سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

یاهو گزارش سه ماهه چهارم 2012 را منتشر کرد مديريت

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - شرکت یاهو با انتشار گزارش مالی مربوط به سه ماهه چهارم سال 2012، عملکرد قوی خود را در توسعه فعالیت‌های مختلف نشان داد. این شرکت که از ماه جولای گذشته ماریسا مایر، یکی از مدیران سابق گوگل را به‌عنوان مدیرعامل در اختیار دارد، با عملکرد مناسبی که از آن زمان تا کنون داشته، امید سهام‌داران را برای خروج یاهو از وضعیت بحرانی گذشته افزایش داده است.
گزارش مالی یاهو نشان می‌دهد این شرکت توانسته است در فصل پایانی 2012 موفق به کسب 1.22 میلیارد دلار درآمد شود. همچنین سود سهام این شرکت در این مدت 0.32 دلار به ازای هر سهم بوده است. این نتایج بالا‌تر از پیش‌بینی‌های وال استریت بود و همین موضوع باعث شد تا در ساعات اولیه انتشار این گزارش، ارزش سهام این شرکت تا 5 درصد افزایش پیدا کند.
وال استریت پیش‌بینی کرده بود که یاهو در بازه زمانی اعلام شده می‌تواند 1.21 میلیارد دلار درآمد و 0.28 دلار سود به ازای هر سهم کسب کند.
با این حال، گزارش مالی منتشر شده توسط یاهو فقط شامل نتایج موفقیت‌آمیز نمی‌شود. بخش نمایش تبلیغات این شرکت با درآمد 520 میلیون دلاری نسبت به مدت زمان مشابه در سال 2011، حدود 5 درصد کاهش را نشان می‌دهد. به همین ترتیب تعداد تبلیغات فروخته شده یاهو در این مدت نسبت به سال قبل از آن، 10 درصد کاهش پیدا کرده است.
برخی از این کاهش‌ها در قسمت جستجوی یاهو جبران شده‌اند. در سه ماهه چهارم 2012، درآمد حاصل از بخش جستجوی این شرکت نسبت به سال قبل با 14 درصد افزایش، 376 میلیون دلار بوده است. همچنین تعداد کلیک‌های پرداختی نیز 11 درصد افزایش را نشان می‌دهند.
گزارش مالی یاهو در حالی منتشر شده است که سهام‌داران این شرکت منتظر نشانه‌ای برای نمایش موفقیت عملکرد ماریسا مایر در مقام مدیرعامل این مجموعه بودند. مایر طی این مدت با انجام تغییرات مختلفی در یاهو تلاش کرده است تا روال فعالیت شرکت را بهبود ببخشد. امضای قراردادهای کاری با NBC و CBS، خرید دو شرکت در زمینه تولید اپلیکیشن و اعمال تغییرات اساسی در سرویس‌های یاهو میل و فیلکر در کنار اهدای آیفون و ناهار روزانه رایگان به کارمندان، از جمله فعالیت‌های قابل بیان مایر در ماه‌های گذشته به حساب می‌آیند.
در حال حاضر سهام یاهو با عبور از قیمت 20 دلار به ازای هر سهم، برای اولین بار است که در چنین وضعیتی از سال 2009 به بعد قرار می‌گیرد. تلاش مایر این است تا درآمد حاصل از بخش جستجو و درآمد سالانه شرکت یاهو را به مرور نسبت به گذشته افزایش دهد. احتمالا قسمت سخت ماجرا برای این مدیر با تجربه، بهبود وضعیت تبلیغاتی نمایشی این شرکت و جلوگیری از زیان دوباره آن خواهد بود.

