سیاست و بازاریابی
برای برنامه‌ریزی طرح شاهد و ایثارگر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد
يکشنبه 14 آبان 1402 - 19:25:35
سیاست و بازاریابی - مدیرکل دبیرخانه شورای‌عالی طرح و برنامه شاهد گفت: در هم‌افزایی برای برنامه‌ریزی و ریل‌گذاری طرح شاهد و ایثارگر در بین دستگاه‌های عضو، خصوصاً سازمان صدا و سیما از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

به گزارش ایثار، محمدعلی فقیه در جلسه‌ای با حضور معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، مسرور مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت و رستمی مشاور ایثارگران سازمان صدا و سیما ضمن قدردانی از تلاش‌های این سازمان در پیگیری اجرای اساسنامه طرح شاهد، گفت: در هم‌افزایی برای برنامه‌ریزی و ریل‌گذاری طرح شاهد و ایثارگر در بین دستگاه‌های عضو، خصوصاً سازمان صدا و سیما از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
مسرور نیز با تاکید بر لزوم تشکیل هرچه سریعتر ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر در سازمان صدا و سیما، گفت: باید تلاش کنیم تا با فرهنگ‌سازی و تولید محتوی قوی به جامعه این مطلب را برسانیم که ایثارگر ما صرف نظر از امتیازات قانونی، خود یک نخبه واقعی‌است.
وی افزود: هر اقدامی که در پی آن پوشش رسانه‌ای مناسب صورت نپذیرد، نتیجه مناسب و کافی نخواهد داشت. ما باید با محور قراردادن اساسنامه طرح شاهد و ایثارگر، با تولید برنامه‌های قوی به فرهنگ‌سازی عمیق در جامعه پرداخته و در این‌زمینه از تولیدات جامعه ایثارگری بهره کافی را ببریم
رستمی نیز بر لزوم بررسی مجدد و انجام اصلاحاتی در اساسنامه طرح شاهد و ایثارگر تاکید کرد.
در پایان مقرر شد که در اجرای بند 2 وظایف عمومی ستادهای مرکزی شاهد و ایثارگر، اعتبار مورد نیاز این موضوع در بودجه سال 1403 سازمان لحاظ و برای سال جاری نیز از محل اعتبارات بند "و" تبصره 9 قانون بودجه سال 1402 استفاده شود. همچنین از فعالان و تولیدکنندگان محتوی با موضوع معرفی نخبگان و جامعه تحصیلی شاهد و ایثارگر در کلیه معاونت‌‌ها و بخش‌های سازمان اعم از ملی و استانی حمایت کافی به‌عمل آید و رویدادهای فرهنگی مرتبط با طرح شاهد و ایثارگر به طور مناسب انعکاس و پوشش داده شود.
انتهای پیام/

http://www.PoliticalMarketing.ir/Fa/News/720512/برای-برنامه‌ریزی-طرح-شاهد-و-ایثارگر--از-هیچ-تلاشی-فروگذار-نخواهیم-کرد
بستن   چاپ