلاش کرده است تا روال فعالیت شرکت را بهبود ببخشد. امضای قراردادهای کاری با NBC و CBS، خرید دو شرکت در زمینه تولید اپلیکیشن و اعمال تغییرات اساسی در سرویس‌های یاهو میل و فیلکر در کنار اهدای آیفون و ناهار روزانه رایگان به کارمندان، از جمله فعالیت‌های قابل بیان مایر در ماه‌های گذشته به حساب می‌آیند.
در حال حاضر سهام یاهو با عبور از قیمت 20 دلار به ازای هر سهم، برای اولین بار است که در چنین وضعیتی از سال 2009 به بعد قرار می‌گیرد. تلاش مایر این است تا درآمد حاصل از بخش جستجو و درآمد سالانه شرکت یاهو را به مرور نسبت به گذشته افزایش دهد. احتمالا قسمت سخت ماجرا برای این مدیر با تجربه، بهبود وضعیت تبلیغاتی نمایشی این شرکت و جلوگیری از زیان دوباره آن خواهد بود.

منبع: وبلاگینا - آرش آزاد به نقل از Mashable

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/103182/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این گوشی رده‌بالا، نه اندرویدی است و نه آیفون؛ اما یک ویژگی منحصربه‌فرد دارد

«معجزه»؛ نام رمز گوشی‌ گلکسی S26 سامسونگ!

تولید ویدئوی هوش مصنوعی از «مارتین لوتر کینگ جونیور» متوقف شد

تحول بزرگ ویندوز 11؛ کوپایلت برای کنترل کامل کامپیوتر شما آماده می‌شود

90 درصد از علم ناپدید شده است!

اوپو فایند X9 و X9 پرو رونمایی شدند؛ پرچمداران دوربین‌محور برای رقابت با بهترین‌ها

دستگاه درمان زخم معده با قابلیت بلعیده شدن

تولید مدل فوق باریک گلکسی S26 لغو شد؟

ویدئویی از تقویت‌کننده موشک استارشیپ پیش از فرود آمدن در دریا

خودنمایی ماژول دوربین قابل تعویض در تیزر جدید ریلمی GT8 پرو

فضانوردان روسی یک پیاده‌روی فضایی 6 ساعته را انجام دادند

بازی بیسبال پلی استیشن برای اولین بار به کامپیوتر می‌آید؟

چرا بیش از نیمی از پروژه‌های هوش مصنوعی ممکن است در سال 2026 شکست بخورند؟

نینتندو شایعات مربوط به هک شدنش را تکذیب کرد

دلفین‌های به گل نشسته احتمالا مبتلا به آلزایمر هستند

تکنولوژی جدید ارتش آمریکا ابرسربازان Call of Duty را به واقعیت تبدیل می‌‌کند

نه آبی نه سبز؛ زمین ما بیش از 2٫4 میلیارد سال پیش بنفش بوده است

دانشمندان راز ژنتیکی عمر طولانی موش‌های حفار برهنه را کشف کردند

تریلر جدیدی از بازی Dispatch منتشر شد

کونامی زیر وعده خود به طرفداران Silent Hill f زده است

تولد نادرترین طوطی آبی جهان؛ امیدی تازه برای گونه‌ای منقرض‌شده

اولین تصویر واقعی گلکسی S26 اولترا لو رفت

تلسکوپ جیمز وب فوران‌های عظیم انرژی را از نخستین سیاه‌چاله تصویربرداری شده کشف کرد

گیگابایت لپ‌تاپ‌های گیمینگ A16 و A18 را با شارژدهی 12 ساعته معرفی کرد

یک ابرنواختر در کهکشان

ساعت آنر واچ 5 پرو با شارژدهی 15 روزه رونمایی شد

یک عامل خطر جدید برای زوال عقل شناسایی شد

ساعت جدید کاسیو با طراحی بسیار جذاب رونمایی شد

مقایسه اندازه اشیاء در فضا

اپل ارزشمندترین برند دنیا شد؛ سامسونگ پنجم

وعده هوش‌مصنوعی برای نبرد با مقاومت آنتی‌بیوتیکی

گوشی پرچمدار بعدی شیائومی هم 2 نمایشگر خواهد داشت

برنامه‌های «اسپیس‌ایکس» پس از یازدهمین پرتاب «استارشیپ»

آنر ایربادز 4 رونمایی شد؛ 46 ساعت شارژدهی و درایور تیتانیومی

تصویب 18 طرح برای تکمیل زنجیره ایمپلنت‌های مغزی در 13 دانشگاه کشور

یکی از قابلیت‌های قدیمی گوشی‌های پرچمدار سامسونگ به آیفون 18 پرو می‌آید

شهاب‌سنگ درخشان، شب تنسی را به روز تبدیل کرده‌اند

گلکسی F34 سامسونگ به وان یو آی 8 آپدیت شد

مدل مشکی کیبورد اپل برای آیپد ایر رونمایی شد

«انگشتان مرد مرده» احتمالاً عجیب‌ترین میوه روی زمین است

چرا جایزه نوبل ریاضیات وجود ندارد؟

قلم پیشرفته لاجیتک برای هدست اپل ویژن پرو رونمایی شد

اورانوس و نپتون شاید نخستین «غول‌های سنگی» منظومه شمسی باشند

نرم‌افزار ویژن پرو وارد آیپد می‌شود

دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای اطلس مثل شلنگ آتش‌نشانی کیهانی، آب در فضا می‌پاشد

آن حفره کوچک و مرموز کنار لپ‌تاپ چیست؟

وقتی هوش مصنوعی دست به قلم می‌شود

گوشی جدید آنر باتری 9000 میلی‌آمپرساعتی خواهد داشت

میتوکندری؛ تنها سنگر تسخیرنشده در دنیای ویرایش ژن

اهدای ارج‌نامه قائم مقام بنیاد ملی نخبگان به «مریم رزاقی‌آذر»