سیاست و بازاریابی
با بزرگترین اسلحه‌سازان جهان آشنا شوید
سه شنبه 9 شهريور 1400 - 07:38:27
سیاست و بازاریابی - هر سال بر میزان فروش تسلیحات در سراسر جهان افزوده می‌شود. رکورد فروش تسلیحات با نزدیک به 2 هزار میلیارد دلار در سال 2019 شکسته شد.
دویچه وله : هر سال بر میزان فروش تسلیحات در سراسر جهان افزوده می‌شود. رکورد فروش تسلیحات با نزدیک به 2 هزار میلیارد دلار در سال 2019 شکسته شد. با بزرگترین سازندگان تسلیحات جهان در اینجا آشنا شوید.
لاکهید مارتین
کمپانی آمریکایی لاکهید مارتین بزرگترین شرکت سازنده تسلیحات در جهان است. 89 درصد درآمد این کمپانی از طریق فروش تسلیحات به‌دست می‌آید. تولیدات لاکهید مارتین بیشتر در عرصه هوا-فضا است. این کمپانی در سال 2019 بیش از 53 میلیارد دلار تسلیحات به فروش رساند. عکس: جنگنده اف 35 نیروی هوایی ارتش آمریکا تولید کمپانی لاکهید مارتین
بوئینگ

سیاست و بازاریابی


کمپانی بوئینگ در رتبه دوم فهرست بزگترین تولیدکنندگان جنگ‌افزار در جهان قرار دارد. کل درآمد کمپانی بوئینگ در سال 2019 برابر 76 میلیارد و 500 میلیون دلار بوده است که از این میزان 44 درصد آن یعنی 33 میلیارد و 500 میلیون دلار از طریق فروش جنگ افزار به‌دست آمده است.
نورثروپ گرومن

سیاست و بازاریابی


کمپانی آمریکایی نورثروپ گرومن در زمینه طراحی و تولید تجهیزات جنگ‌افزاری، هواگرد‌ها و هواپیما‌های جنگنده، کشتی، شناور و ناو‌های هواپیمابر، ماهواره، سامانه‌های دفاع موشکی، رادار و تجهیزات پدافند هوایی فعالیت می‌کند. 29 میلیارد دلار یا 86 درصد کل فروش این کمپانی در سال 2019 از طریق فروش جنگ‌افزار به‌دست آمده است.
ریتیان

سیاست و بازاریابی


فروش کمپانی آمریکایی ریتیان "Raytheon" با افزایش 8 درصدی در سال 2019 روبرو بود. 85 درصد درآمد این کارخانه یعنی 25 میلیارد دلار از محل فروش جنگ‌افزا بوده است. این کمپانی از بزرگترین تولید‌کنندگان موشک‌های هدایت‌شونده در جهان محسوب می‌شود.
جنرال داینامیکس

سیاست و بازاریابی


جنرال داینامیکس یک شرکت صنایع هوا-فضایی و جنگ‌افزاری آمریکایی است که 62 درصد از درآمد خود که بالغ بر 24 میلیارد و 500 میلیون دلار می‌شود را از محل فروش سلاح و جنگ‌افزار کسب می‌کند. جنرال داینامیکس سازنده جنگنده اف 16 (عکس) است.
آویک

سیاست و بازاریابی


شرکت چینی آویک (Aviation Industry Corporation) بزرگترین تولیدکننده سلاح در چین است. 34 درصد درآمد این شرکت در سال 2019 یعنی 22 میلیارد و 500 میلیون دلار از طریق فروش جنگ‌افزار به‌دست آمده است. آویک تولیدکننده هواپیما، پهپاد و هلی‌کوپتر است. عکس: پهپاد Cloud Shadow و موشک‌های آن
"BAE سیستم"

سیاست و بازاریابی


این شرکت بریتانیایی در سال 1999 از ادغام دو شرکت "بریتیش آئرواسپیس" و "جی‌ای سی – ماکرونی" تاسیس شد و از آن زمان از بزرگترین کمپانی‌های تسلیحاتی جهان و اروپا محسوب می‌شود. 95 درصد درآمد این شرکت یا 22 میلیارد دلار از طریق فروش جنگ‌افزار بوده است. طراحی و تولید ناو هواپیمابر، تولید زیردریایی و مشارکت در ساخت جنگنده‌های اف 35 و یوروفایتر از فعالیت‌های این کمپانی است.
"کمپانی CETC "

