سیاست و بازاریابی
انویدیا بار دیگر 3 تریلیون دلاری شد
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 12:17:38
سیاست و بازاریابی - زومیت / وقتی نام انویدیا با اعداد تریلیونی گره می‌خورد، یعنی تحول بزرگی در راه داریم و این‌بار پای عربستان و هوش مصنوعی هم در میان است.
ارزش سهام انویدیا در جریان معاملات روز دوشنبه تا 6٫4 درصد افزایش یافت و به 130٫99 دلار رسید. این رشد باعث شد ارزش بازار این غول تراشه‌ساز به 3٫16 تریلیون دلار برسد؛ عددی که از فوریه (بهمن و اسفند 1403) تاکنون بی‌سابقه بود.
به گزارش بیزنس‌اینسایدر، علت اصلی جهش ارزش انویدیا، اعلام همکاری راهبردی با شرکت Humain، زیرمجموعه‌ی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی است. انویدیا قصد دارد پیشرفته‌ترین تراشه‌های خود را برای راه‌اندازی کارخانه‌های هوش مصنوعی در عربستان در اختیار این شرکت قرار دهد.
بازار
در فاز اول پروژه، 18 هزار تراشه‌ی GB300 از سری Grace Blackwell با توان پردازشی بالا در ساخت دیتاسنترها به‌کار گرفته می‌شوند. این مراکز داده زیرساخت تحول دیجیتال عربستان را تقویت کنند.
همکاری با عربستان فقط چند روز پس از توافق گسترده‌تر بین این کشور و آمریکا برای سرمایه‌گذاری 600 میلیارد دلاری در حوزه‌ی انرژی و هوش مصنوعی اعلام شد و جهت‌گیری استراتژیک منطقه در حوزه‌ی فناوری را نشان می‌دهد.
عبور دوباره‌ی ارزش انویدیا از مرز 3 تریلیون دلار، آن را در کنار اپل و مایکروسافت به جمع ارزشمندترین شرکت‌های جهان بازگرداند. رشد سهام این شرکت همچنین باعث افزایش 2 درصدی شاخص نزدک در مقایسه با یک درصد رشد شاخص S&P 500 شد.

http://www.PoliticalMarketing.ir/Fa/News/776393/انویدیا-بار-دیگر-3-تریلیون-دلاری-شد
بستن   چاپ