منبع: وبلاگینا - آرش آزاد به نقل از Mashable

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/103182/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هیدئو کوجیما: OD Knock یک بازی ترسناک معمولی نیست

تولید نخستین مکمل آشامیدنی برای تقویت سیستم ایمنی مخاطی طیور در ایران و خاورمیانه

بنچمارک برخی از پردازنده‌های پنترلیک اینتل لو رفت

حذف 90 درصدی فلزات سنگین پساب با تولید ماده‌ای از ضایعات آلوده به روغن روانکار صنایع روی

برای رصد جذاب‌ترین شهاب‌باران امسال آماده شوید

لنوو و دل از افزایش قیمت لپ‌تاپ خبر دادند

دورکاری برای سلامت روان خوب است یا بد؟

گوشی‌های ساده HMD 100 و HMD 101 با شارژدهی طولانی رونمایی شدند

هوش مصنوعی زمان و هزینه پژوهش را کم می‌کند اما به چه قیمتی؟

پردازنده گیمینگ AMD 9850X3D قدرت‌نمایی کرد

توضیحی درباره نحوه تشکیل بارش شهابی جوزایی

تاریخ عرضه Phantom Blade Zero در مراسم The Game Awards 2025 اعلام می‌شود

ورزشکاران بیشتر در معرض خطر ابتلا به ضربان نامنظم قلب هستند!

مدل ویژه شیائومی 17 اولترا با نام و طراحی جدید عرضه می‌شود

پرتوتابی، راهکاری برای کاهش آلودگی آب

موتورولا با گوشی اج 70 به بازار موبایل هند هجوم می‌برد

ماده ساخت دانشمند ایرانی، دی‌اکسید کربن را جذب می‌کند

ایکس باکس به گیمر‌ها گیفت کارت 10 دلاری هدیه می‌دهد

از بازی تریلر روان‌شناختی When Sirens Fall Silent رونمایی شد

کنسول PS5 Slim حالا سروصدای بسیار کمتری دارد

جولا فون رونمایی شد؛ گوشی فنلاندی مجهزبه لینوکس

مجموعه‌بازی Dead Space به خاطره‌ها پیوست؟

آیا شیائومی واقعا به فکر تولید گوشی تاشو سه‌تکه است؟

آپدیت اندروید 16 سرانجام برای گوشی موتو G56 منتشر شد

نوبیا سایبربادز رونمایی شد؛ هندزفری جذاب با تم موجودات فضایی!

سلطه کنسول پلی استیشن 5 بر بازار در تخفیفات بلک فرایدی بریتانیا

وان‌پلاس با یک آپدیت مهم برخی از مشکلات گوشی‌هایش را برطرف کرد

جزئیات تازه‌ای از بازی جدید مجموعه Star Wars فاش شد

این 4 محصول اپل احتمالا ماه آینده رونمایی می‌شوند

کشف نقطه عطف پیری؛ بدن انسان از 75 سالگی وارد مرحله شکنندگی می‌شود

رباتی که کارگران را نجات می‌دهد

اینترنت سریع، پایدار و همیشه آماده، با قیمت بسیار مناسب

کدام مناطق زمین بیشتر در خطر برخورد شهاب سنگ هستند

آماده‌باش در آسمان ایران /شب 22 آذر چشم از آسمان برندارید!

پایان تشنگی با امواج فراصوت؛ فناوری جدید حتی از هوای مناطق خشک آب تولید می‌کند

دستگاهی شبیه به پوست برای ارسال پیامک بدون نمایشگر!

عکس روز ناسا از رنگ‌های گمشده خورشید

گزینه‌ای جدید برای درمان تنبلی چشم

نبرد انسان و ماشین؛ شکایت از یوتیوبر معروف به‌دلیل خفه کردن یک ربات!

آینده صنعت کشاورزی در دستان ربات‌های انسان‌نما خواهد بود

متون باستانی چینی از نخستین خورشیدگرفتگی ثبت شده جهان پرده برداشتند

خواب‌های ما با افزایش سن چه تغییری می‌کنند؟

ترکیب جدید هیأت‌مدیره شرکت بیمه دی مشخص شد

تغییر مهم در راه آیفون؛ اینتل پردازنده برخی از گوشی‌ها را تولید می‌کند؟

معرفی بهترین ایرپاد های بازار ایران در سال 1404

طراحی نانومواد مغناطیسی برگشت‌پذیر برای تفکیک آب از نفت

تغییر عجیب آیفون 17 پرو؛ قابلیتی که از زمان آیفون 12 پرو وجود داشت، حذف شد

بنچمارک تراشه 9850X3D لو رفت؛ محصول هیجان‌انگیز ای‌ام‌دی برای گیمرها

پس از 30 سال، Run ویندوز سرانجام بازطراحی شد

رقیب جدید گلکسی A56 با استقبال گسترده در چین روبه‌رو شد