سیاست و بازاریابی
پیشرفت خیره‌کننده؛ نمایشگر گلکسی زد فولد 7 تا 500 هزار بار بدون مشکل باز و بسته می‌شود
سه شنبه 31 تير 1404 - 22:39:18
سیاست و بازاریابی - زومیت / نمایشگر جدید سامسونگ در آزمونی سخت رکورد فراتر از انتظار ثبت کرد؛ پشت این دوام خیره‌کننده چه فناوری‌هایی نهفته است؟
سامسونگ با معرفی گلکسی زد فولد 7 گام بزرگی در زمینه‌ی دوام نمایشگر گوشی‌های تاشدنی برداشت. طبق اعلام رسمی، نمایشگر این دستگاه اکنون می‌تواند تا 500 هزار بار باز و بسته شود بدون آنکه مشکلی در عملکرد آن به‌وجود بیاید؛ عددی که نسبت به نسل‌های قبلی، نشان از افزایش 150 درصدی دارد.
بازار
در گذشته، اغلب گوشی‌های تاشدنی سامسونگ با دوام 200 هزار بار تا شدن عرضه می‌شدند که معادل حدود پنج سال استفاده با فرض باز و بسته کردن روزانه 100 بار بود. اما این عدد نسبت به برخی رقبا مانند وان‌پلاس اوپن که در سال 2023 با دوام یک میلیون بار معرفی شد، فاصله داشت. بااین حال، تست‌های سال گذشته نشان دادند زد فولد 5 حتی تا 400 هزار بار نیز دوام می‌آورد.
سامسونگ می‌گوید تست نمایشگر زد فولد 7 تحت نظارت شرکت معتبر Bureau Veritas در دمای اتاق (25 درجه سانتی‌گراد) و طی 13 روز انجام شده است. نتیجه‌ی این آزمایش‌ها نشان می‌دهد که پس از 500 هزار بار تا شدن، نمایشگر همچنان عملکرد کامل خود را حفظ کرده است. این مقدار، برای کاربرانی که روزانه 100 بار گوشی را باز و بسته می‌کنند، معادل بیش از 10 سال استفاده عادی و برای کاربران سنگین بیش از 6 سال عمر را تضمین می‌کند.
سامسونگ دلیل بهبود چشمگیر گلکسی زد فولد 7 را ترکیبی از عوامل مختلف می‌داند که از جمله می‌توان به افزایش جذب ضربه، استفاده از شیشه‌ی فوق نازک 50 درصد ضخیم‌تر و چسب الاستیک جدیدی که در لایه‌های داخلی پنل OLED استفاده شده است اشاره کرد. به‌گفته‌ی سامسونگ، این چسب پیشرفته چهار برابر عملکرد بهبودیافته‌تری نسبت به نسل‌های قبل ارائه می‌دهد.
سامسونگ می‌گوید که نمایشگر زد فولد 7 آماده‌ی استفاده‌ی عادی به مدت 10 سال است؛ عددی که فراتر از وعده‌ی 7 سال به‌روزرسانی نرم‌افزاری این شرکت قرار می‌گیرد.

http://www.PoliticalMarketing.ir/Fa/News/781501/پیشرفت-خیره‌کننده؛-نمایشگر-گلکسی-زد-فولد-7-تا-500-هزار-بار-بدون-مشکل-باز-و-بسته-می‌شود
بستن   چاپ