سیاست و بازاریابی


این کمپانی چینی در حوزه الکترونیک و در عرصه صنایع رادار فعالیت می‌کند و 46 درصد از درآمد آن که معادل 15 میلیارد دلار است، از طریق فروش صنایع نظامی کسب می‌شود. این کمپانی در سال 2020 نزدیک به 177 هزار و 500 کارمند داشته است. در ماه مه سال 2021 دو شرکت چینی "CETC" و "نورینکو" قرارداد همکاری در پروژه‌های نظامی به امضا رساندند.
گروه نورینکو

سیاست و بازاریابی


کمپانی چینی نورنیکو "Norinco" که یکی از تولیدات آن تانک است، از بزرگترین سازندگان و فروشندگان تسلیحات در جهان به شمار می‌رود. این شرکت 14 میلیارد و 500 میلیون دلار در سال 2019 سلاح فروخته است. این مقدار 22 درصد فروش این کمپانی را تشکیل می‌دهد.
ال 3 هریس تکنولوژی

سیاست و بازاریابی


این کمپانی آمریکایی در سال 2019 از ادغام "گروه هریس" و "ال 3 تکنولوژی" تاسیس شد و در عرصه صنایع مخابرات نظامی، دید در شب، مراکز الکترونیک فرماندهی و ... فعالیت دارد. 14 میلیارد دلار یا 77 درصد درآمد این کمپانی مربوط به فروش تسلیحات است.
یونایتد تکنولوژی

سیاست و بازاریابی


کمپانی آمریکایی یونایتد تکنولوژی در سال 2019 بیش از 13 میلیارد دلار تسلیحات به فروش رسانده است. این میزان، اما تنها 17 درصد از فروش آن را دربرمی‌گیرد. یونایتد تکنولوژی در سال 2020 با کمپانی ریتیان ادغام شد و اکنون جزو بزرگترین تولیدکنندگان و فروشندگان تسلیحات در جهان محسوب می‌شود.
لئوناردو

سیاست و بازاریابی


72 درصد درآمد کمپانی ایتالیایی لئوناردو از فروش تسلیحات نظامی به‌دست می‌آید. این کمپانی سالانه بیش از 11 میلیارد دلار اسلحه صادر می‌کند و در ساخت جنگنده‌های "یوروفایتر" (عکس) نیز سهیم است.
گروه ایرباس

سیاست و بازاریابی


شهرت کمپانی ایرباس بیشتر به دلیل ساخت هواپیما‌های مسافربری است. اما 14 درصد درآمد این شرکت از فروش محصولات نظامی به‌دست می‌آید. ایرباس بیش از 11 میلیارد دلار محصولات نظامی به فروش می‌رساند، اما فروش کل آن 79 میلیارد دلار بوده است. آلمان و فرانسه 11 درصد سهام و اسپانیا نیز 4 درصد سهام کمپانی را در اختیار دارند.
تالس

سیاست و بازاریابی


کمپانی فرانسوی تالس سومین کمپانی تولید و فروش تسلیحات در اروپا است. 26 درصد سهام این کمپانی در اختیار دولت فرانسه است. این کمپانی سالانه 9 میلیارد و 500 میلیون یورو سلاح به فروش می‌رساند که حدود 46 درصد کل درآمد کمپانی تالس را تشکیل می‌دهد.
کمپانی روسی " Almaz-Antey"

سیاست و بازاریابی


98 درصد محصولات این کمپانی روسی که در سال 2002 از ادغام دو شرکت "آلماز آنتی" و "ان پی او الماز" به وجود آمد را تسلیحات تشکیل می‌دهند. "آلماز-آنتی" با کاهش فروش روبرو بوده و در رده‌بندی صنایع نظامی سه رتبه سقوط کرده است. با این حال این کمپانی 9 میلیارد یورو در سال 2019 فروش داشته است.
راین متال

سیاست و بازاریابی


15 کمپانی این گزارش 308 میلیاد دلار از نزدیک به 2 هزار میلیارد دلار فروش تسلیحات در سال 2019 را کسب کرده‌اند. شرکت "EDGE" از امارات متحده عربی اولین شرکت یک کشور عربی است که به جمع 25 تولیدکننده و فروشنده اول جنگ‌افزار جهان راه یافته است. از آلمان دو شرکت در لیست 100 شرکت اول جهان حضور دارند. شرکت "راین‌متال"، سازنده تانک لئوپارد (عکس) با فروش تقریبا 4 میلیارد دلار یکی از این شرکت‌هاست.

http://www.PoliticalMarketing.ir/Fa/News/211706/با-بزرگترین-اسلحه‌سازان-جهان-آشنا-شوید
بستن   چاپ