سیاست و بازاریابی
خدمتگزاری صادقانه در مدارس شاهد پاسداری از امانت شهدا است
چهارشنبه 30 آذر 1401 - 10:46:20
سیاست و بازاریابی - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در نشست مشترک مسئولان آموزش و پرورش و بنیاد کرمانشاه گفت: امروز یکی از راهکارهای پاسداری و صیانت از امانت شهدا خدمتگزاری صادقانه به فرزندان و یادگاران آنان در مدارس شاهد است.

به گزارش «ایثار»، گردهمایی مشترک مدیران کل، رؤسای ادارات آموزش و پرورش و بنیاد شهید امور ایثارگران استان کرمانشاه با هدف توانمندسازی و آسیب شناسی مدارس شاهد برگزار شد.
در این نشست که مدیران و مسئولین امور پیگیری مدارس شاهد نیز حضور داشتند، خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در سخنانی خدمت به یادگاران ایثار و شهادت در مدارس شاهد را وظیفه‌ای سنگین و بسیار مهم عنوان کرد و افزود: امروز یکی از راهکارهای پاسداری، صیانت و حراست از امانت شهدا در خدمتگزاری صادقانه به فرزندان و یادگاران آنان در مدارس شاهد است.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه افزود: رسالت امروز همه ما باید در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اسلامی و نهادینه کردن فرهنگ ارزشمندی است که جامع همه خوبی‌ها و زیبایی‌هاست.
مدیرکل بنیاد استان کرمانشاه ادامه داد: مفاهیمی همچون آموزش و پرورش و تعلیم و تعلم از جمله مقولاتی است که از دیرباز مکمل و لازم و ملزوم یکدیگر بوده‌اند و آن به این معناست که تربیت جزء لاینفک و جدانشدنی آموزش است و لذا آموزش در مدارس ما زمانی به نتیجه خواهد رسید که تربیت صحیح را با خود به دنبال داشته و بتوانیم از این ره آورد اثر گذاری فرهنگ ایثار بر تفکر دانش آموزان، نوجوانان و جوانان را نیز مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: امروز مدارس شاهد به جایگاهی دست پیدا کرده‌اند که همگان به دنبال روزنه‌ای برای ورود و تحصیل در این مدارس خاص هستند و یقینأ این امر به دلیل آموزش خاص، تربیت صحیح و بهره‌گیری از توان و ظرفیت‌های فرهنگی و آموزشی گوناگون از جمله استفاده از توان اولیای آموزشی مجرب و دلسوز در این مدارس است.
دبیر شورای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بنیاد استان در کنار اقدامات و فعالیت‌های مختلف فرهنگی برنامه‌ها و سیاست‌های دیگری را همچون دیدار و سرکشی از جامعه ایثارگری را دنبال می‌کند افزود: امروز همکاران ما با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌های در قالب «طرح سپاس» را دنبال می‌کند، لزوم مشارکت مسئولین آموزش و پرورش از جمله مدیران آموزشی 39 مدرسه شاهد استان را یادآور شده و ابراز امیدواری کرد: با عنایت به تأکیدات استاندار محترم در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار مبنی بر همکاری دستگاه‌های اداری استان با بنیاد مابقی 26 هزار خانواده ایثارگر مورد تجلیل و سرکشی قرار گیرند.
وی در ادامه به مقوله جهاد تبیین در فرمایشات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: ما در قبال خون مطهر شهدای عزیز وظیفه داریم مسائل و شرایط کنونی کشور و نظام را برای فرزندان این مرزو بوم تشریح و تبیین کنیم تا دشمنان انقلاب نتوانند با فضای مجازی و دروغ پردازی آنان را از آینده کشور نظام نا امید کنند.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه در پایان بهره گیری از نیروهای توانمند در مدارس شاهد، تعامل و همکاری تنگاتنگ مدیران مدارس شاهد با مسئولین بنیاد و ارائه راهکار و پیشنهاد را از برنامه‌های تعالی بخش در این حوزه برشمرد و خاطر نشان کرد: خدای متعال در این مقطع به ما فرصتی برای خدمتگزاری به این یادگاران عرصه ایثار و شهادت عنایت کرده لذا باید این فرصت را مغتنم شمرده و در حد توان در خدمت این عزیزان باشیم.
در ادامه این نشست مدیرکل و روسای ادارات آموزش و پرورش و همچنین نماینده رؤسای بنیاد شهید امور ایثارگران شهرستان‌های تابعه استان به بیان دیدگاه، نظرات و راهکارهای خود در زمینه ارتقای سطح آموزشی مدارس شاهد کرمانشاه پرداختند.
انتهای پیام/

https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/245784/خدمتگزاری-صادقانه-در-مدارس-شاهد-پاسداری-از-امانت-شهدا-است
بستن   چاپ