سیاست و بازاریابی
قیمت لورفته از گوشی‌های بعدی سامسونگ، ناامیدکننده به نظر می‌رسد
چهارشنبه 4 تير 1404 - 12:26:36
سیاست و بازاریابی - زومیت / بر اساس گزارشی تازه، سامسونگ می‌خواهد دست‌کم در برخی بازارها، قیمت تاشدنی‌های جدیدش را افزایش دهد.
گزارشی جدید نشان می‌دهد که شایعه‌ی افزایش قیمت گوشی‌های تاشدنی جدید سامسونگ، دست‌کم در برخی بازارها صحت داشته است.
قیمت گلکسی زد فولد 7 و قیمت گلکسی زد فلیپ 7 در بازار اروپا احتمالاً با افزایش چشمگیری همراه خواهد بود و مشخص نیست سامسونگ در دیگر کشورها همین رویکرد را دنبال خواهد کرد یا نه.
بازار
وب‌سایت ایتالیایی یکی از فروشگاه‌های الکترونیکی، قیمت کانفیگ 256 گیگابایتی گلکسی زد فولد 7 را 2227 یورو و کانفیگ 512 گیگابایتی گلکسی زد فلیپ 7 را 1425 یورو اعلام کرده که به ترتیب 200 و 100 یورو بیشتر از قیمت پایه‌ی نسل قبلی این گوشی‌ها است.
با توجه به شباهت قیمتی در بازارهای مختلف اروپا، به‌نظر می‌رسد خریداران در قاره‌ی سبز باید هزینه‌ی بیشتری برای تهیه‌ی گوشی‌های تاشدنی جدید سامسونگ بپردازند.
احتمالش وجود دارد که شاهد افزایش قیمت در دیگر بازارها از جمله آمریکا باشیم؛ البته برخی گزارش‌ها می‌گویند که سامسونگ فعلاً تصمیمی برای افزایش قیمت گوشی در آمریکا ندارد و احتمالاً زد فولد 7 و فلیپ 7 در آن کشور با همان قیمت‌های 1899 و 1099 دلاری نسل قبل عرضه می‌شوند.
جزئیات نهایی قیمت گوشی‌های جدید احتمالاً در رویداد آنپکد سامسونگ اعلام خواهد شد؛ رویدادی که قرار است 9 جولای (18 تیر) برگزار شود.

http://www.PoliticalMarketing.ir/Fa/News/779455/قیمت-لورفته-از-گوشی‌های-بعدی-سامسونگ،-ناامیدکننده-به-نظر-می‌رسد
بستن   چاپ