سیاست و بازاریابی
کمبود تراشه منجر به کاهش فروش گوشی های هوشمند شد
جمعه 5 آذر 1400 - 09:16:38
آخرین خبر فناوری
سیاست و بازاریابی - سخت افزار / فروش گوشی های هوشمند به صورت جهانی در سه ماهه سوم سال جاری 6.8 درصد کاهش یافته که البته علت این موضوع کاهش تقاضا نبوده بلکه مقصر بحران جهانی کمبود تراشه است. با این وجود سه ماهه سوم 2021 برای اپل فصل مالی خوبی بوده و موفق شده با پشت سر گذاشتن شیائومی، بعد از سامسونگ در جایگاه دوم عرضه کنندگان برتر گوشی‌های هوشمند قرار بگیرد. گزارشی که از سوی موسسه تحقیقاتی گارتنر منتشر شده به این موضوع اشاره دارد که مشکل کمبود تراشه که مدت‌هاست صنعت تکنولوژی با آن دست و پنجه نرم می‌کند بر میزان اسمارتفون‌های عرضه شده به بازار تاثیر منفی گذاشته است.
کاهش فروش گوشی های هوشمند در سه ماهه سوم 2021
گارتنر در گزارش خود نوشته است که با وجود تقاضای بسیار بالا از سوی مصرف کنندگان، فروش گوشی‌های هوشمند به دلیل تاخیر در معرفی محصولات جدید، زمانبندی تحویل طولانی‌تر و در نهایت عدم موجودی کافی در کانال عرضه کاهش یافته است. مشکلات تامین بر زمانبندی تولید گوشی‌های هوشمند رده اصلی و کاربردی به مراتب بیشتر از گوشی‌های پرچمدار تاثیر گذاشته است. همچنین گارتنر مشخصا به مشکل کمبود قطعات ضروری از جمله مدارهای فرکانس رادیویی و مدیریت توان اشاره کرده که موجب تاخیر تولید دستگاه‌ها و متعاقبا کاهش فروش آنها شده است. اما خبر خوب برای سازندگان گوشی‌های هوشمند این است که محبوبیت مدل‌های پرچمدار به رغم کاهش کلی اسمارتفون‌ها بیشتر از قبل شده است.

سیاست و بازاریابی

در چارت برترین سازندگان گوشی های هوشمند، سامسونگ موفق شده با عرضه 69 میلیون دستگاه در جایگاه نخست قرار بگیرد. سهم غول کره ای 1.9 درصد در بازار کاهش پیدا کرده است. فروش بسیار خوب دستگاه‌های تاشدنی این کمپانی از جمله Galaxy Z Fold 3 و Galaxy Z Flip 3 در قرارگیری سامسونگ در رتبه اول جدول تاثیر بسزایی داشته است. به دنبال سامسونگ، اپل با فروش 48 میلیون دستگاه گوشی‌های هوشمند و شیائومی با آمار عرضه 44 میلیون دستگاه به ترتیب در رتبه های دوم و سوم قرار گرفته اند. گارتنر از تاثیر مثبت ارتقای چیپست A15 Bionic و دوربین آیفون های سری 13 در موفقیت این دستگاه ها در بازار اسمارتفون ها گفته، در حالی که شیائومی همچنان در اروپا و خاورمیانه به روند رو به رشد خود ادامه می دهد.
در جایگاه چهارم، کمپانی چینی Vivo با رشد سالیانه خیره کننده 20.9 درصد قرار گرفته است. ویوو 36 میلیون دستگاه گوشی هوشمند در سه ماهه سوم امسال روانه بازار کرده است. سومین برند چینی در جدول 5 سازنده برتر تلفن هوشمند، کمپانی اوپو است که با فروش 33 میلیون دستگاه، جایگاه پنجم را از آن خود کرده است. در طول دوران قرنطینه فروش گوشی‌های هوشمند افزایش قابل توجهی داشت اما اکنون کمبود تراشه عاملی بر روند نزولی بازار اسمارتفون‌ها شده است. بحرانی که بازار سخت افزار و قطعاتی مانند کارت گرافیک، پردازنده، رم و غیره را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است.

http://www.PoliticalMarketing.ir/Fa/News/223203/کمبود-تراشه-منجر-به-کاهش-فروش-گوشی-های-هوشمند-شد
بستن   چاپ